All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. I går
 2. Små sminkenyheter

  MAC Fix+ kommer i matt versjon!!! ❤❤
 3. Myserynke

  Ja, jeg angrer på at jeg ikke har gjort noe før for å forebygge annet enn å bruke god hudpleie, men jeg var nok litt sent ute med anti-age. Burde begynt før selv om jeg ikke har hatt noen rynker før denne. Man skal jo begynne før rynkene kommer. Teite meg som myser så mye, men den hadde nok kommet før eller siden uansett. Men den har dukket opp ganske nylig, egentlig. Restylane er kanskje det jeg bør satse på da siden hudlegen mente at det var bedre enn botox. Tror han var overlege på den avdeling hud, så han vet nok hva han snakker om.
 4. Myserynke

  Når det først har blitt en ordentlig, dyp linje er det bare fillers som kan ta den bort, evt. i kombo med Botox for å slippe at den blir dypere. Nå snakker ikke jeg av egen erfaring, men har researchet en god del, og det vanlige er at man på fylle på ganske kjapt første gangen (innen 2-4 uker tror jeg), men så kan du gå 6-12 måneder til neste gang. Jeg blir 30 i sommer, og ser at sinnarynken er på vei så jeg har tenkt å ta Botox preventativt så den ikke får utviklet seg mer.
 5. Denne uken
 6. Krølltang

  Alle mine krølltenger er kjøpt hos frisør, så ingen konkrete tips til akkurat type tang. Men det du sikkert kan tenke på er feks om du vil ha med eller utan sånn del som holder fast håret... Sånn klypefunksjon liksom. Eller om du vil ha utan, og feks ei sånn syltang. Personlig hadde eg gått for klassisk tang med klype (sånn syl er DRITVARMT og skummelt å holde på med), kanskje 15 mm. Babyliss pleier sikkert ha ok kvalitet og mange skryt av Remington også.
 7. Krølltang

  Datteren min (8,5 år) har veldig lyst på krølltang, men jeg er totalt uerfaren på området. Å krølle med rettetang får jeg ikke helt til, så muligens hadde en klassisk krølltang vært bedre? Hun har tynt og glatt hår, og det holder veldig dårlig på krøll (sist frisøren krøllet henne holdt det i under en time selv med gode produkter i). Av og til sover hun med Curlformers, men en tang hadde vært praktisk, og jeg tror den bør være relativt smal. Er det noen som har anbefalinger? Hva kan jeg ta en titt på, som helst ikke er for dyrt, og som gjerne går å få tak i i vanlige butikker (Elkjøp e.l.)
 8. Piercingtråden

  Der hadde de masse fint! Blir nok en bestilling derfra
 9. Piercingtråden

  Jeg har alltid kjøpt hos Crazy Factory og er veldig fornøyd med dem. Har aldri fått tilsendt feil vare, størrelse osv, og jeg har bestilt der sikkert 20-30 ganger. Det tar noen dager før de sender pakken og før den kommer frem, men det går fint for min del.
 10. Piercingtråden

  Kjøp en nebbtang. Men det er kronglete uansett, vanskelig å se ordentlig. Hvor kjøper du piercinger?
 11. Piercingtråden

  Tror jeg må gå til innkjøp av en liten tang ja. Ene kula datt ut her en dag igjen og jeg fikk den overhodet ikke på, så byttet til en lengre stang. Da gikk det faktisk bedre, så nå har jeg bestilt en del nye med lenger stang. Tror kanskje at stangen jeg hadde i den første var altfor kort, for når jeg ser hvordan de setter på kulene på Youtube får de det til å se lekende lett ut - men i tillegg er stengene på piercingene deres lengre enn min. Jeg har en tykk tragus, haha.
 12. Ikke egentlig, fordi TooFaced kritiserte Tarte for å herme etter dem da de lagde enhjørning-kolleksjon (TooFaced hadde en for noen år siden før Tarte lanserte sin). Så de er ikke for sent, men fortsetter bare å melke den gamle kua (men kunne godt ha funnet på noe nytt nå ja).
 13. Små sminkenyheter

  Nå husker ikke jeg eksakt hva det dramaet handlet opp, men er ikke det litt ironisk at Too Faced nå kommer med en enhjørning kolleksjon? Føler de er sånn 1-2 år for sene når det kommer til den trenden.... I mine øyne taper merket ansikt, for jeg forstår ikke helt hvilken aldersgruppe de appellerer til! Med kommende kolleksjon virker det som om de vil treffe de som nettopp har kommet i tenårene eller de som er yngre, mens med resten (sex proof mascara, glow job ansiktsmaske osv) så vil de treffe unge voksne og voksne.. Meh.
 14. Liquid Lipsticks - den nye trenden!

