Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Wasabi

  Småspørsmål om hår

  Googlet ingrediensene og ser at ser at ingrediens nr 2 er ammonium lauryl sulfate. Vet ikke hvor ille det sulfatet er i forhold til SLS, men det er jo et sulfat. Anbefaler Pureology, eller om du bil ha noe man får kjøpt i Norge Maria Nila. De er fri for sulfater, silikoner og andre uhumskheter. Lyko har små flasker av Maria Nila så man får prøvd. Liker soft-serien deres.
 3. katta

  Småspørsmål om hår

  Hmmm. Aveda er jo et "naturlig" merke, rart at de har sulfater i, jeg trodde kanskje at slike merker la vekt på å være uten ditt og datt. Men nå bruker jeg vanligvis sjampo fra et merke som er helt naturlig, og selv om det blir skum, er det ikke i nærheten av slike mengder. Tror jeg har blitt et hakk mer kresen altså😅
 4. Jeg tror viss vi skal flytte til ett nytt plattform så er nok kanskje discord beste løsningen. Der kan man være annonyme. Man kan lage forskjellige rom for forskjellige teamer. og så kan vi holde kontakten, fordi jeg syns det er så koselig her. Jeg var ganske mye aktiv før, men pga det er lite aktivitet her så ble jeg mer og mer mindre aktiv selv. Er her inne å ser nå og da og skriver med ei på pm. Så uansett hvor vi havner så kommer jeg nok til å bli med over.
 5. Vimsefrøken

  Zo Skin Health

  Jeg kan ikke snakke for hvor gode produkter/serum med azelain syre i seg man kan kjøpe over disk er. Men den på resept funker gull for min hud hvert fall. Og jeg har hørt positive ting om flere serum man kan kjøpe med dette også. Men det tar litt tid før man ser effekten. Etter ca 3 mnd så jeg virkelig effekten.
 6. Last week
 7. Wasabi

  Airol

  Noen som har prøvd? Har fått resept på denne av legen og er veldig spent! Skal bruke den på noen ganske tydelige kvisearr på det ene kinnet og håper virkelig den vil blekne arrene litt. De arrene har plaget meg i mange, mange år. Har alltid håret løst for å dekke over arrene. Får fortsatt kviser i blant også selv om jeg har rundet 40. Tenker også å teste airol på en myserynke jeg har og håpe den vil gjøre den litt mindre synlig, selv om det selvfølgelig ikke vil fjerne den. De hadde den ikke på mitt lokale apotek, så må dra på et annet apotek på mandag. Gleder meg sånn til å komme i gang, men er samtidig litt bekymret for flassing og sånt, men huden min tåler mye og har tålt det jeg har prøvd av retinol før ihvertfall Angrer på at jeg ikke har spurt legen før, for da hadde jeg kanskje hatt mindre tydelige kvisearr nå og fått begynt før myserynka ble så tydelig som nå. Var hos legen igår for noe annet og spurte samtidig om dette og han var kjempe-forståelsesfull (noe han er for alt, egentlig), så skjønner ikke hvorfor jeg ikke har turt å spørre før.
 8. Wasabi

  Småspørsmål om hår

  Uten at jeg har sjekket ingredienslista vil jeg tro det er sulfater som får den til å skumme så fælt. Jeg bruker helst sulfatfri shampoo. Skummer den og, men ikke så ekstremt.
 9. katta

  Småspørsmål om hår

  Da har jeg testa sjampoen Shampure fra Aveda, har hørt veldig mye bra om den,og at den skal lukte helt fab. Kjøpte derfor en reisestørrelse, og det er jeg glad for, for fysjom, dette var ikke bra. Det første er at denne skummer helt ekstremt, jeg blir med en gang litt mistenksom, hva er det som gjør dette tro? Har ikke sjekka ingrediens-lista, så nerd er jeg ikke, synes bare det var litt rart med alt dette skummet. Håret ble veldig flokete etter vask, jeg bruker vanligvis ikke balsam, men nå var det nødvendig. Og så lukta da. En slags urteaktig duft som sitter i lenge. Jeg er veldig glad i naturlige dufter, men dette var bare for mye. Det blir med andre ord ikke noe full flaske på meg!
 10. BondiSands

