All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Siste timen
 2. Today
 3. Azur

  Negleskravling

  @Ludo det kan høres ut som du trenger mindre på kosten og tynnere lag?
 4. Ludo

  Negleskravling

  Prøver meg her: jeg er SKIKKELIG dårlig på å legge lakk uten å søle, særlig i «bunnen» på neglebånd osv. Har dere noen triks? Blir liksom ikke fint selv om jeg fjerner etterpå med qtips/neglelakkfjerner eller sånn penn- sikkert fordi jeg stort sett bruker mørke farger.
 5. I går
 6. Fram til desember 2017 tok det ca to uker hver gang. Etter det har det tatt rundt 4 uker. Har samme problem med pakker fra f.eks beautybay og feelunique. De tar også gjerne 4 uker nå, kontra 2 som de gjorde før, mens innenlandspakker går forholdsvis greit. Sist jeg bestilte fra CP ble jeg riktignok overrasket for det kom i posten i går, snaue 1,5 uker siden jeg bestilte, så man kan vel håpe litt på forbedring. Syns på generell basis at postgangen har vært helt utrolig treig siden sent i fjor 😳
 7. Belle

  Fet hud

  Bumper opp denne tråden igjen, jeg. :) Hvilken solkrem bruker dere med fet hud? Det er min største utfordring akkurat nå. Bruker jo Epiduo, så solkrem er liksom et must. Allikevel finner jeg ingenting som funker oppå fuktighetsgiverne mine (det er en del :P ), og som ikke gjør huden min superfet etter noen timer. De jeg har, og som er utelukka per nå er: * Biore Milk. Den virket SÅÅÅ bra da jeg hadde tørrere hud, men nå er det den verste. Blir superoljete etter bare en liten stund. Kan det være alkoholen som gjør det mon tro? * Vichy Idéal Soleil Mattifying Face Fluid Dry Touch (puh). Denne er den som har funket best for min del, oljemessig ihvertfall, men den gav meg nuppekviser i pannen. :( * Cliniderm Sun Face Mattifying Fluid. Meh.
 8. De gangene jeg har bestilt rett til Norge har det tatt mellom 1 og 2 uker :)
 9. Denne uken
 10. Liker dere fortsatt disse? (Og har dere erfaring med Enjo til ikke-fjesbruk? Svar i tråden min plis:
 11. Såpass ja! Jeg får kalle det spenning i hverdagen
 12. Det varierer. De første gangene tok det ca. 10 dager, ikke mer enn 14 dager hvertfall. Så tok det plutselig flere uker, og den ene bestillingen kom to-tre måneder etter den hadde blitt borte i Tyskland eller noe. Krysser fingrene for at det går fort til deg!
 13. Dere som har bestilt Colourpop rett til Norge før, hvor lang er frakttiden?
 14. Belle

  Smashbox

  Jeg ville da prøvd meg på nr 3. Stort sett alle Smashbox-nyansene i de lyseste fargene har varme undertoner, så jeg pleier bare å gå ett skritt opp eller ned når det gjelder dem.
 15. LinnH

  Smashbox

  Jeg ser at jeg det er sommerpudder jeg mangler i år, jeg har egentlig nok for fargen jeg er akkurat nå. Har du vurdert hva som er din sommerfarge i Filter?
 16. Belle

  Smashbox

  Jeg bruker Fair/Light 80% av året ca, og Light om sommeren og tidlighøst. I Filter-pudderet har jeg farge nr 2, som passer meg veldig godt nå. Vil si den er som Fair/Light i Halo.
 17. LinnH

  Smashbox

  Hvilken farge har du i dette pudderet, og hvilken har du i Halo? Jeg har brukt Light tidligere i Halo, men den passet bare når jeg har farge om sommeren. Har ikke klart å finne ut om det er Light eller Light Plus som passer resten av året. Jeg vet jeg har spurt deg før om Halo-fargen men har glemt det....
 18. Belle

