All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Lucce

  Deciem "The Ordinary"

  Jeg var og veldig fornøyd med denne. Syns den gav masse fukt, og liker å bruke den på de dagene jeg ikke bruker syrer, og kun vil pøse på med fukt 😊
 3. Hadde jeg funnet det perfekt palett hadde jeg kanskje sluppet å kjøpt flere, eller lurer jeg bare meg selv med den tankegangen? Et av mine favoritter er faktisk en duo; Chanel Taupe. Bortsett fra det så dekker Mac Cinderella og NARS And God created the woman de fleste behovene mine. Og Inglot paletten min (der 9 av 10 skygger er kopi av en av @Norasine) (Fant noen gamle bilder jeg har delt her tidligere av de to sistnevnte).
 4. Minnea

  Hva er din favoritt- øyeskygge- palette?

  Inglot-palettet er og blir favoritten selv om det ikke er ferdig. Har gitt bort P444 (den er så fin, men jeg kler den ikke). Og den mørke blå skal også bort. Jeg har egentlig lyst på et med 15 skygger, men det finnes jo ikke Så vurderer å gå opp til 20, det blir bare så innmari stort. Det blir uansett ikke før jeg får kommet meg i en butikk og swatchet selv. Tar også med Kiko-palettet som er favoritt til fest, selv om det blir lite av den type sminking for tiden. Ellers blir både zoeva basic moment og nyx lingerie brukt en del. Siste er jeg ikke så fornøyd med kvaliteten på, men fargene er topp!
 5. Isabel

  Hva er din favoritt- øyeskygge- palette?

  Viseart Petit Pro 2 og Marc Jacobs Fantascene. Jeg merker derimot at jeg savner veldig en kald lilla palette, og jeg kunne jo satt det sammen selv men jeg er for lat. Jeg er veldig glad i rosa og nøytrale farger egentlig. Jeg er veldig veldig glad i Modern Renaissance også, men den er ikke favoritten min.
 6. Magpie

  Generell tråd om sminkekoster

  Kostene fra Bobbi Brown lukter rett og slett geit, synes jeg.🤐 Det er nok det de er laget av, og da lukter de ekstra ille når de er våte, men du kjenner det fortsatt når de er tørre.
 7. Mariann

  Hva er din favoritt- øyeskygge- palette?

  Det er vanskelig, merker jeg! Øyepaletter er det jeg har desidert mest av. Noen favoritter er Anastasia Modern R, Morphe Jaclyn Hill, Viseart Neutral Matte, Persona Identity og Dominique Cosmetics Latte. Av nyere oppdagelser er Lorac pro 4 og Laura Lee Noodie Patootie favoritter.
 8. I går
 9. Michelle

  Generell tråd om sminkekoster

  Hjelp. Jeg kjøpte meg nye koster fra Bobbi Brown, dette er mine første koster fra dette merket - angled face brush og blush brush. Vasket de i dag, og herregud for en ekkel lukt det er av de! Skikkelig kjemisk, sterk lukt fra hårene. Hvorfor lukter de sånn? Jeg vasket de i dag tidlig, og lukten er fortsatt brutalt sterk. Frister ikke å bruke de på ansiktet, for å si det sånn. Lukter litt maling-ish, men mye sterkere og vondere. Har også noen nye koster fra bareMinerals som også lukter litt kjemisk, men langt ifra så ille som de fra Bobbi Brown. Aldri kjent slik lukt av for eksempel MAC, Zoeva og RT sine børster. Æsj og fysj!
 10. Wasabi

  Hva er din favoritt- øyeskygge- palette?

  Min absolutte favoritt er Urban Decay Naked Ultimate Basics. Den er helt nydelig! Egentlig hadde jeg bare trengt den, for den har alt jeg trenger, men jeg har (altfor) mange andre paletter også. Må gå igjennom en dag, kanskje jeg finner en glemt favoritt. Har også minst 3 helt ubrukte paletter som jeg burde-burde selge unna. Imorgon, imorgon, nei ikkje idag.
 11. Jeg prøver å bruke opp litt av sminkelagrene mine, noe inspirert av at jeg nettopp har kastet litt sminke pga alder. Favoritten nå for tiden er Bare Minerals Star Treatment no 8. Den har nydelige halvnøytrale farger, godt pigmentert, og påført over primer fra Inglot sitter den hele dagen.
 12. lykkelitenen

  Hva har du truffet pan på?

  Jeg hadde aldri trodd jeg skulle nå pan i en bronzer, men Butter bronzeren min fra Physician's formula har nå fått en fin liten bit av pan til syne 😋 Bare synd den ser nesten ubrukt ut i kantene, for den har nok fortsatt litt under 1/2 igjen, selv etter ett år med nesten daglig bruk 😔
 13. Det er en liten stund siden jeg så bunnen av Chanel Inspiration. Det er bare trist, for Chanel sine kremblusher finnes jo ikke lengre. Heldigvis har jeg en million andre blusher, og jeg har enda tilgode å se bunnen av en presset en.
 14. Krystall