  Småspørsmål om hår

  Takk. Virker balsam så fort at du bare kan bruke det i dusjen? Jeg dusjer håret med sjampo og kroppen min såpe og spyller av alt. Så tørker jeg meg, klemmer håret med håndkle og putter i balsam og setter det opp med håndkle mens jeg har på meg bodylotion og klær så bøyer jeg meg med hodet i dusjen og skyller vekk balsamen. Men kan ikke balsam like gjerne klines på aller først? Hvorfor skal den virke etter sjampo? Men jeg har opplevd det samme som deg, at en sjampo/balsam gir ikke samme bra resultat dersom jeg bruker det samme over lang tid.
 11. Jeg har ikke erfaring med Discord men blir med uansett hvor vi ender. Sier som Ingrid, at jeg er ofte innom og kikker, og selv om nok aktiviteten min kan bli enda lavere i tiden fremover kommer jeg til å fortsatt sjekke innom og vil gjerne ha et sted å holde kontakt med dere, så om selve forumet ikke skulle greie seg håper jeg jo at alle blir med videre på en gratis plattform.
 12. lykkelitenen

  Småspørsmål om hår

  @Oda Er håreksperten her inne, hun kan nok svare på dette Personlig varierer jeg, for jeg føler ofte at produktene ikke gir samme resultat om jeg bruker de lenge, spesielt hårkur må jeg variere mellom og kjøper skjeldent samme typen to ganger på rad. Jeg bruker balsam (og kur) i dusjen. Klemmer ut mest mulig vann, påfører og så klipser jeg håret opp med en stor klype så det ikke blir balsam nedover ryggen og skuldrene (sliter med kviser de stedene). Ved hårkur hender det jeg slenger dusjhette over siden jeg gjerne lar den virke mens jeg barberer meg og da bøyer jeg meg hele tiden og får vann i håret selv med dusjen på svakt trykk.
 13. Frøken Lilla

  MAC-tråden

  De så veldig fine ut! Ble forelska i blush please jeg, men den har de ikke inne typisk!
 14. Giraffen Wasabi funker fint. Tapatalk har jeg ikke vært borti, så det vet jeg ikke. Kan nok hende noen føler på et press for å betale, men tror det er mest andre grunner til at folk er mindre aktive. Men jeg også kjenner på at det er kjipt å ha denne diskusjonen fram og tilbake et par ganger i året - selv om det er en diskusjon vi må ta. Likevel er det jo en trist tanke at forumet kanskje snart er historie, for usikker på hvor aktivt forumet kommer til å være i et annet format. Selv om det kanskje også kan være litt gøy å starte på nytt med nye tråder?
 15. Minnea

  MAC-tråden

  Jeg bestilte cheer up og thats peachy. Det er typiske farger jeg bruker, og jeg tenker de fint kan kombineres med litt vanlig blush om fargen blir lys (muligens cheer up) eller om jeg vil ha mer farge.
 16. Frøken Lilla

  MAC-tråden

  De jeg har sett på og, må Google litt swatches
 17. Så bra Da blir jeg nok giraffen Wasabi der og 😂 Er oppsettet litt som Tapatalk, kanskje? Absolutt bedre enn ingenting, ja og jeg håper virkelig aktiviteten øker. Kan jo hende noen føler seg presset til å betale selv om de egentlig ikke vil og derfor velger å ikke være aktive?
 18. Wasabi

