All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. I går
 2. Michelle

  Konturtråden

  Haha! Beklager altså, men du trenger Amber!!
 3. Marie Maklo

  Konturtråden

  Sorry @lykkelitenen. Amber er fantastisk! Jeg tar sticken rett på kosten (Zoeva et eller annet) og stipler rett og slett. Blir ikke skarpt og er lett å blende.
 4. lykkelitenen

  Konturtråden

  Damn you michelle! Jeg er havnet i en tilstand hvor alt du liker må jeg bare like jeg også Jeg fikk litt fenty i posten tidligere i uken og må sitte på hendene for å ikke kjøpe mer og stickene er på ønskelisten!
 5. Denne uken
 6. Michelle

  Konturtråden

  Kan hende jeg jubler litt for tidlig, men herregud altså - Fenty Beauty Match Stix i Amber er utrolig fin! Nå prøvde jeg den bare sånn i forbifarta over sminke som ble påført tidlig i dag, og wow sier jeg bare. Den blendet utrolig bra selv om basen var dårlig, og for meg som er totalt nybegynner på krem/stickkontur ble det ganske bra! I tillegg så det naturlig og flatterende ut, noe jeg liker. Jeg takler ikke for synlig kontur eller en oversminka look. Gleder meg til å prøve den mer i morgen! Fargen er fin, den er kald men ikke så kald at den blir grå og skitten på huden. Jeg har ikke prøvd konturprodukter i stickform tidligere fordi jeg har vært redd for at det skal se unaturlig ut og bli litt for sculpted, men så langt virker det lovende.
 7. tuffl

  Blush

  Det ble Mocha! Gleder meg til å prøve den
 8. Lucce

  Blush

  Jeg syns pigmenteringen på Mocha er veldig snill da. Jeg har nok ikke den lyseste huden, men siden jeg må bygge den opp litt ser jeg godt for meg at den funker på dem som er endel lysere enn meg og. (jeg er fortsatt nordisk lys, men ikke så lys som deg 😊)
 9. LadyLA

  Isotretinoin

  Oi! Dette syntes jeg nesten var skremmende lesning, for hudlegen jeg har rådført meg med har poengtert RIMELIG godt at man skal unngå syrer for alt i verden, uansett, når man går på Iso. Det er minst like viktig som det er å ta jevnlige blodprøver (første gang en måned inn i kuren, så hver tredje måned fast, eventuelt ekstra om noe dukker opp) og graviditetstester + bruke kondom. Syrene trenger inn i en veldig sårbar hudflate, som vil kreve reparasjon når kuren er over, og kan dermed trigge tilbakevendende akne. Du kan nok fint gå til legen din, men jeg føler alltid det er tryggest å gå til samme behandler for samme problem. Dermed har samme behandler også full oversikt over alle variasjoner og hendelser Jeg har droppet alt jeg har av sminkeprodukter som inneholder noe som helst som heter 'acid', selv hyaluronic acid som strengt tatt ikke er en syre. Det samme gjelder hudpleie, så bruker nå kun Effaclar H-serien av rens og hudkrem, samt neseolje (har problemer med neseblod fra før, så begynner med én gang for å unngå større problem senere) og eksem- og allergimedisiner. Samme venninne som jeg nevnte over her er nå på siste pakka av sin første, åtte måneder lange kur, og hun har en del forskjellige, gode produkter til overs (blandt annet en fuktspray). Jeg har forøvrig sluppet billig unna når det gjelder bivirkninger, for jeg har bare fått litt kløe og tørr hud på de vanlige områdene jeg allerede er utsatt, til nå. Krysser fingrene for at det holder seg til etter bryllupet - hehhhhh. @Marie Maklo Problemet med syrer er jo gjerne det at de bryter igjennom alt og trekker inn i huden O__O
 10. Michelle

  Blush

  Melba er ganske "svak" i fargen, altså den blir ikke oransje på kinnene, bare en fin og lys ferskenfarge som lener like mye mot rosa som oransje, iallefall på min hud. Den er ganske nedtonet og fin, passer til alt! Fleur Power kan se skummel ut, men den er ikke det! Du får sjekke de ut i butikk.
 11. Arenika85