  Lush

  Jeg har hatt mange favoritter fra LUSH, selv om jeg ikke tåler å gå innom i fysisk butikk, og en del av duftene kan være uutholdelige på egenhånd, også. Av parfymene liker jeg flere, 1000 Kisses og Dear John har jeg fullstørrelse av, og Sun og Lust i hhv. mini og fast form. Til dusjen pleide jeg å elske en skrubb/kroppssmør i fast form med kull, som luktet solbær. Den har de tatt ut av sortimentet, men Buffy er egentlig like god, den bare lukter helt annerledes. Som rent kroppssmør er King of Skin nøytral nok i duft, og gjør omtrent det samme som RÅ Skincare sin, fukter og pleier godt uten å være superklissete. Av såpebarene faller jeg igjen og igjen for fristelsen til å kjøpe Sultana of Soap, det er bare synd at den har hele rosiner () som faller av i takt med at såpa blir mindre. Balansert duft som, jo, fyller hele badet, men det er greit. Den lukter frankincense, men litt melkete. Lemony Flutter er perfekt til vedlikehold av neglebånd, men er litt intens på sitrusskalaen. Toothy tabs har jeg alltid liggende nederst i toalettmappa, fordi jeg 9/10 ganger glemmer eller ikke orker å ta med tannkremtube på reise. Anbefaler ikke å bruke disse til daglig, siden de har ingredienser som ikke nødvendigvis er veldig heldige for tannemaljen, men definitivt bedre enn å ikke pusse på tre døgn. Tørrsjampoen er crap, og ansiktspleien for sterk, Celestial moisturiser er en fantastisk konjunksjon av vanilje og mandel, men gir meg utslett. T'eo deodorant både skrapet opp huden og sved.
 15. Denne uken
 16. Vimsefrøken

  Deciem "The Ordinary"

  Jeg ble utrolig positivt overrasket over Rosehip oil. Super for min dehydrerte kombinerte hud. Tenker jeg kommer til å bruke den mye i løpet av høsten for å holde på fuktigheten i huden.
 17. Isabel

  Eh... Sånn presset--til-flytende produkt

  Jeg tar det jeg trenger på børsten av farge fra paletten og drypper på handa eller så bruker jeg spatel og et sånt lite glass mikseting. Husker ikke hva det heter. Jeg bruker det mest for liner siden jeg liker liner i forskjellige farger. Jeg liker ikke å skrape i palettene mine, men gjør det jo innimellom. (En gang så greide jeg å skrape til bunnen. Skal sies at jeg var full også.)
 18. Arenika85

  Foundation stick

  Er du alabaster i bobbi brown så vil jeg anbefale deg å gå for alabaster i hourglass vanish også 😊
 19. Jeg ville også tippe A02 utifra det jeg så i nettbutikken, men det var jo håpløse bilder...
 20. Takk, Nora! Det ser veldig ut som de samme. Uheldigvis har nettbutikken elendige produktbilder, seks forskjellige men veldig like vippesett uten noe form for beskrivelse, og det ser ikke ut som om de shipper utenfor UK. Hmm... Jeg gjetter at det er disse, A02.
 21. Kan det være de samme som denne posten? De var ihvertfall fra https://candicosmeticsuk.bigcartel.com men stod ikke hvilken stil...
 22. Jeg bruker spatel og palett når jeg sminker meg uansett, så akkurat det å ha noe å skrape med og blande på tenker jeg ikke så mye på. Hvor mye skygge du bruker kommer jo an på hva slags konsistens du vil ha. Skal du ha liner bruker du mindre skygge, vil du kremskygge bruker du mer.
 23. Krystall

  Favorittkost til blush/rouge

  I forhold til mengden blush jeg eier, så burde jeg hatt flere koster, men jeg er så fornøyd med de jeg har at jeg nok uansett kun ville brukt disse. De er helt forskjellige, EcoTools dobler til finishingpudder, og Real Techniques passer perfekt under kinnbena, også. For presisjonsblush og kremprodukter bruker jeg sistnevnte, men går ofte over med EcoTools sin til slutt, uansett. Begge er syntetiske, og myke som en kattunge.
 24. Krystall

  Foundation stick

  Jeg har Bobbi Brown Skin Foundation stick i fargen 00 Alabaster, og bruker den inniblant under settingpudder fra RBR. Den sklir litt alene, og er ikke noe god direkte fra stiften, det er enkelt å påføre for mye, og jeg synes også det er litt ekkelt, så jeg skraper av produkt og varmer opp før jeg påfører med fingrene. Også nyskjerrig på Hourglass Vanish Seamless, og gjetter at jeg lander på fargen Porcelain, men det er litt kjedelig å ikke få matchet den i forkant. Shamelessfripperies skryter av den her. Cult Beauty selger den for £35. Mm.
 25. Earlier
 26. Tone

  Deciem "The Ordinary"

  Yay
 27. vakkerlakk

  Clarisonic

  Æsj. Kjipingar!
 28. Michelle

  Konturtråden

  @Krystall Medium var favoritten min helt til jeg ble anbefalt Light. Light passer hudtonen min bedre enn Medium. Om du er i NC10/NC15 gjengen så er nok Light best.
 29. Krystall

  Eh... Sånn presset--til-flytende produkt

  Men hvordan gjør dere det rent praktisk? Jeg regner med at man skraper ut produkt og blander det på egnet sted (I beholder, i et lokk, på hånda). Men liksom, hvor mye øyenskygge trenger man da, for å fylle "en hel dråpe" Duraline? Og så føler jeg at jeg behøver et dedikert skraperedskap til formålet.
 1. Last inn mer aktivitet