Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I dag
 2. Magpie

  Rituals

  De er vel blitt anklaget for kulturell appropriering, og bytter gradvis ut navnene til noe mer nøytralt?
 3. LinnCaroline

  Rituals

  Hvis det er tilfellet, så er det innafor å bytte navn, men hadde foretrukket noe annet enn Mehr.
 4. I går
 5. lykkelitenen

  Rituals

  Noen som husker hvilken rens som var med i kalenderen i fjor (forfjor?)? Jeg likte den veldig godt og trenger ny rens, men ser det er to stk på hjemmesiden deres nå.
 6. Michelle

  Rituals

  Vær så god! Jeg fant det ut først når jeg fikk håndsåpen, men sjekka på Rituals sine sider og der sto det et sted med liten skrift at serien erstatter Happy Buddha. Ja... Kanskje det er folk som praktiserer buddhisme som har reagert eller noe, så derfor må de endre navnet? Glad de beholder lukta ja, det er den beste lukta til Rituals syns jeg.
 7. Tone

  Rituals

  Jeg er ekstremt lite inne på kosmetikk for tida - men akkurat dette visste jeg faktisk, og kilden er podkasten til Ronny Brede Aase og Tuva Fellmann 🤣 Veldig glad de beholder Happy Buddha-lukten, men enig i at navnebyttet er kjedelig!
 8. Helt fint, ikke noe ekstra (så langt, men sjekket med MAC på telefon på forhånd og de lovet at alt var inkludert) og ingen problemer med dem - kun med butikken som tok i mot Postnordpakken og sa de ikke fant den, men det er jo ikke MAC sin feil (Og feilen lå ikke en gang hos Postnord, utrolig nok, alt var riktig og de hadde nydelig chatservice (dog med lang ventetid) men den butikkansatte var midlertidig blind - løste seg heldigvis etter at jeg fikk bekreftelse fra Postnord på at «joda den er hos dere og står på den hylla»).
 9. Frøken Lilla

  MAC-tråden

  Alt gikk greit å få tilsendt og? Ikke noe ekstra regning eller noe?
 10. Kampanje med 25% på alt samt GWP om man handler over 650, så ypperlig anledning om det er noe man skulle hatt - varer til 12. april står det på FB nå 🙂
 11. Siste uke
 12. lykkelitenen

  Små sminkenyheter

  Var ikke EOS cruelty free? Mener det var ett av de store salgsargumentene deres og at de hadde leaping bunny på pakningen? Sjokkert!
 13. LinnCaroline

  Rituals

  Jeg som likte så godt navnet Happy Buddah! Mehr er jo bare «meh».
 14. LinnCaroline

  MAC-tråden

  Visste ikke man fikk så mye prøver fra MAC. Fikk lyst til å legge inn en bestilling selv.
 15. Handel vellykket! Kjøpte de fire øverste - fikk resten. (Jepp, både leppestift og kajal i fullstørrelse).
 16. Noen som har testet den nye gradual tan’en fra Hawaiian Tropic? Skal visst lukte veldig godt også.
 17. Garnier og EOS har blitt crueltyfree! Jeg er så glad! Selv om de ikke er noen favorittmerker for meg blir jeg utrolig glad hver gang et merke blir crueltyfree. Det er et stort steg i riktig retning hver gang. Garnier er jo så lett tilgjengelig også om man trenger noe fort. Kanskje teste micellarvannet deres som folk har ravet om i sikkert 10 år nå da 😂 Håper flere merker som f.eks Mac følger etter. Mac har jo snakket om å bli crueltyfree igjen i flere år uten at det har skjedd noe. Jeg elsker egentlig Mac, så blir de crueltyfree blir det nok en stor bestilling.
 18. Wasabi

  Rituals

  Har reagert på det der jeg også. Er jo egentlig litt villedende markedsføring. Jeg har lest et sted at det er happy Buddha i ny drakt, men husker ikke hvor. Fine flasker de nye da om ikke annet
 19. Dråper for ansikt? Har ikke fulgt med på deres nyheter. Eller er det dråper for kropp? Hvis det er for ansikt så vil jeg anbefale deg St Tropez Everyday gradual face Cream. Jeg har den som heter medium/dark og synes den er altfor beskjeden. Må påføres hver dag morgen og kveld til den sakte bygger seg opp. Blir fort borte også. Jeg er ikke kritthvit men lys.
 20. lykkelitenen

