Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 21. mars 2018 in all areas

 1. 4 points
  Ingrid

  Hva har du truffet pan på?

  Stor pan på pudderet fra CT nå, mens Tarte Exposed tar litt lengre tid
 2. 3 points
  Elin

  Deciem "The Ordinary"

  Vil bare tipse om at Koch parfymeri selger The ordinary på nettsiden sin De har flere parfymeri i Stavanger-området https://www.kochparfymeri.no/
 3. 2 points
  Isabel

  (Lys) plommefarget/bronserosa (?) blush med skimmer?

  Vet du ikke ville ha box blush, eller papp men jeg synes Rockateur fra benefit gjør akkurat dette. Har en som er snart er ferdig (jeg har backup) på som jeg kan sende deg om du vil?
 4. 2 points
  Tone

  Øyebrynsblyant

  Jeg elsker NYX Micro Brow og synes den er minst like god som Brow Wiz
 5. 2 points
  LinnCaroline

  Splitt: Diskusjon om ABH Subculture

  Jeg synes også de er for løst presset, men jeg er ikke så glad i fargene egentlig heller. Det blir for mye rosa/rødt - jeg liker mer burgunder og rødbrunt. Så det kan være det som gjør at den ikke blir så mye brukt hos meg. Fargene i Subculture ser mye mer spennende ut.
 6. 1 point
  Magpie

  (Lys) plommefarget/bronserosa (?) blush med skimmer?

  Jeg likte den ikke da jeg hadde den, for jeg følte at den ble gråaktig på huden min. Og så knuste jeg den ved et uhell. Men jeg minnes den som mindre glødende enn Alluring Rose, som går litt mer mot oransje? Jeg må teste igjen når butikkene åpner, for jeg er veldig glad Creme Puff-blushene (jeg har også brukt opp en av de lyserosa). Et annet alternativ er Dior Mimi Bronze, men jeg må finne ut hvordan den ser ut i kaldt dagslys. Jeg har ellers oppdaget at å dynke ansiktet i fuktspray (Jane Iredale) gir en veldig fin effekt på huden min, og gjør produkter en varig, glødende effekt, men jeg er altså ute etter den perfekte utendørs-farge-blushen som har litt skimmer og litt varme men uten å tippe oransje.
 7. 1 point
  Azur

  Små sminkenyheter

  @iheartpenguins ikke hørt om produktet før, men kikket kjapt på ingredienslista og ser at det bla inneholder et par ting som er ulovlig å innføre pr post til Norge. Uansett kan du nok like gjerne kjøpe Biotin fra iherb, det ser ut til å være hovedingrediensen her.
 8. 1 point
  Isabel

  Små sminkenyheter

  @iheartpenguins sikkert fordi grenseverdiene for det som er i tablettene er for høye ift det som er lov til å ta inn i Norge. Det er ikke unormalt at blir stoppet. Iherb pakker blir stoppet for dette hele tiden.
 9. 1 point
  Michelle

  Ansiktsoljer

  Siden sist oppdatering har huden min kommet seg enormt, den liker virkelig rosehipoljen! Den forblir definitivt et must-have for meg, for oljene i huden min har aldri holdt seg så bra i sjakk som nå. Jeg har i tillegg begynt å bruke marulaoljen fra The Ordinary om morgenen. Den trekker mye fortere inn i huden enn rosehip, men rosehipoljen har etterhvert trukket bedre og bedre inn i huden.
 10. 1 point
  tuffl

  Maccosmetics.no

  Sendte de mail og de skrev følgende, så da er det ikke noe problem!: Det kommer ikke ekstra mva hos oss selv om du handler for over 350 kr, så det behøver du ikke tenke på.
 11. 1 point
  Veronica_

  Fair skin - samletråd

  Nei av en eller annen grunn har jeg helt glemt av å bestille den. Skal få gjort det nå
 12. 1 point
  tuffl

  Fair skin - samletråd

  Visste ikke helt hvor jeg skulle legge ut det her, men jeg var innom Kicks og Fredrik & Louisa for å få prøver på de lyseste fargene av Dior Starskin, Lancome Teint Idole og Lancome Miracle i håp om at de hadde en farge som var lys nok for meg. Resultatet var nedslående.... Fra Venstre til Høyre: Dior Starskin i 010, Lancome Teint Idole i 005, Mac Studio Fix Fluid i NC10 (min egen foundation for referanse), Lancome Teint Miracle i 005, Lancome Teint Miracle i 010 og til slutt en swatch av Estee Lauder Double Wear i Ecru (foundationen til venninna mi, interessant å se hvordan den så ut i forhold til de andre). Mac Studio Fix Fluid var den eneste foundationen som ikke ble spesielt mørkere da den tørket. Alle de andre ble mye mørkere (bortsett fra Estee Lauder tror jeg - brydde meg ikke så mye om den siden uansett var for mørk). Bildet er jo tatt på badet, på kvelden - så ikke like bra som dagslys, men det viser hvertfall forskjellen på de!
 13. 1 point
  Isabel

