Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 15. juni 2018 in all areas

 1. 1 point
  tuffl

  Blush

  Det ble Mocha! Gleder meg til å prøve den
 2. 1 point
  Michelle

  Blush

  Melba er ganske "svak" i fargen, altså den blir ikke oransje på kinnene, bare en fin og lys ferskenfarge som lener like mye mot rosa som oransje, iallefall på min hud. Den er ganske nedtonet og fin, passer til alt! Fleur Power kan se skummel ut, men den er ikke det! Du får sjekke de ut i butikk.
 3. 1 point
  Arenika85

  Blush

  Mocha Jeg sier go for it! Den passer veldig bra til blek hud.
 4. 1 point
  Anna

  Deciem "The Ordinary"

  Kommer til H&M i løpet av sommeren
 5. 1 point
  Michelle

  Små sminkenyheter

  Samme formula som på den hvite JH paletten, ja.
 6. 1 point
  Tone

  Små sminkenyheter

  Oi. Jeg har aldri sett noe særlig på Jaclyn, og har heller ikke den første paletten, men disse fikk jeg faktisk lyst på... Jeg har kvittet meg med for mange av fargene mine, jeg trenger påfyll!
 7. 1 point
  Wasabi

  Omtale: Urban Decay All Nighter Foundation

  Først av alt må jeg si at flasken den kommer i er skikkelig stilig! Det er pumpeflaske, liker det best. Jeg har den i den lyseste fargen, 0.5 og jeg har nå bestilt 3.25 i tillegg siden 0.5 blir litt for lys nå på sommeren og på sommeren trenger jeg en foundation som virkelig SITTER siden huden min blir fetere da. Tanken er å blande disse to. 3.25 er den lyseste av de nøytrale fargene, light neutral. Skulle ønske de hadde nøytrale farger på fair-skalaen også. Ganske mange av oss er fair-neutral i hudtonen. Samtidig ser ikke 3.25 sååå ille ut på et swatchebilde jeg fant på nettet, men den blir nok for mørk alene uansett. Man må ha i bakhodet når man kjøper at denne foundationen oksiderer, så man må velge en lysere farge enn man tror man trenger. På vinter og vår passer 0.5 min lyse, nøytrale mot kalde hudfarge godt. Fargen ser altfor for lys ut først, men den oksiderer fort og får riktig farge når den har oksidert. Konsistensen et passe, ikke for tynn, men heller ikke for tykk. Den tørker VELDIG fort, så man må være rask og kun legge den i en og en del av ansiktet av gangen, altså ikke klappe den i hele ansiktet før man blender. Den er lett å blende og jeg bruker en fuktig beautyblender. Det skal lite produkt til for å gi godt dekke, derfor føles den veldig lett på selv om det er en fulldekkende foundation. Den kaker seg ikke. Den kan se litt pudrete ut på de tørre partiene om man virkelig studerer tett inntil et speil i sterkt lys, men det er ikke noe som syns på normal avstand. Foundationen kan oppleves som noe tørr, derfor må jeg som har fuktfattig hud påføre ekstra fukt når jeg bruker denne, spesielt på vinteren når huden min er nesten like tørr som Sahara. Da bruker jeg fuktserum under fuktighetskrem for veldig tørr hud og fuktgivende primer. Den blir ikke altfor matt på meg og gir litt glød. Prisen er noe høy, 355 kr på Kicks, men det er ingen unormal pris for et parfymerimerke. Med 20% rabattkode kom den på 284 kr, det er OK pris syns jeg. Karakter: 7/10. Det som gjør at den ikke får full pott et at det ikke finnes nøytral farge på fair-skalaen og at den kan bli litt i tørreste laget på vinteren.
 8. 1 point
  Birgit

  Fair skin - samletråd

  Jeg vil nokk si at Jorunn er varm. Fordi den er litt for gul for meg. Da jeg er kald.