  Smashbox

  Åh, Smashbox i mitt . Jeg har fremdeles et trofast forhold til vippeprimeren og Halo-pudderet. I tillegg har jeg begynt å bruke Photo Filter-pudderfoundationen deres. Har brukt dette i stedet for Halo i en måneds tid nå, og jeg liker det veldig, veldig godt! Huden min har gått fra tørr og fuktfattig (som da jeg skreiv hovedinnlegget) til veldig kombinert (tørr-flassete i hakepartiet og rundt øynene, og oljete i resten av ansiktet), og jeg liker Filter-pudderet mye bedre nå enn jeg gjorde før. Så det er tydelig at det er bedre for oss kombojenter, enn dere med tørrere hud. Photo Finish 24 H Shadow Primer bruker jeg nå, og den er helt elsk! Har prøvd den andre skyggeprimeren deres, Photo Finish Lid Primer, men liker 24 H ekstremt mye bedre. Den er silikon-ete, noe jeg liker i primerene mine. Den legger seg ikke i tørre partier (øyelokkene mine er så ekstremt tørre!), og holder på øyesminken hele dagen lang. Denne kommer jeg til å kjøpe flere av. Er også helt enig med @Wasabi angående Under Eye Brightener. Jeg er så tørr under øynene at jeg ikke kan bruke concealer, og da er denne helt perfekt! Når jeg tenker meg om, så savner jeg Under Eye Primer'n. Tror jeg må kjøpe den igjen! Ablaze-paletten er så sinnsykt fin! Kvaliteten på skyggene er like god som de andre jeg har, både matte og skimmer (jeg har ikke Full Exposure - der skal visstnok skimmer-skyggene være dårlige).
 19. Wasabi

  Smashbox

  Har prøvd litt mer fra Smashbox siden jeg skrev dette innlegget It's a wrap øyensminkefjerner, beste jeg har prøvd! Den er sånn tofasegreie, men ikke oljete sånn som mange andre er. Fjerner både vannfast og vanlig øyensminke superlett uten at man må gnikke og gni. Blir garantert gjenkjøp når den jeg har er tom! Tror ikke jeg gidder å prøve noen andre øyensminkefjernere etter denne. Full exposure mascara, likte denne godt. Photo op under eye brightener, lysner opp partiet under øynene, er kjempefin i kombinasjon med under øye-primeren. Særlig på tørr vinterhud hvor concealer kan bli litt tørt Jeg kjøpte Halo pudderet i fjor, men har ikke brukt det noe særlig enda. Skal begynne å bruke det nå utover, håper det er like bra som "alle" sier! Ellers venter jeg på Photo finish radiance primer, håper den er god! Har lyst til å prøve primerizer primeren en gang og.
 20. Marie Maklo

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg trener stort sett før jeg sminker meg, og tar bare på eventuelt solkrem. Hvis jeg trener midt på dagen beholder jeg sminken på. Samme med kveld, og da fjerner jeg bare sminken i dusjen etterpå.
 21. Isabel

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg trener enten så tidlig på morgenen at jeg lar den gamle hudpleien være på, eller fjerner den med vann så går jeg og trener og deretter gjør morgenrutinen min ellers så venter jeg på kvelden (trener rundt 19 til 20.30-ish) og deretter drar jeg hjem og gjør hudpleien. Jeg fjerner sminken før jeg trener jeg også, med mindre jeg har på meg veldig lite. Da gir jeg litt faen egentlig.
 22. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Dere som trener... Hvordan gjør dere det med hudpleie? Syns ikke det er så gøy å trene med sminke, og tenker å fjerne sminken før jeg trener. Greia er at jeg renser jo huden to ganger for dag allerede, så har gått til innkjøp av micellarvann til bruk både før og etter trening. Etter trening er det gjerne noen timer til jeg gjør kveldsrutinen min, og syns det blir altfor tidlig å gjøre den klokka 6 om ettermiddagen..
 23. Marie Maklo

  Palette med matte bruntoner

  Jeg spontankjøpte Nip+Fab Sculpted i går. Den har noen skygger med skimmer, men passer godt til det jeg var ute etter. Ikke perfekt, men bra til den prisen
 24. Wasabi

  Urban Decay All Nighter foundation

  Hurra! Håper du blir fornøyd!
 25. Veronica_

  Urban Decay All Nighter foundation

  Nå er foundationen på vei gleder meg!
 26. Earlier
 27. Wasabi

  Solbeskyttelse ansiktet

  Jeg har nesten ikke prøvd noe koreansk hudpleie utenom de flakmaskene fra Etude house som jeg er så glad i. Hatt prøver på en del ting da, men ingenting har vært noe store greier. Paula's choice sin liquid 2% BHA er HG for meg. Gudene vet hvor mange flasker jeg har brukt opp. Tenkte jeg skulle prøve COSRX sin BHA også en gang. Enn så lenge har jeg halvannen flaske med Paula's.
 28. Michelle

  Solbeskyttelse ansiktet

  Herregud posta i feil tråd....
 29. Michelle

  Deciem "The Ordinary"

  Dette vet vell sikkert de fleste, men om du har en sprukket kvise; vær så snill, IKKE bruk den røde peelingen på det området! Fy søren det svei og brant altså! Begynte jo nesten å grine.
 1. Last inn mer aktivitet