  Blush

  Mocha Jeg sier go for it! Den passer veldig bra til blek hud.
 12. Marie Maklo

  Isotretinoin

  Jeg må innrømme at jeg ikke har tenkt så mye på hva jeg skal unngå, og heller fokusert på hva som er bra - fuktgivende produkter, gjerne for sensitiv hud. Jeg har ikke sjekket innhold i sminke, men har stort sett hatt fire lag med hudpleie produkter under, så vet ikke om noe i foundationen klarer å irritere huden så mye? Jeg vil anbefale deg fuktspray og en god leppepomade når du skal i bryllupet! 😊
 13. Minnea

  Blush

  Jeg er NW15, så litt annen fargetone. Og har ikke funnet noen rosa blusher fra mac som jeg er fornøyd med. Men tillater meg å anbefale et par fine matte rosatoner som funker bra til lys hud. Down Boy fra The Balm brukte jeg for første gang på lenge i går, og ble overrasket over hvor naturlig den ble på selv om den er temmelig rosarosa i boksen. Illamasqua Naked Rose er også kjempefin og lett-anvendelig. Den har vært en favoritt lenge
 14. tuffl

  Blush

  Jeg syns Melba er for fersken og kommer til å bli for oransje på meg for min smak og Fleur Power ser veldig intens ut? 😮 Men skal se på de når jeg er innom Kicks med Mac neste gang! Ok, men det er bra! Egentlig er jeg ikke så gira på Well Dressed siden jeg ønsker en matt en og en som ikke er såå rosa.
 15. LinnCaroline

  Blush

  Jeg tror ikke jeg har Mocha, men vet den er veldig populær blant mange med blek hud. Well Dressed synes faktisk knapt på min hud, og jeg er også ganske lys. Den har et veldig fint shimmer, men det hjelper ikke så mye når den ikke vises.
 16. Andrea

  Isotretinoin

  Jeg har ikke snakket med legen min, og ikke tatt noen fler blodprøver enn de som viste s-alat 280 og senere 155. Jeg tar ikke faste blodprøver (rimelig svikt hos hudlegen?!), så jeg vet ikke helt om jeg skal gå til fastlegen og si at jeg vil ha blodprøve, eller om jeg skal be om det hos hudlegen? Det er jo greit å ha litt kontroll på det, så jeg ikke ødelegger leveren min? 🤔 Jeg kan ikke tenke på noe annet enn det du har skrevet. Jeg tenker at hvis du merker at noe svir på huden, så er det no go. Det kan jo gjelde primere og sminke også. Husker jeg ble nektet å kjøpe en primer på kicks for mange år siden, fordi jeg gikk på iso Mtp på sminke, så har jeg droppet piller et par dager før store begivenheter, da er det lettere å sminke seg. Det er jo totaldosen med iso som gjelder, ikke hvor mange piller du tar om dagen. Ikke noe problem å ta et par dagers opphold en gang i blandt Av kremer hadde jeg stor suksess med bio-oil og aderma exomega i starten, men siden jeg bare tar lavdose ble det hakket for mye i lengden. La Roche-Posay har en egen linje for de som tar iso, den heter Effaclar H. Jeg er veldig glad i rensemelken! Kremen er absolutt ikke nok for meg, men jeg har olje over den. Origins fuktmaske er gull som nattkrem for meg! Den kan nok svi litt når huden er på sitt mest såre, så jeg bør kanskje være litt forsiktig med å anbefale den...? Mulig det er fruktsyrer i den? Jeg har ikke lest godt nok på den, da den fungerer så godt for meg.
 17. LadyLA