  Jeg glemte å nevne at jeg syns også at Jeffree Star sine fader fint - altså, i stadet for at leppestiften blir flekkete og ser ekkel ut så forsvinner fargen gradvis når det har gått en god del timer. @Wasabi Verdt å prøve! Mannequin er veldig fin, en farge som vil se fin ut på de fleste. Jeg er også glad i Androgyny, Celebrity Skin og Calabasas. Mannequin er ikke den perfekte nude, den er litt for mørk til det, men fin uansett.
 15. Myserynke

  Har elendig syn og fikk myserynke når jeg var 18-19 år. Har tatt skinpen-behandling for arr, og så bedring på rynka, selv om den er ganske dyp. Den er der fortsatt, liksom (og jeg myser ennå). Jeg tror kanskje ikke vanlig hudpleie tar rakkere som det der, men sterkere medisinsk hudpleie kan kanskje gjøre noe? ZO f.eks?
 16. Liquid Lipsticks - den nye trenden!

  Jeg synes alle flytende leppestifter er uttørrende (inkludert Jeffree Star), men de til JS er litt mousse-aktig, noe jeg synes hjelper litt.
 17. Liquid Lipsticks - den nye trenden!

  Hmmm, kanskje jeg skal prøve Jeffree Star. Har flytende leppestifter fra The Balm, Anastasia, Colourpop, Isadora og Bare Minerals, men jeg syns alle er uttørrende. Ble spent på Jeffree Star nå altså. Aldri prøvd noe derfra.
 18. Liquid Lipsticks - den nye trenden!

  Jeg har akkurat bestilt min første Dose of Colors for å teste den ut. Håper jeg liker den bedre enn deg @Michelle 😉 Er forsåvidt veldig enig med deg om JS. Helt klart min favoritt formula 😊
 19. Ole Henriksen hudpleie

  Så bra! Det var mye snillere pris, ja! Kjøp, kjøøøøøp, du vil ikke angre! Jeg er helt avhengig av den.
 20. Ole Henriksen hudpleie

  Fant den til 327kr hos blush.no
 21. Små sminkenyheter

  Litt morsomt at TF hermer når de ga Tarte shade for unicorn-kolleksjonen
 22. Tenkte Tarte jeg og. Hermegåser (hermegjess?) altså. Hva var galt med den gamle innpakningen?
 23. Myserynke

  Jeg er i slutten av 30-årene og har vært veldig heldig til nå ang rynker. Ingen kråkeføtter, få linjer under øynene og ingen linjer i pannen, men jeg har fått en myserynke ved det ene øyebrynet. Sikkert fordi jeg har en uvane å myse mest med det øyet. Jeg har prøvd retinolserum og bruker ansiktskrem med Retinol fra Paula's choice uten noe særlig effekt. Kremen er veldig god på andre områder, så den fortsetter jeg å bruke. Er også nøye med øyekrem og er flink til å bruke solbriller da jeg har lysømfintlige øyne. Prøver å venne meg av mysingen. Bruker også øyeprimer fra Smashbox, den fyller litt, men jeg føler at effekten går fort bort. Finnes det noe annet produkt/ingrediens som er verdt å prøve? Jeg vet jo at ingen produkter vil fjerne rynken, men kan det forebygge at den blir dypere, fylle opp/dekke til litt er jeg veldig fornøyd. Filler er absolutt siste utvei. Jeg forhørte meg med en hudlege om botox da jeg var på riksen for å fjerne noen føflekker i høst, men han mente at Restylane var et bedre valg. Noen som har prøvd Restylane på myserynken? Hvor lenge varer det? Jeg har ikke råd om det er noe som må vedlikeholdes annenhver måned. Jeg kommer ikke til å fylle opp kinn, panne eller noe annet, er kun denne rynka som plager meg så veldig. Jeg har ikke så god selvtillit heller og denne rynka gjør det ikke akkurat bedre. Jeg hater å bli gammel!
 24. Forstørre leppene

  Jeg har heller ikke råd til det, er litt det som holder meg igjen og. Hadde det holdt med en gang i året hadde det vært greit, men har ikke råd til det 3-4 ganger i året. Tenker egentlig kun overleppen jeg og. Syns den er så smal. Bruker sånn lipplumper-sak innimellom, men ser liten/ingen forskjell. Bruker også hovedsakelig lyse/nude leppestifter/lipglosser.
 25. Små sminkenyheter

  jeg tenke og Tarte.... too faced burde heller få tilbake lip linerne sine enn å bytte innpakning..
 26. Forstørre leppene

  Ja helt enig. Syns også det er kjedelig om det varer veldig kort. Har overhode ikke råd til å betale 3000kr flere ganger i året. Jeg tenker kun å fylle overleppa om det blir noe av, den er nesten ikke-eksisterende føler jeg. Og nettopp derfor bruker jeg aldri noe på leppene, syns det ser rart ut "uten" overleppe
 27. Ole Henriksen hudpleie

  Ja den var virkelig dyr! Hehe skal følge med neste gang vita har tilbud. Burde startet tråden igår, da var det 25% på alt. Har lyst til å kjøpe en av dagkremene, håper noen har testet de her inne.
 1. Last inn mer aktivitet