Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 13. aug. 2018 in all areas

 1. 1 point
  LinnH

  Hva er din favoritt- øyeskygge- palette?

  Hadde jeg funnet det perfekt palett hadde jeg kanskje sluppet å kjøpt flere, eller lurer jeg bare meg selv med den tankegangen? Et av mine favoritter er faktisk en duo; Chanel Taupe. Bortsett fra det så dekker Mac Cinderella og NARS And God created the woman de fleste behovene mine. Og Inglot paletten min (der 9 av 10 skygger er kopi av en av @Norasine) (Fant noen gamle bilder jeg har delt her tidligere av de to sistnevnte).
 2. 1 point
  Krystall

  Lush

  Jeg har hatt mange favoritter fra LUSH, selv om jeg ikke tåler å gå innom i fysisk butikk, og en del av duftene kan være uutholdelige på egenhånd, også. Av parfymene liker jeg flere, 1000 Kisses og Dear John har jeg fullstørrelse av, og Sun og Lust i hhv. mini og fast form. Til dusjen pleide jeg å elske en skrubb/kroppssmør i fast form med kull, som luktet solbær. Den har de tatt ut av sortimentet, men Buffy er egentlig like god, den bare lukter helt annerledes. Som rent kroppssmør er King of Skin nøytral nok i duft, og gjør omtrent det samme som RÅ Skincare sin, fukter og pleier godt uten å være superklissete. Av såpebarene faller jeg igjen og igjen for fristelsen til å kjøpe Sultana of Soap, det er bare synd at den har hele rosiner () som faller av i takt med at såpa blir mindre. Balansert duft som, jo, fyller hele badet, men det er greit. Den lukter frankincense, men litt melkete. Lemony Flutter er perfekt til vedlikehold av neglebånd, men er litt intens på sitrusskalaen. Toothy tabs har jeg alltid liggende nederst i toalettmappa, fordi jeg 9/10 ganger glemmer eller ikke orker å ta med tannkremtube på reise. Anbefaler ikke å bruke disse til daglig, siden de har ingredienser som ikke nødvendigvis er veldig heldige for tannemaljen, men definitivt bedre enn å ikke pusse på tre døgn. Tørrsjampoen er crap, og ansiktspleien for sterk, Celestial moisturiser er en fantastisk konjunksjon av vanilje og mandel, men gir meg utslett. T'eo deodorant både skrapet opp huden og sved.
 3. 1 point
  Isabel

  Eh... Sånn presset--til-flytende produkt

  Jeg tar det jeg trenger på børsten av farge fra paletten og drypper på handa eller så bruker jeg spatel og et sånt lite glass mikseting. Husker ikke hva det heter. Jeg bruker det mest for liner siden jeg liker liner i forskjellige farger. Jeg liker ikke å skrape i palettene mine, men gjør det jo innimellom. (En gang så greide jeg å skrape til bunnen. Skal sies at jeg var full også.)
 4. 1 point
  Michelle

  Konturtråden

  @Krystall Medium var favoritten min helt til jeg ble anbefalt Light. Light passer hudtonen min bedre enn Medium. Om du er i NC10/NC15 gjengen så er nok Light best.
 5. 1 point
  Aurelia

  Deciem "The Ordinary"

  Det er nettopp sånne flate og innebygde kviser jeg føler blir lettere tilgjengelige med peels som denne, fikk has på noen hardhauser på fredag
 6. 1 point
  Andrea

  Deciem "The Ordinary"

  https://detailorientedbeauty.com/2017/06/11/the-ordinary-the-complete-27-product-review/
 7. 1 point
  tuffl

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Her er resultatet av klippen (+striping osv)! Ble kjempefornøyd