  Isotretinoin

  @Marie Maklo Seriøst? Det fikk ikke jeg >_< Men ja, A-vitaminer og solfaktor er allerede i boks. Jeg har gått på tetracyclin, Dalacin og Differin i tre år nå (selvsagt med opphold på tetracyclinene) så jeg har blitt vant med å unngå sola nesten totalt. Ååååh, så deilig å være ferdig! Jeg er jo ikke lenger enn dag tre på kuren, men skal heldigvis bare gå fire måneder Har vært heldig så langt og ikke fått noe særlig med bivirkninger, annet enn kløe/tørr hud på områder jeg allerede var utsatt for det. All talg og olje er nå i ferd med å trenge ut av huden, men det er ikke plagsomt eller rødt eller betent, så føler meg ganske bra. Ei venninne, som er min private guide inn i dette marerittet av en kur, våknet med rødtsprengt, stramt ansikt allerede etter første natt. Jeg skal dog i et bryllup på lørdag, til ingen ringere enn min far, og kjenner jeg gjerne skulle ha sminket meg. Vet noen av dere om det er NOE annet enn syrer jeg bør passe meg for der? Og hvor grundig skal jeg være med å ekskludere syrer? Må jeg luke ut glyceriner og sånne ting også? Eller holder det at det ikke står 'acid' noe sted i innholdsfortegnelsen?
 18. Marie Maklo

  Isotretinoin

  @LadyLA Jeg fikk en liste/kort fra apoteket da jeg hentet ut første resept. Var vel først og fremst A-vit og solbeskyttelse som sto der. PS. Er nå på dag 3 uten iso, utrolig deilig å være ferdig.
 19. LadyLA

  Isotretinoin

  Hei! Meldte meg inn i forumet nesten utelukkende for å delta i denne tråden. Begynte på Iso i går, tar 3 piller om dagen, sammen med det feteste måltidet (vanligvis middag, men i dag var det sen pannekakefrokost). Legen min er litt sånn halvveis på alt hun gir meg av informasjon, så jeg har oppdaget at jeg mangler en del, og lurer på om noen her har fått en konkret liste med det vi må passe oss for i hud- og sminkeprodukter? Vet syrer er nei, og alt med A-vitaminer selvsagt, men hva mer? Vet ikke om du har fått noe svar av noen andre eller legen din, Andrea, men så fort du får vite svaret på s-ALAT prøven så ser du om verdiene er på vei nedover. Da er det i utgangspunktet trygt å begynne igjen umiddelbart, men sørg for å ta en blodprøve til om ikke så lenge - fremfor å vente de vanlige tre månedene
 20. Michelle

  Blush

  Jeg husker ikke om jeg har Desert Rose eller Well-Dressed (....), men jeg er storforbruker av Melba og Fleur Power. De er skikkelig fine, og jeg er ganske blek!
 21. tuffl

  Blush

  Hvilken blush fra Mac anbefaler dere til likblek hud med gule undertoner aka NC10? Har sett på farger som Mocha og Desert Rose, men er redd de blir for mørk (liker ikke for pigmentert blush) og Well-Dressed, men er redd den blir for lyserosa og ikke helt det jeg er ut etter. Det perfekte hadde vært en lysere variant av Desert Rose tror jeg 😅 Edit: Ser nå at Well Dressed ikke selges hos Kicks og tenkte jeg skulle kjøpe der, så da gikk vel det alternativet i dunken. EDIT 2: OK, syns at Mocha ser best ut - noen som har swatches og som har en mening om hvordan den kan fungere til blek hud? Jeg dør av meg selv her - tror jeg må finne senga. Blir småsprø av all googlingen om blush nå.
 22. Marie Maklo

  Cosrx

  Tuben er den nye versjonen ja.
 23. Andrea

  Cosrx

  Hm, kanskje jeg bare må prøve selv.. Er det forskjell på den i krukke og den i tube? Krukken er litt vanskeligere å oppdrive, så det kan virke som tube er det nye?
 24. Michelle

  Cosrx

  @Andrea Jeg likte den ikke fordi den var altfor fet og rik for huden min.
 25. Azur

  Cosrx

  Rismasken er ikke nok til min fuktfattige hud heller, men for en venninne som er mer klassisk tørr er den HG.
 26. Minnea

  Cosrx

  Den er ganske lett i konsistensen. For min fuktfattige hud er den ikke nok. Den funker om jeg er flink på fukt ellers, men ingen favoritt.
 27. Azur

  Deciem "The Ordinary"

  Heh. Det passer jo litt bedre inn på HM enn Beths også, vil jeg tro? Skjønner ikke helt hva Beths tenkte på der 🤔
 1. Last inn mer aktivitet