All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Belle

  Renseshampo

  Drar opp denne igjen. Noen som har noen nye tips? Det ser ikke ut til at Redken Hair Clainsing Cream finnes lengre... Jeg vil også ha appelsinduftende hår!
 3. I går
 4. iheartpenguins

  Ny mineralfoundation

  Noen som har brukt pudder foundation fra raw skin ceuticals? Høres veldig bra ut, men litt vanskelig å få tak i. http://www.rawskinceuticals.com/a1-cosme-home-1
 5. Denne uken
 6. Michelle

  Småspørsmål om hår

  Ja, jeg bruker varme. Og det MÅ jeg. Ikke hårføner alltid, men rettetang og jeg bruker varmebeskyttelse. Om ikke er håret stålull og klistret til hodebunnen pga mangel på volum. Kanskje jeg skal prøve olaplex sjampoen og balsamen da. Jeg bruker olaplex annenhver uke. Altså, det er varme på håret eller å se så jævlig ut på håret at jeg må bruke lue når jeg skal gå offentlig, så da er valget enkelt, hehe. Jeg merker ikke forskjell med tanke på været, eneste er at håret blir statisk når det er flere minusgrader ute.
 7. lykkelitenen

  Småspørsmål om hår

  Hva bruker du i håret av produkter og bruker du varme på det? Jeg elsker olaplex, bruker treatment hver 7-10 dag og shampo og balsamen når jeg vasker det og ser stor forskjell i håret mitt. Spesielt shampo og balsam overasket meg STORT. Håret er mykt og deilig og jeg kan endelig luft-tørke det uten at det blir en stor høyball med brus. Mange opplever jo også at vær spiller inn, en sommer med mye sol og så en vinter med kulde og tørrere luft kan gjøre håret kjipt.
 8. Michelle

  Småspørsmål om hår

  Jeg vet at bleking sliter på håret mens man bleker det, men sliter det også i lengden? Nå har jeg ikke bleket håret på iallefall et halvt år, men jeg syns bare tilstanden til håret mitt blir verre og verre. Jeg prøver å kure så ofte jeg kan, men er ikke alltid det blir prioritert. Ellers gjør jeg ikke noe annerledes med håret nå enn jeg gjorde når jeg hadde mørkt hår. Er så lei av tørt, tynt og flisete hår, og det hjelper jo ikke klippe det heller. Blir fælt igjen etter 2 uker. Har så lyst på mørkt hår igjen, men hater at jeg er naturlig lys, så etterveksten blir jo et mareritt... Finner heller ingen sjampo og balsam som er snill mot håret, og da har jeg prøvd MYE siden jeg ble blondine.
 9. Lucce

  sneglekrem

  Har brukt opp en sneglekrem fra Mizon. Den var helt ok, men den gjorde ikke mer for meg enn at jeg heller tester en annen istedenfor å kjøpe Mizon sin på nytt. Den gjorde ingenting galt da, bare litt intetsigende ☺️
 10. Azur

  sneglekrem

  Jeg liker Cosrx så godt at jeg aldri har vurdert å teste noe annet. Men hørt mye bra om Mizon også.
 11. Isabel

  sneglekrem

  Jeg har personlig likt cosrx veldig godt, og synes den har vært skikkelig god men jeg har ikke likt mizon veldig godt siden jeg synes cosrx sin var bedre og utførte oppgavene bedre. Jeg vet andre på forumet har virkelig likt mizon da
 12. Meg

  sneglekrem

  Yay or nay? Bestilt fra iherb - merke er Mizon...
 13. Meg

  Vippeserum

  castor olje fungerte på mine bryn også.
 14. Minnea

  Vippeserum

  Jeg har ikke mye erfaring. Ble rød av iglow, og vil ikke tulle med øynene, så gikk over på castor oil på både vipper og bryn. Begge deler er tykkere/synligere enn på lenge, men jeg har vært igjennom to graviditeter og amming, så det har skjedd så mye hormonelt i kroppen at jeg ikke kan si så mye om hva som er årsak til hva.
 15. Isabel

  Ny mineralfoundation

  Jeg er enig i denne. Den var overraskende god, men veldig lett å gjøre full dekkende. Sliter med å få den til lavt dekk, men den er skikkelig fin på!
 16. Merethe

  Vippeserum

  Takk for alle svar 😊
 17. lykkelitenen

  Vippeserum

  Jeg har nettopp begynt på ny runde iglow, var veldig fornøyd sist jeg brukte den. Iglow selges kun hos iglow.no og de er kjappe
 18. Merethe

  Vippeserum

  Spørs om jeg ikke bare hiver meg i det ja 😊 hvor er det kortest leveringstid?🙈
 19. Nora

  Vippeserum

  Jeg vet ikke om jeg vil si at jeg har sensitive øyne, men jeg har ihvertfall ikke merket noe. Slike ting kan jo være så individuelt, du må nok prøve for å vite om du reagerer eller ei...
 20. Merethe

  Vippeserum

  Kikka litt i den tråden, men den er gammel, og den ble så off topic at jeg ga litt opp 😄🙈 Jeg har vurdert iGlow, er bare litt usikker på om den passer for sensitive øyne? Og litt kjipt om den ikke er like bra lenger 😕
 21. Nora

  Vippeserum

  Jeg har bare prøvd iGlow sin, men var fornøyd og fikk gode resultater. Men jeg er usikker på om de har forandret noe på den, for jeg følte ikke jeg fikk samme effekt av siste tuben jeg kjøpte. Du kan lese mer i denne tråden:
 22. Merethe

  Vippeserum

  Tenkte å kjøpe meg vippeserum. Helst for 15 minutter siden 😄 Jeg har sensitive øyne og bruker linser. Pris ingen hindring, siden jeg aldri bruker penger på meg selv så slår jeg på stortromma 🙈 Hva er din absolutte favoritt innen vippeserum??
 23. Kamilla

  Din favoritt tørrshampo?

  Kjøpte den med volum fra Batiste som Diva liker, og gikk rundt med hvite flekker i håret på jobb..... Hvordan gjør dere det?
 24. tuffl

  Ny mineralfoundation

  Takk for svar! Så synd at så mange av disse mineralfoundationene har for mørke (og for lyse i den andre enden) farger...
 25. Belle

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg synes Colab sin Fresh har minimalt med hvitskjær, og er det tørrsjampoen jeg har brukt med best hell på mitt mørke hår. Ellers er det bare Batiste sin som kan måle seg.
 26. idamarkussen

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg har enda ikke funnet en tørrshampoo som fungerer på mørkt hår utenom batiste sin 😅 Noen som har noen tips ? Har såpass tynt / "fint" og mørkt hår at det blir så utrolig synlig om tørrshampooen ikke har noe fargepigment i seg.
 27. Magpie

  Ny mineralfoundation

  Jeg bruker altså Ivory (for lys, men fin sammen med en annen), Radiant (sommer) og litt Warm Silk og Amber nå på vinteren, gjerne med litt Ivory under, men som oftest alene. Jeg føler at Amber er litt klarere i fargen enn Warm Silk, men jeg tviler på om noen andre enn jeg ser forskjellen.
 28. Maiken

  Ny mineralfoundation

  Jeg er vel ca. på samme plass som deg på bleikhetsskalaen og Fair Ivory ble alt for mørk. Så nå blander jeg 1/3 av den og 2/3 av fair og det blir ganske greit. Fair matcher meg egentlig, men blir ørlite for rosa. OM du skulle gå for BM.
 1. Last inn mer aktivitet