All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste uke
 2. Det var det ja bare kom på at navnet var så kjent
 3. Venomous Villain frå 2010, muligens?
 4. Stemmer det at Mac hadde en sånn kolleksjon og? På forumets tidlige dager... ?
 5. Magpie

  Vannfast mascara

  Sensai 38*, uansett variant.
 6. Kamilla

  Vannfast mascara

  Trenger en begravelsesvennlig gråtemascara som sitter bom fast helt til den fjernes. Noen som har forslag?
 7. What she said. 😆 Den ser superfin ut, da.
 8. Nå er Disney Villains ute! Jeg måtte selvsagt ha paletten, men var fornuftig og droppet resten. Foreløpig.
 9. Tidligere
 10. Det gjør jeg ofte. Bare stirre altså 😅
 11. Jeg visste ikke de var på BeautyBay! Må huske på dette når jeg er ferdig med shoppestopp
 12. Kanskje du er klar over dette allerede, men Beautybay fører Certifeye og de har gratis frakt. Nydelige swatches @Lucce. Har veldig lyst på disse, spesielt Tropical Wonders, om enn bare for å stirre på de. De er vakre.
 13. Zakuro

  Foundation til sensitiv hud

  Sorry for treige svar:P Ah, ser jeg var litt uklar; siden jeg hadde primer på hadde jeg kun primer, bare for å luke ut at det faktisk var foundation jeg reagerte på og ikke primeren(takk og lov for den er jeg fornøyd med:P). Men takk for tips om prøvepakke, skal sjekke det ut:)
 14. Tone

  Foundation til sensitiv hud

  Da fungerer nok primeren som en barriere for det du ikke reagerer på i foundationen. Om du funderer på mineralfoundation, i alle fall i løs form, er det flere sider som tilbyr prøver. Everyday Minerals har en prøvepakke for ikke mange dollar, den er kjekk om man vil prøve. Ellers er jo de dyrere merkene lurt å prøve i salong om du er usikker på om de kan være noe for deg.
 15. Zakuro

  Foundation til sensitiv hud

  Takk for tips:) Skal titte litt på mineral foundation, evt. om jeg finner en flytende uten alkohol. Jeg har begynt å få fine linjer og har en del tekstur og er redd for at det skal bli mer synlig. Jeg har også gjort et lite eksperiment; jeg fikk en liten prøve av min venninnes foundation, for å se om jeg reagerte på den også(en fra clarins). Hadde den på ene siden av ansiktet uten primer, og kun primer på den andre siden. Var kun på siden jeg hadde hatt kun foundation som ble rødflekkete:P Begge inneholder alkohol.
 16. Tone

  Foundation til sensitiv hud

  Veldig lite oppdatert på foundations for tida, men denne nettsiden ramser opp en del som kan være gunstig for sensitiv hud, og trekker også frem oppslagsverket CosDNA som kan være veldig gunstig. Ellers må jeg likevel slå et slag for presset mineralfoundation altså - jeg har kombinert hud og Jane Iredale PurePressed er fin uansett hvilken tilstand huden min, ujevn eller ikke. Den kan også brukes både lett og dekkende, blir nesten bare finere utover dagen og kan også friskes opp med litt mer i løpet av dagen uten å bli kakete.
 17. Tone

  Vippeserum

  Har du sett, det var ikke i salg lengre det nei. I overkant sein til den festen med andre ord! Håper på oppdatering på Nutrilash (Leser ikke blogger men er skeptisk til ting som massereklameres for - men om du liker det er det likevel mer interessant!)
 18. Veronica_

  God peeling til sensitiv hud?

  Ja, jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skulle beskrive den lukten😅
 19. Maarte

  God peeling til sensitiv hud?

  Den lukter litt rart ja. Føler den lukter litt svidd nesten😄😜
 20. Veronica_

  God peeling til sensitiv hud?

  Okei, da er den sikkert som den skal være😁 tusen takk!
 21. Arenika85

  God peeling til sensitiv hud?

  Det er en rimelig sterk kjemisk lukt på den ja.
 22. Veronica_

  God peeling til sensitiv hud?

  Prøvde denne for første gang idag, skal den lukte litt rart...? Ikke direkte vondt, men godt luktet den iallefall ikke😆
 23. Frøken Lilla

  Chanel

  jeg sikler etter de blushene her fra pierres de lumière kolleksjonen!
 24. Zakuro

  Foundation til sensitiv hud

  Huden min har en del tekstur, som også er en grunn til at jeg har brukt flytende foundation, så litt skeptisk. Er det mulig å oppdrive flytende foundation uten alkohol tro men som likevel sitter ok? Å vente et halvt døgn før jeg kan ha sminke på er jo forferdelig irriterende:P
 25. Magpie

  Foundation til sensitiv hud

  Jeg har tørr og sensitiv hud, og huden min liker presset mineralfoundation bedre enn flytende. Det krever at underlaget er jevnt og godt forberedt med kremer og serum, men ellers synes jeg den både sitter bedre og blir finere utover dagen enn det de fleste flytende blir på meg. Det er også lurt å bruke fuktspray over til slutt. Alkohol i foundation er løsemiddel, men sannsynligvis gjør det at den også setter seg bedre på huden i stedet for å bare skli rundt som et fettete lag.
 26. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Noen som kan anbefale meg en hudpleieserie som følger en lignende filosofi alà Drunk Elephant? Jeg er utrolig glad i DE produktene, men i lengden blir det altfor dyrt til at det egentlig er verdt det. På nåværende tidspunkt ser huden min bare ok ut, og jeg sliter fortsatt med fet hud. Har lyst til å bytte ut produktene, men jeg orker ikke bomkjøp og prøving og feiling igjen.
 27. Frøken Lilla

  Øyenskyggeprimer

  bruker UDPP i eden nå, elsket den før (i gammel pakning som alle mente var fæl hehe), men hater den nå i ny forpakning, det kommer for mye produkt! har heldigvis en ny nars liggende, tar ut stopperen når jeg tror den er tom og har ett par mnd til! prøvd too faced sin før og likte den godt, likte ikke art deco sin. har ikke prøvd noen av de billigere variantene. får se om jeg kjøper en når jeg har kommet ett stykke med nars. men det er det produktet jeg sjelden har mer enn 2 av i kolleksjonen min... merkelig nok!
 1. Last inn mer aktivitet