Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste uke
 2. Frøken Lilla

  Bronzertips

  Litt usikker på hvem/hvilke jeg har, men de er i noen paletter her ett sted. Tenkte jeg skulle se på de så fort jeg har pan i TBS sin, det er ikke lenge til tror jeg
 3. Frøken Lilla

  Elektrisk fotfil

  Haha Jeg har glemt å kjøpe nye øyenbryns kniver og den ene jeg har bruker jeg på bryna. (Men tok faktisk å brukte den elektriske fila i dusjen for ett par uker siden og fikk av mye siden føttene var såpass «gjennomvåte»
 4. Minnea

  Elektrisk fotfil

  Haha, dette hadde jeg glemt litt selv nå. Hvordan gikk det?
 5. Nora

  Bronzertips

  Hourglass bronzeren er min favoritt. Har Diffused Bronze Light og Luminous Bronze Light, og sistnevnte passer bedre for meg fordi den er litt varmere enn den andre.
 6. Tidligere
 7. Jeg burde også rullert på palettene mine, tror jeg bare har paletter jeg vil beholde nå, men burde som sagt rullert mer. Har hatt mac-skyggene fremme siden januar, og skal bruke de så mye som mulig ut året for å se hvor mange som får pan (kan røpe at det er ingen foreløbig - helt utrolig!). Jeg har redusert til 15 mac-skygger nå. Jeg har også klart å holde målet mitt, som er å kun kjøpe en ny palett i 2020 (kjøpte Milani Soft & Sultry, som dessverre er lite brukt, så resten av oktober skal den frem!).
 8. lykkelitenen

  Prosjekt sminkeslanking - En palettegjennomgang

  Denne uken har jeg brukt L'oreal Cherry mon cheri paletten og den går i bosset.... Fargene er fine i pan men funker ikke på lokket. De blendes bort i intet, skimmer kommer ikke frem og den er bare meh. Den er også blitt markant dårligere å jobbe med enn når den var ny, så tar det som er tegn. Prøvd å ta bilder 3 dager på rad er så mørkt ute at jeg får ikke ordentlig dagslys og lampelyset på jobb suger, men her er ett halveis ok ett. Er 5 farger men ser ikke slik ut en plass siden de bare blendes bort og shimmer mirakuløst forsvinner ut i intet. Skal ta bilde av s
 9. Jeg burde også gjøre dette. Jeg har sånn seks uåpnede paletter som bare ligger i palettskuffen. Jeg føler ikke noe sånn stor entusiasme for å lage store og interessante øyeskygge-komboer, og det har nok noe med å gjøre at jeg har en baby i hus. Men likevel, det frister ikke og jeg blir litt gal av å se på palettene som var tiltenkt masse lek og gøy men som bare nå er... kjipe å se på og jeg aller helst burde solgt eller gitt vekk. Jeg har brukt Marc Jacobs Fantascene paletten de siste to ukene når jeg har sminket meg. Dette er jo gørrkjedelig da, men perfekt palett for meg som liker brukt o
 10. Marie Maklo

  Prosjekt sminkeslanking - En palettegjennomgang

  Jeg burde absolutt ta en opprydding i palettene. Jeg prøver å rotere dem, men jeg ser jo hvilke jeg oftest velger. En del begynner å bli for gammelt til å selge/gi bort, og det er ikke noe poeng i at de støver ned i skuffen min.
 11. Jeg har brukt Anastasia Sultry de siste dagene. En palett jeg egentlig burde selge siden jeg nesten ikke har brukt den og jeg har vurdert å legge den ut for salg mange ganger, men jeg klarer ikke, den er bare for fin og så ulikt alt annet jeg har. Så har lovet meg selv å bruke den oftere fremover, for den fortjener virkelig mer kjærlighet enn den får 😻 Kan heller selge unna et par av de 1000 palettene mine med varme bruntoner og kaste de jeg ikke bruker som er for gamle til å selges eller gis bort.
 12. Frøken Lilla

  Prosjekt sminkeslanking - En palettegjennomgang

  Oi denne tråden likte jeg jeg hadde nettopp en opprydding av paletter (og kastet bla en hel Mac palette!) har tidligere prøvd å bruke 4 og 4 Mac skygger og en og en palette, nå i det siste har jeg brukt samme palette i ca 1 mnd og så bytte. Kanskje jeg får dele litt tanker om de jeg bruker nå som jeg har kastet de jeg visste jeg ikke brukte/likte.
 13. Frøken Lilla