  Rituals

  Jeg har den liggende i handlekurven og venter bare på lønn, så nå sparte du meg for ett bomkjøp! Takk
 21. Michelle

  Rituals

  Syns det er dårlig av Rituals å markedsføre The Ritual of Mehr som "ny duft" og "ny serie" når det bare er Happy Buddha serien i ny forpakning.... Jeg så nyheten hos Lyko og leste ingen steder at det sto at serien erstatter Happy Buddha, med samme duft. Kjøpte håndsåpen for å teste, og ble litt overrasket når den luktet akkurat som Happy Buddha. Men det er like greit, for er den serien jeg bruker av håndsåpe og håndkrem.
 22. Har kjøpt dråper fra Bondi Sands, meget spent på hvordan det blir. Jeg er kritthvit i huden, så det skal ikke mye til før absoulutt alle ujevnheter og skjolder blir ekstremt synlige. Vi får se...
 23. Jeg testet på nytt, nå med Mr & Mrs Tannie i tillegg. Prøvde alle på benet ved siden av hverandre. Bondi Sands dark ga fortest farge og er mørkest og mer varm i tonen. Glöd dark virket nesten like fort men har en kaldere tone. Altså mer tilpasset oss nordlige. Finere enn BS og mindre intens lukt. Begge lukter kokos. St Moriz bronzing water var veldig beskjeden. Du blir mer tonet enn å direkte få farge. Tok et par timer å få farge. Lukter ikke godt. Dr Organic sin dark lukter bedre enn de førstnevnte, men gir svakere farge enn Glød og BS. Likevel veldig fin. Tok e
 24. vakkerlakk

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Nei, ikkje parfymert, som også @lykkelitenenskriver over her. Den har ei mild solkremlukt, som i alle fall eg meiner er veldig mykje mildere enn mange andre.
 25. Lianne nijkamp

  Deciem "The Ordinary"

  Er det noen som vet hvor lang tid det tar før jeg får produktene jeg bestillte fra the ordinary? Jeg bestillte fra selve the ordinary nettsiden. Er det noen som vet hvor lang tid det tar før man får produktene man bestillte fra the ordinary? Helst noen med erfaring av selve the ordinary nettsiden.
 26. Michelle

  Skincity Skincare

  Ser ut som huden min reagerer litt på Milky Toner, men tror det er fordi den rett og slett er for tykk og "mektig" for huden. Føler den legger seg som en slags hinne som huden min ikke får puste gjennom. Veldig synd, men er heldigvis ikke det dyreste bomkjøpet. Jeg skal fortsette å teste litt og oppdatere her om det viser seg at jeg tar feil, men jeg har ikke begynt med andre nye produkter den siste uka, det er kun Milky Toner som er ny for huden.
 27. LinnCaroline

  Ole Henriksen hudpleie

  Jeg har nå prøvd settet "3 little wonders" en god stund. Jeg liker veldig godt de to med blå innpakning, og kan se for meg at det blir gjenkjøp. Truth Serum derimot liker jeg ikke så godt. Blir så blank av den, så har brukt den mest på kvelden, men hva skal den gjøre egentlig? Jeg kan ikke se den gjør noe for min hud.
 28. Jeg har prøvd Bakuchiol Second Skin Foundation og Ceramide Elastic Concealer, begge i N2. Ingen av de imponerte meg egentlig noe veldig. Fargen er ikke helt 100%, men det kan jeg leve med for det er nært nok. Foundationen sitter ikke så fint på huden med en gang den er påført, og den har ikke god nok holdbarhet for meg. Jeg har prøvd med flere forskjellige primere og puddere for å få den til å funke, men har ikke funnet noen god kombo enda. Concealeren stripet seg ganske raskt og holdt heller ikke så bra ila dagen. De påstår denne skal ha full dekkevne, men jeg ville si den er mer medium. Begg
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.