Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20. juli 2018 in all areas

 1. 11 points
  tuffl

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Her er resultatet av klippen (+striping osv)! Ble kjempefornøyd
 2. 10 points
  Maiken

  Vis oss bilder av håret ditt!

  I did it! 🐵 Tok rundt 20 cm. Usminka og sliten, men skitt au.
 3. 2 points
  Andrea

  Deciem "The Ordinary"

  https://detailorientedbeauty.com/2017/06/11/the-ordinary-the-complete-27-product-review/
 4. 1 point
  LinnH

  Hva er din favoritt- øyeskygge- palette?

  Hadde jeg funnet det perfekt palett hadde jeg kanskje sluppet å kjøpt flere, eller lurer jeg bare meg selv med den tankegangen? Et av mine favoritter er faktisk en duo; Chanel Taupe. Bortsett fra det så dekker Mac Cinderella og NARS And God created the woman de fleste behovene mine. Og Inglot paletten min (der 9 av 10 skygger er kopi av en av @Norasine) (Fant noen gamle bilder jeg har delt her tidligere av de to sistnevnte).
 5. 1 point
  Krystall

  Lush

  Jeg har hatt mange favoritter fra LUSH, selv om jeg ikke tåler å gå innom i fysisk butikk, og en del av duftene kan være uutholdelige på egenhånd, også. Av parfymene liker jeg flere, 1000 Kisses og Dear John har jeg fullstørrelse av, og Sun og Lust i hhv. mini og fast form. Til dusjen pleide jeg å elske en skrubb/kroppssmør i fast form med kull, som luktet solbær. Den har de tatt ut av sortimentet, men Buffy er egentlig like god, den bare lukter helt annerledes. Som rent kroppssmør er King of Skin nøytral nok i duft, og gjør omtrent det samme som RÅ Skincare sin, fukter og pleier godt uten å være superklissete. Av såpebarene faller jeg igjen og igjen for fristelsen til å kjøpe Sultana of Soap, det er bare synd at den har hele rosiner () som faller av i takt med at såpa blir mindre. Balansert duft som, jo, fyller hele badet, men det er greit. Den lukter frankincense, men litt melkete. Lemony Flutter er perfekt til vedlikehold av neglebånd, men er litt intens på sitrusskalaen. Toothy tabs har jeg alltid liggende nederst i toalettmappa, fordi jeg 9/10 ganger glemmer eller ikke orker å ta med tannkremtube på reise. Anbefaler ikke å bruke disse til daglig, siden de har ingredienser som ikke nødvendigvis er veldig heldige for tannemaljen, men definitivt bedre enn å ikke pusse på tre døgn. Tørrsjampoen er crap, og ansiktspleien for sterk, Celestial moisturiser er en fantastisk konjunksjon av vanilje og mandel, men gir meg utslett. T'eo deodorant både skrapet opp huden og sved.
 6. 1 point
  Isabel

  Eh... Sånn presset--til-flytende produkt

  Jeg tar det jeg trenger på børsten av farge fra paletten og drypper på handa eller så bruker jeg spatel og et sånt lite glass mikseting. Husker ikke hva det heter. Jeg bruker det mest for liner siden jeg liker liner i forskjellige farger. Jeg liker ikke å skrape i palettene mine, men gjør det jo innimellom. (En gang så greide jeg å skrape til bunnen. Skal sies at jeg var full også.)
 7. 1 point
  Michelle

  Konturtråden

  @Krystall Medium var favoritten min helt til jeg ble anbefalt Light. Light passer hudtonen min bedre enn Medium. Om du er i NC10/NC15 gjengen så er nok Light best.
 8. 1 point
  Aurelia

  Deciem "The Ordinary"

  Det er nettopp sånne flate og innebygde kviser jeg føler blir lettere tilgjengelige med peels som denne, fikk has på noen hardhauser på fredag
 9. 1 point
  Wasabi

  Foundationoversikt

  Ny oversikt! Fordi jeg kjeder meg og i tillegg trenger å få oversikten igjen. Hittil i år har jeg brukt opp 4 foundations (Too Faced born this way, Inglot HD perfect coverup, Maybelline dream liquid og Clarins everlasting), kastet 5 som ikke funket (Clarins everlasting i for mørk farge, h&m, makeupmekka, maybelline bb-krem, skinfood bb-krem) og kjøpt 6 nye, men det snakker vi ikke om 1: Too Faced Born This Way i swan 2: UD All Nighter i 3.25 (prøve å bruke opp i sommer/høst siden den er for tørr på vinteren, men fungerer kjempebra nå på sommeren) 3: UD All Nighter i 0.5 (blander denne med overnevnte) 4: UD Naked i 0.5 (vurderer å kaste resten, begynner å bli gammel og funker ikke helt topp på meg) 5: The Ordinary coverage i 1.1.N (prøve å bruke opp innen nyttår) 6: Catrice HD liquid Coverage i porcelain 7: Milani conceal + Perfect i 00A (knapt nok prøvd, for lys nå, men skal prøve å få brukt den opp i vinter) 8: Tarte Shape Tape Hydrating i fair-light neutral (redd den havner i søpla, liker den ikke, men skal prøve den litt til først) 9: Isadora Coverup i 60 (prøve å få brukt opp i høst/vinter) 10: Isadora nude fluid i 00 porcelain (uåpnet) 11: Wet & Wild Photofocus i nude ivory (uåpnet) 12: W7 Photo shoot, husker ikke fargekode, men den er den lyseste (uåpnet) 13: Smashbox camera ready bb-krem i fair (lite brukt, prøve å bruke opp innen 1.nov) 14: Smashbox Halo pudderfoundation i fair 15: Physicians Formula Cushion i light 16: Isadora Cushion foundation i nude porcelain Har også 4 store prøver på mineral hygienics og 30 småprøver på Etude house double lasting som jeg har helt glemt av, men regner ikke med disse. Så jeg har nok å ta av, hehe. Men bruke opp-planen for resten av året er noenlunde klar. Jeg tenker å kjøpe Fenty beauty på Sephora om vi kjører forbi Gøteborg i sommer. Greit å swatche før man kjøper om man kan. Men skal vi ikke forbi skal jeg vente med å bestille til jeg har brukt opp en del.
 10. 1 point
  lykkelitenen

  Crazy hårfarger

  Arctic fox smitter ikke i nærheten så mye som f.eks directions sine farger gjør, mine puter blir bare stygge om jeg sover med vått hår, men de sitter ikke så godt i ubleket hår. Når jeg farger hiver jeg mørk lilla i bunn og lysere i lengdene og det holder seg to vask før røttene er tilbake til brunt. Nå er håret mitt mørkere enn ditt da, så mulig du kan få en vask eller to ekstra ut kontra meg, men stripene vil definitivt holde lenger.
 11. 1 point
  Meg

  clarins kit....den knall rosa - til blå øyne?

  jeg syns det ble veldig fint. hadde jeg turt skulle jeg limt ved bilde. hadde kitet med rosa på 2 dager og følte meg veldig fin. skal bruke det oftere til vanlig. clarins nr 07. sånn 4 farger gullkit var det.
 12. 1 point
  Michelle

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Er ikke ofte jeg går fra frisøren smilende. Så fornøyd med den nye frisøren min, jeg blir å gå til henne flere ganger! Tina Michell på Liden i Molde. Fargen er så kald og flott, og jeg har fått klipt litt av det slitte også. Nå må jeg bare bli flinkere til å klippe håret slik at jeg en vakker dag kan få litt lengde på det.