  Bronzertips

  Jeg må bare innom her for å si at jeg endelig har begynt å bruke bronzer, etter å ha hatt mange over mange år som jeg aldri har brukt så har jeg faktisk brukt den fra the body shop i hele september og deler av oktober jeg har noen av hourglass sine i paletter men ikke prøvd de enda, jeg har jo hatt de to lyseste butter bronzerne og men sønnen knuste begge (!!!!). Så nå skal jeg fortsette med TBS sin og etterhvert se på de jeg har fra hourglass og
 14. Caramella

  Neglepleie

  Tusen takk 😊 Da skal jeg legge inn en bestilling.
 15. lykkelitenen

  Neglepleie

  https://www.myblisskiss.com/simply-pure-hydrating-oil-pen/ Pennen i seg selv er ikke dyr, er frakten som er problemet, så jeg har pleid å bestille en del når jeg først bestiller. Både autum og crisp duftvalgene er svært gode
 16. Caramella

  Neglepleie

  Takk for tips. Jeg er villig til å prøve hva som helst. Hvor kan jeg få tak i Bliss Kiss?
 17. lykkelitenen

  Neglepleie

  Om du er villig til å investere er Bliss Kiss den absolutt beste jeg har prøvd. Magi i penselform 😁 Ellers er jojobaolje den viktigste ingrediensen i negleoljer, så du kan eventuelt prøve det også
 18. Caramella

  Neglepleie

  Noen som har tips til en negleolje i disse pandemitider? Negler og neglebånd er utrolig tørre. Jeg har prøvd både Essie og Opi, men synes ikke disse gjør noen forskjell.
 19. LinnCaroline

  Glöd Sophie Elise

  Jeg har nå fått prøvd ut dråpene litt mer, og jeg er fornøyd med dem. Vet ikke om det blir gjenkjøp, for jeg er skeptisk til å putte mye rart på huden min, og er ikke så opptatt av brunfarge. Første gangen tok jeg på feil mengde, men synes nå det er lett å påføre en mengde som gir et naturlig resultat. Fargen passer meg, og jeg blir ikke tørr i huden. Lukta er også ganske ok - litt pudderaktig? Jeg merker lukta litt etter påføring, men ikke dagen etter. Det eneste jeg synes er negativt er at huden min blir litt varm av den. Ikke sånn at det er ubehagelig, og det er den eneste endringen på hude
 20. Noen som har sett på Beauty Act fra Kicks? De har vampet om sin egen kolleksjon med hudpleie, sminke og koster osv. Veldig fornøyd med at alt er parfymefritt!
 21. Dette er en kjempegod måte å få brukt sminken sin på! Jeg er spent på å se hvordan det blir fremover, og hvorfor du evt bestemmer deg for å kvitte deg med palettene.
 22. Det vil jeg gjerne! 😁 Men tror kanskje jeg bør ta to paletter i uka, for jeg talte 36 paletter og i tillegg har jeg 6 quads og en z-palett, altså 43 til sammen om jeg regner med quadsene og z-paletten 🙈 Er jo fullstendig galskap 🙈😂 Skal jeg ta en i uka er jeg ferdig i august regnet jeg ut og jeg har jo lyst til å bli ferdig litt før det.
 23. lykkelitenen

  Prosjekt sminkeslanking - En palettegjennomgang

  @Wasabisleng deg på! Fin måte å samle opp mini-rewievs innenfor palettekategorien 😁 Blir nok sleek denne uken også, jeg har mye på tapeten på jobb og er ikke i sminkehumør.
 24. Jeg leste prosjekt sminkeslakting 😂😂😂 Den paletten tror jeg at jeg også har, eller så likner den veldig. Kjempefin palett jeg har brukt altfor lite. Jeg har også lenge tenkt på å gå igjennom og teste en palett pr uke, men har aldri kommet så langt. Har altfor mange paletter, så burde solgt/gitt bort noe og kastet det som er gammelt og ikke brukt på lenge.
 25. Jeg må slanke sminkesamlingen! Har som vanlig alt for mye og selv etter en massiv runde med rydding og kasting i Mars har jeg problemer med å lukke skuffene. Nytt prosjekt er en palett hver uke hvor jeg prøver ut ulike kombinasjoner og looks og så avgjør om den får være med videre eller ikke når uken er omme. Forrige ukes palette var Sleek makeup I-divine, denne er en nøytral favoritt. Den ser kanskje ikke så spennende ut, men har alt en trenger! Matte og skimrende farger, lyse beige toner, blendefargee, dypere toner, highlightere.... You name it this palette got it. D
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.