Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste uke
 2. Jeg har hår til litt under haka,ikke veldig tynt hår, men glatt slik at alle produkter forsvinner fort. Denne sitter greit lenge, men jeg brukt føner da, ellers tror jeg kanskje det ikke blir så vellykket.
 3. Har du kort hår? Fikk lyst til å prøve det jeg også nå! Elsker volum, men har litt lengde på håret, samtidig er håret mitt fint og tynt, så det skal ikke mye til for å løfte det sånn egentlig.
 4. Da er Redken Stay High skumgele kommet i hus og testet. Skal si det ble volum! Men på en bra måte,lukta var grei, og håret ble ikke stivt og ekkelt. Takk for tips @Magpie!
 5. Nå er det gått et par dager, hvilke synes du har best holdbarhet eller falmer finest?
 6. Frøken Lilla

  Liquid Lipsticks - den nye trenden!

  Nr 10 og nr 125 kan være en erstatning for 15
 7. Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  Det trenger heller ikke være niacinamide som er problemet, men en eller flere andre ingredienser i produktet.
 8. Azur

  Småspørsmål om hudpleie

  Ikke uvanlig å oppleve kviser man ellers ikke hadde fått av skadet hudbarriere. Om du i tillegg introduserer nye aktive produkt oppå skadet hudbarriere, kan nok det irritere ytterligere selv om du kanskje ikke hadde reagert på det samme produktet til vanlig.
 9. Tidligere
 10. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Takk for oppklaring. Jeg reagerte aldri på TO 10% eller Elixir Niactil 4%, men ser ut som 20% blir for mye? Vil huden bygge opp toleranse eller kan det være at det rett og slett blir for mye? Mulig jeg ikke burde kombinere det med AHA og BHA på kvelden?
 11. Martine

  Småspørsmål om hudpleie

  Det er ganske vanlig å reagere på niacinamide, spesielt høyere styrker. 20% er veldig høyt, selv reagerer jeg på TO 10%, men ikke på Elixir Niactil 4%.
 12. Frøken Lilla

  Små sminkenyheter

  Lurer på om de dukker opp i butikk etterhvert? Siden det sto kun vita.no
 13. Ohh, den har jeg hatt lyst til å prøve lenge! Blir innkjøp av den neste uke tror jeg 😍
 14. Mange mener at Lifter Gloss fra Maybelline er en dupe for Fenty sin gloss. Jeg har veldig lyst til å prøve den!
 15. Okei...får sjekke litt til!
 16. Jeg hatet lukta på hårsprayen, og den funker ikke sammen med rettetang, så begge er parkert. Skummet kan funke om du klarer å dosere det lite nok, men det kommer ut veldig mye hver gang, men det kan bli bra ved bruk av føner.
 17. Hvordan funket disse @Magpie? Jeg er også på utkikk etter "noe" til håret mitt. Typisk vinterhår som er både flyvete,flatt og helt umulig. Vil også gjerne ha noe som gir litt tråhet og volum, og helt enig, kokos er uaktuelt!
 18. Ok. Bondi Sands dark ga fortest farge. Tørker fort inn så den farger ikke av på klær, men likevel lurt å ikke bruke hvitt uansett når man har tatt på seg slik. SE brukte litt lenger tid på å jobbe, men fargen er like fin som BS. Dr Organic gir også fint resultat, men i og m at skummet er hvitt er det vanskeligere å se hvor den påføres. Den til venstre ga lysest resultat
 19. Ludo

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg må innrømme jeg ikke har «troa» på purging for min del. Jeg er ikke plaget av akne eller utbrudd generelt, så når noe dukker opp grunnet et produkt er det en negativ reaksjon slik jeg ser det. Jeg lurer litt på om niacimid kan respondere litt sånn hos meg, men jeg blir liksom ikke helt sikker enda....
 20. Den mener jeg at jeg leste om et sted før jul, om det var den skulle den visstnok være super!
 21. Frøken Lilla

  Små sminkenyheter

  dette ble jeg nyskjerrig på
 22. Wasabi

  Småspørsmål om hudpleie

  Huff, så kjipt, er ikke gøy når sånt skjer Jeg har også kjøpt den, men har ikke prøvd den enda. Skal bruke opp den fra the ordinary først, den er snart tom. Jeg vet ikke om det er vanlig at huden purger av niacinamid, men jeg opplevde det ikke, selv om jeg har en hud som kan reagere med kviser på mye. Har brukt niacinamid fast i sikkert 2-3 år nå. Har vært innom både the ordinary som jeg har brukt mest, Niactil og Emma S. Har du brukt niacinamid før?
 23. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg prøver meg frem med Paula's Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment, og opplever at jeg får kviser av den? Jeg har våknet opp med en ny kvise hver kveld etter jeg har brukt den. Har skjedd tre ganger, og jeg merker jeg er ikke gira på å teste mer. Men skjønner ikke hvorfor? Purger huden av niacinamid? Det er i så tilfelle helt nytt for meg. Jeg får ikke kviser lenger i det hele tatt så er kjempe rart at de dukker opp så snart jeg prøver denne.
 24. @LudoLitt seint men har faktisk brukt paletten to dager på rad nå etter at du minnet meg på den - og liker den godt! Fortsatt for løst presset sånn at det blir en del søl i paletten, men fargene er veldig fine og stort sett greie i bruk - fant én som var veldig hard og ga lite farge, men kan virke som at det bare var en hinne øverst, så med kremskygge under og ordentlig «gnikking» i skyggen tror jeg den kan bli veldig fin! Fargespekteret er overraskende godt til å være en nøytral palett, og i dag så jeg helt normalt ut foran dagslyslampa også POW føltes det altfor oransj da jeg kom på jobb...
 25. Ludo

  Overeksfoliering

  Nja, ansiktet mitt var ganske snilt som gravid - men jeg brukte bare mild rens og jojobaolje. MEN....puppene mine ble grusomt vonde og knall mørk lilla av kontakt med vann. Opphørte første dusj etter fødsel :P Her tror jeg du bare må kjøre minst mulig produkter og sminke og vente på fødings.
 26. Smurte på meg alle disse nå, på forskjellige deler av kroppen. For å se fargeforskjell, hvor fort den setter farge, lukt og konsistens:) Max resultat er nok i morgen, og jeg må se i dagslys. Den lengst til høyre lukter godt. På en måte ganske rent. Det er hvitt skum. De to i midten lukter begge kokos. BS sin lukter noe søtere og mer intenst enn SE. Den til venstre lukter mer bittert og har hvitt skum.
 27. lykkelitenen

  Overeksfoliering

  Huden min klikket ganske så samtidig som positiv graviditetstest og jeg antar det er hormoner, MEN, symptomene er samme som for overexfoliering *forvirret* Fikk først perioral dermatitt og kuttet sls i tannkrem og all exfoliering (the ordinary aha toner hver kveld og fysisk skrubb fra mac 1-2 ganger i uken). Etter hvert som ukene er gått er huden i ansiktet generelt blitt rød, sår og stram, med røde kinn, noe jeg tror er rosacea på venstre kinn (permanent rød flekk med følelse av varme og prikker) og alt svir på huden. Har økt fukt, kutter alt av anti-age, bruker ikke lenger teatre (korea
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.