  Splitt: Diskusjon om ABH Subculture

  Skjønner ikke helt hva du mener når du sier pigmenter @Melle? Jeg har pigmenter som blender helt fint og som jeg egentlig ikke synes er noe problem. Tror bare Mari prøvde å få frem at for den "normale" forbruker vil ABH Subculture være presset for løst og på meg blender den vekk i flekker. Jeg er veldig fornøyd med min dupe, jeg har makeup revolution sin. Og jeg har prøvd Subculture. Synes ikke den var noe bra å jobbe med.
 14. 1 point
  Lucce

  Palette med matte bruntoner

  Matte paletten til Zoeva har mye varme/orange toner så det kommer jo helt ann på om du vil ha det eller ikke. Men jeg tror (uten at jeg har den selv og kan bekrefte) at Basics er ganske matt. Det er mulig du syns den blir litt for mye i samme gate som naked basics da.UD Naked Ultimate Basics har jo litt flere bruntoner i seg enn de små, men den ha du vel kanskje sett på? Hvis du først sjekker Tarte så se på Tarte Tarteist Pro. Den har fire metalliske skygger, men også 20 matte
 15. 1 point
  Nora

  Øyebrynsblyant

  Jeg har ikke hørt noe om den du linket til, men denne skal være en dupe for Anastasia sin: https://www.lyko.no/nyx-professional-makeup/nyx-micro-browpencil-brunette
 16. 1 point
  vakkerlakk

  Øyebrynsblyant

  Eg er veldig glad i den frå MAC. Eye brows definer trur eg den heiter. Eg brukar fargen Lingering som passar fint til meg
 17. 1 point
  Veronica_

  Gode og rimelige leppestifter

  Må legge til at matte x var litt vanskelig å påføre siden den var såpass tørr. Også merket jeg at leppene faktisk var litt såre på kvelden, så den er nok uttørkende.
 18. 1 point
  Nora

  Palette med matte bruntoner

  Jeg er fornøyd med Tarte Tartlette!
 19. 1 point
  Michelle

  Palette med matte bruntoner

  Signerer denne! Husker jeg elsket de matte skyggene i Full Exposure paletten, de var helt fantastiske. De med shimmer var derimot vanvittig dårlige, der var kun èn skygge som var brukende. Skyggene i Cover Shot Matte paletten er av like god kvalitet, men der er det i tillegg fire andre skygger som ikke er brune. Ellers har vi jo Urban Decay Naked Basics 1 og 2. Begge palettene er gode og blir hyppig brukt hos meg. Viseart Warm Mattes er jeg veldig glad i, og kunne tenkt meg å eie Neutral Matte paletten også! Fantastisk kvalitet på skyggene i Warm Matte paletten, uten tvil verdt pengene. Har sett på Coverbrands Meet Matt(e) palettene, spesielt, Trimony, men har ikke kjøpt noen av de enda. Zoeva har også en fristende palett med bare matte skygger, den heter vell bare Matte tror jeg. Jeg syns denne fra E.l.f også ser skikkelig fin ut, men vet ikke så mye om kvaliteten på skyggene. Edit: Og så klart må jo Too Faced Natural Matte nevnes, men er kanskje ikke så lett å få tak i.
 20. 1 point
  Azur

  Gode og rimelige leppestifter

  Min billigfavoritt er helt klart Revlon Colorburst Lip Butter. Det er kun Guerlain som kommer foran etter min smak, jeg holder Revlon før Dior også. Litt vanskelig å finne utvalg i nettbutikk, men ebay har ofte vært redningen.
 21. 1 point
  Frøken Lilla

  IT Cosmetics

  Jeg hatet cc kremen... fikk den aldri til å fungere uansett påføring, blandet den til slutt sammen med noe annet for å få den til å fungere. Har noen koster derfra som jeg er veldig fornøyd med da også hadde jeg noen blusher som var veldig fine, men solgte de fordi de ble ikke brukt.
 22. 1 point
  Hege

  Vippeserum

  Så merkelig at den skal smøres på selve hårene.. det er jo hårsekkene som skal stimuleres med et slikt serum, tenker nå jeg.
 23. 1 point
  DivaG

  Hva har du truffet pan på?

 24. 1 point
  Belle

  Rød neglelakk som ser svart ut

  Tenkte bare å oppdatere her inne om at jeg kjøpte H&M Bordeaux, og fytti den er dødsfin! God på kvalitet også, og til den prisen der gidder jeg ikke prøvde andre og dyrere merker altså.
 25. 1 point
  LinnH

  Hva har du truffet pan på?

  Litt "pan porn" sånn på morgenkvisten!