All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Denne uken
 2. Belle

  Deciem "The Ordinary"

  Herregud, det var høyst på tide! At han har fått holde på så lenge som han allerede har gjort er et mysterium.
 3. lykkelitenen

  Deciem "The Ordinary"

  På tide! Forhåpentligvis kan de nå fokusere på det son betyr noe: ryktet sitt, kundeservice, produksjon, utvikling og å fylle etterspørselen så forhandlerne ikke står uten produkter. Bra noen tok ansvar og fikk han ut, fyren var ikke lenger skikket til en slik posisjon.
 4. Ingrid

  Deciem "The Ordinary"

  Brandon er ute.
 5. Arenika85

  OttLite sminkespeil

  Hei. Vet ikke helt om du får til å sjekke det ut men jeg datt over ei på Facebook som selger speilet du er ute etter nå. Hu heter Ina Elisabeth løhre og er fra Holmestrand. Søk henne opp å se om du kan få tak på det?
 6. Ingrid

  MAC-tråden

  Hvilke farger anbefaler du, Marie?😊
 7. Earlier
 8. tuffl

  MAC-tråden

  Jeg har bestilt Sultriness og gleder meg vilt til å få den 😍Har også lyst på en av de mørkere fargene og, men tenkte jeg skulle prøve en først. Skal innom Kicks/Mac på fredagen for å se på alle!
 9. Marie

  MAC-tråden

  Powder Kiss leppestiftene er to die for 😍😍😍
 10. Wasabi

  Foundation

  Ja, du kan jo prøve igjen. Er noen år siden jeg brukte den også og de prøvene jeg har liggende har jeg helt glemt å bruke. Må prøve en dag. Jeg likte den ihvertfall veldig godt da jeg brukte den og den var nesten den eneste mineralfoundationen jeg klarte å jevnt og ikke-tørt. Er den eneste mineralfoundationen jeg virkelig har likt. Har prøvd endel andre mineralfoundations, men bare denne jeg har fått til ordentlig. Glo minerals begynte jeg å klø av, (muligens pga spor av bismuth) og den matte (og bismuthfrie) bare minerals og LA minerals ble for tørre for meg. Har også prøvd en fra t’erre d’oc eller noe sånt, men husker ikke hvordan den var og mener den var ganske dyr også. Tikei har jeg også brukt litt, men mener å huske at den er tørrere enn mineral hygienics.
 11. Da fikk jeg endelig ut fingeren her også. Slettet den gamle epost-kontoen som paypal var tilknyttet for en stund siden, så trodde jeg måtte ordne det på nytt. Men der var jo vanlig kort-betaling også så jeg nå
 12. Azur

  Foundation

  @Andrea jeg har lest så mye bra om L’Oréal True Match Powder. Jeg er så gift med Tarte sitt løspudder at jeg har bare ikke kommet så langt at jeg har prøvd det selv, men er veldig nysgjerrig på det.
 13. Andrea

  Foundation

  Prøvde disse for kanskje 8 år siden, og likte de ikke indet hele tatt da... Mener å huske at det ble veldig ujevnt og tørt. Men mye har sikkert forandret seg siden den gang, så kanskje det er verdt å prøve igjen?
 14. Wasabi

  Foundation

  Mineralhygienics! Eneste pudderfoundation jeg har likt. På mineralhygienics.com kan du bestille gratis prøver, da får du ganske store prøver og. https://mineralhygienics.com/free-sample/free-foundation-sample-new-customer Tror ikke frakten var så verst heller, rundt 50 kr kanskje.
 15. Andrea

  Foundation

  Min elskede gloMinerals loose base er tom, og jeg er på leting etter ny pudderfoundation. På dager hvor jeg bare vil se litt fresh ut bruker jeg Mac MSFN, men er ute etter noe med litt mer dekk. Har tørr/dehydrert hud. Jeg er også på budsjett.. Jane Iredale frister, men det blir for dyrt for meg. Har dere noen billige favoritter? Liker dere fortsatt Lily Lolo? Hva med Everyday Minerals (jojoba eller semi-matte)?
 16. Da trenger du en omformer, ja! Jeg har ikke kikket så nøye på kontakten min, men jeg er ganske sikker på at den er for liten for å ha en omformer på seg.
 17. Jeg sendte mail til de og spurte og de svarte at speilet er 120 volt.. da er det vel egentlig slik at jeg trenger en omformer..? Fant denne på clas ohlson https://www.clasohlson.com/no/Mellomtransformator/36-3534 og lurer på om den kan brukes på 120 selv om det står 110.. Sikker på at det ikke er omformer du har da? Blir litt forvirret her.. redd for å kjøpe feil slik at hele greia eksploderer Dumt at de ikke selger det her i Norge lenger..
 18. Jeg kjøpte mitt da de solgte det i Norge (fra Blush eller BliVakker), og da fulgte det bare med en adapter, så tror ikke du tenger en omformer. En vanlig usa til Europa plugg burde nok holde, men du kan jo se om du finner et sted de oppgir hvor mye volt det er.
 19. Ludo

  Clarisonic

  Jeg fant de på Feelunique Mener det var sånn nogenlunde samme pris som det var på Kicks, uten at jeg husker nøyaktig hva prisen pleide være (rndt 200?).
 20. Hei, er det noen her som har OttLite sminkespeil? Har tenkt å kjøpe et fra USA men lurer på hva slags adapter osv man trenger for å bruke det i Norge? Noen her som vet?
 21. Ikke sminke, men cult beauty har fått inn Drunk Elephant. Fikk Mail om det her om dagen.
 22. Å, så kult. Holder med @Mariann, vil gjerne se hva du har fått. Ellers skulle jeg ønske boxycharm sendte til Norge uten shipito.
 23. Mariann

  Små sminkenyheter

  Så gøy! Vil gjerne se hva du har fått Jeg holder BoxyCharm, Allure og Ipsy Glam Bag, og er strålende fornøyd med ale tre.
 24. idamarkussen

  Små sminkenyheter

  Noen som har fått med seg at Goodiebox er kommet til Norge? Tidligere kun vært i Danmark (om jeg ikke tar feil). Er abonnementstjeneset for hudpleie/sminke, litt samme som boxycharm og lookfantastic beauty box. Har fått to esker så langt og er ganske fornøyd. Koster 199,- i mnd som er litt dyrere enn lookfantastic, men er større grad av fullsize produkter i denne. Jeg kan poste et bilde av den som kommer i oktober om folk er interessert Ellers ligger innholdet i forrige eske på nettsiden. Tenkte jeg skulle tipse - tilfelle noen var like glad i månedlige surprise-esker som meg
 25. Michelle

  Lush

  Nei. Sleepy dusjsåpe, men den er visst ikke likens Twilight i det hele tatt....
 26. Birgit

  Lush

  Det ser ikke ut til at Twilight er inkludert i julekolleksjonen dessverre.
 27. Donert en liten slant.
 1. Last inn mer aktivitet