  Medik8

  Ja, du har nok rett i det. Blir bare så fristet til å prøve nye ting hele tiden. Jeg fikk svære porer og skikkelig irritert hud av 20% og angret som en hund på å ha kjøpt den, men en liten dråpe blandet i Niactil funker helt topp på meg, ihvertfall Kan sikkert prøve å blande den i et fuktserum også? Skal teste den uten andre nye produkter om jeg velger å kjøpe den, ja
 19. Minnea

  MAC-tråden

  Se som heter play. Jeg har fått litt sansen for kremblusher i det siste, så bestilte et par selv om jeg har alt for mange pudderblusher fra før 🙈
 20. Frøken Lilla

  MAC-tråden

  Så gøy litt lyst til å prøve noen av de «nye» blushene jeg (de med hvit innpakning?) var det en av de du kjøpte ?
 21. Jeg kommer til å være med på discord selv om jeg ikke har prøvd det før. Håper der blir litt aktivitet. Jeg har savnet fellesskapet her inne, har bare vært i en baby/småbarn/sykdomsboble en stund. Men nå begynner jeg å følge litt mer på hudpleie, så selv om det ikke blir sminket like ofte som før så er forumet plutselig med aktuelt igjen også😊
 22. Minnea

  MAC-tråden

  Jeg ble smittet her, ble noen paint pots og en blush på meg 😁
 23. På Discord er det også mulig å ha kallenavn og ikke ha bilde, sånn at man er litt anonym. Oppsettet kan nesten minne litt om forumet bare det er flere funksjoner. Jeg har ikke brukt det mye selv da, men har noen venner jeg holder kontakten med der (nylig tatt det i bruk). Det gir oss mulighet til «å skravle» i ulike tråder. Jeg tror kanskje det heller mot at forumet blir lagt ned, og da er Discord et alternativ. Tenker at det kanskje er mer aktuelt for folk siden det er gratis, så selv om aktiviteten ikke nødvendigvis kommer til å øke - så er det bedre enn ingenting. Det er jo mulig at aktiviteten både her og på Discord vil bli mindre og mindre med tiden. Men det kan jo også hende det vil variere over tid. Det har jo vært folk som har kommet og gått litt her også ut ifra livssituasjon.
 24. Trenger det bli mer aktivitet? Hovedsaken er vel at det ikke er nok aktivitet her til å bruke penger på denne løsningen, og da er det mulig å flytte til en annen plattform for å holde litt videre på fellesskapet😊 Skjønner at det kanskje ikke passer for alle, men selv om jeg ikke skriver så ofte er jeg innom hele tida og følger med, så litt aktivitet er fortsatt interessant for meg🤩
 25. Magpie

  Medik8

  Jeg er ikke den beste til å "practice what you preach", men egentlig tror jeg det er best å holde seg til det som faktisk virker. 20% får jeg små "bobler" i pannen av, og den svir litt, så kanskje jeg også må bruke den opp ved å blande den med noe annet, og ikke lete etter andre niacinamide-produkter. Du bør i hvert fall prøve den uten andre nye produkter, så kan du se hva slags effekt du får eller ikke av den.
 26. Absolutt ikke, men jeg ser ikke hvordan det skal kunne bli mer aktivitet der enn her nå…
 27. Wasabi

  Medik8

  Takk for svar, men så kjedelig at den ikke gjorde noe for huden din. Alltid kjipt når dyre ting ikke funker. Tror du den vil passe bedre til en kombinert og litt akneutsatt hud? Eller er det bedre å holde seg til Niactil som jeg vet at funker? Er jo ikke alltid gresset er grønnere på den andre siden. Jeg «spriter opp» niactilen annenhver dag med en liten dråpe Paulas Choice 20% niacinamid. Huden min tålte den ikke alene, så den ble satt bort. Fant ut at jeg skulle prøve å blande en liten dråpe i niactilen av og til for å få brukt den opp, det funker veldig bra, men jeg kjøper ikke 20% igjen. Men glad jeg får brukt den likevel, jeg hater dyre bomkjøp.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.