All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. Jeg ønsker tips om hudpleie og masker til oss som ikke er så unge lengre. Jeg er 37, og huden gikk fra normal/kombinert til fuktfattig som bare det litt før jeg bikket 30. Huden ser sjeldent direkte tørr ut (uten sminke i alle fall), men huden krever mye for å ikke se tørr ut med sminke. Og fukt føles bra uansett, den suger til seg alt den får. Ingenting gjør meg glinsete. Jeg bruker exuviance dagkrem, og er godt fornøyd med den. Når det ikke er for kaldt ute bruker jeg hyaluronsyre-serum under (habolabo). Er også glad i Sans Soucis sin dagkrem (krauter balm) i sensitiv serien. Har brukt nattkrem fra samme merke, men nysgjerrig på å prøve noe annet. Huden min elsker nattkremer med tykk konsistens. Har vurdert noe med mer aktive ingredienser, eventuelt å forsøke serum med retinol og så en fet nattkrem over det. Har også vurdert c-vitamin pga pigmentflekker, men bør nok ikke kombinere disse? The ordinary marula oil er også en del av kveldsrutinen. Jeg bruker pixi glow mud cleanser og noen dager også pixi glow toner. Usikker på om den kan/bør kombineres med andre syrer? Jeg er virkelig ikke god på dette med syrer 😅 Og nå er jeg helt tom for sheet masks så der vil jeg gjerne hamstre litt før toll-grensa ender. Jeg har fortsatt Linda Johansen sin nattmaske og elsker den. Har noen lignende alder/hudtype og vil dere favoritter? Eller har noen gode råd om denne syre-jungelen jeg synes er så skummel, men fristende? Alle kan bidra med masker dere synes gir godt med fukt
 3. Michelle

  Renseshampo

  Jeg klikket hjem Kevin Murphy Maxi Wash i dag, noen som har erfaring med den?
 4. Siste uke
 5. Ingrid

  Eleni & Chris

  Jeg har brukt opp en flaske av Chromin colorpro conditioner, og jeg likte den godt, men ikke så godt at jeg kjøpte en ny😅 I balsam så foretrekker jeg fukt, og det gav denne, men Purology hydrate slår liksom det meste for meg🤷‍♀️
 6. Nora

  Forkortelser

  Nå skal MMM ligge inne @Michelle
 7. Michelle

  Forkortelser

  MMM for Maison Martin Margiela?
 8. Frøken Lilla

  Chanel

  Chanel holliday 2019 😍
 9. Tidligere
 10. Skincity har fått Hourglass
 11. Tone

  Eleni & Chris

  Noen med erfaringer? Jeg klippet vekk halve håret i går og frisøren skrøt så innmari av Eleni & Chris sine produkter, særlig sjampo (Chrominserien tror jeg, den hadde i alle fall hjulpet henne til sjeldnere hårvask) og saltvannsspray. Jeg kjøpte en pakke med reisestørrelse av Chromin Shine sjampo og balsam og er spent på om det utgjør noen forskjell - jeg har liksom aldri funnet noen sjampoer som har vært drastisk bedre enn andre.. (Dog noen dårlige - den jeg bruker nå skal være en rensesjampo men jeg hadde fortsatt et ulekkert lag av silikon noen steder i håret, det ser jo ikke akkurat freshere ut av sånt).
 12. katta

  Shampobar

  Tilbake med sjampobar-snakk! Har jo vært så fornøyd med de fra Flow, men den siste jeg kjøpte nå(etter å ha stripet håret), fungerte dårlig. Fikk forsåvidt rent hår og masse volum, men det ble så trått at det faktisk kjentes seigt ut. Litt sånn ekkelt. Har brukt nesten hele baren, men nå ga jeg opp og kasta den. Kjøpte en fra Lush som het noe med Juniper, og etter første vask kjennes det i alle fall bra ut. Har også tenkt å prøve et norsk merke som heter Masaga som lager både såper til kropp og hår, samt litt hudpleie.
 13. Tone

  Ansiktskrem

  Beklager seint svar, men ser Belle kom inn med redning, håper du liker den Jeg har brukt opp en eller to stortuber tidligere og vært kjempefornøyd, har dog ikke tør men kombinert hud, men den har vært helt ypperlig. Lite luksusfølelse riktignok, men prisen er uslåelig og den gjør det den skal. Bestilte like greit en tube til samboeren også jeg, han har lånt den tidligere og ikke hatt noen innvendinger i alle fall.
 14. Kamilla

  Fenty Beauty

  Dere som har Tarte shape tape concealer i fair, hvilken farge har dere i Fenty foundationen?
 15. LinnH

  Primer

  Jeg har brukt to flasker av Meteorites primeren, og liker den naturlig nok siden jeg kjøpte den på nytt. Jeg har kombinert hud, og jeg synes den gjorde huden litt matt, men ga likevel litt glød. To minus er høy pris og ikke så veldig drøy. Heldigvis får man ut hver eneste dråpe av flaska😆
 16. Arenika85

  Fin gull glitter neglelakk?

  På mine så kan jeg ta av korken så jeg bare holder i den svarte skru korken som kosten sitter i. Men har top coaten hvor det ikke går så ser den at det blir tungt og klønete å holde på med! Min erfaring er at det legger seg pent, dekker med to lag og holder lenge. Mulig det varierer fra farge til farge som med all annen lakk.🤷‍♀️ Btw så denne litt seint 🙈
 17. DivaG

  Fin gull glitter neglelakk?

  H&M gullflakes
 18. tuffl

  Ansiktskrem

  Jeeei, for jeg bestilte den
 19. Belle

  Ansiktskrem

  Hopper bare inn her for å si at min tørre hud digger den kremen.
 20. Kamilla

  Primer

  Fikk akutt lyst på en high-end primer, og har sett på Guerlain sine. Noen som syns de fungerer, eller andre luksusgreier?
 21. tuffl

  Ansiktskrem

  Ok, nå frista du meg med ansiktskremen fra TO! Har sett på den før, men er jo egentlig fornøyd med de jeg har fra før av 😅Hvordan tror du den er for tørr hud?
 22. Michelle

  Ansiktskrem

  Jeg er for tiden veldig glad i Medik8 Refining Moisturiser (bruker den på dag) og Elixir Hydractil Lite (bruker den på kveld, men regner med den blir litt for lett til vinteren, så da går jeg nok for den rikere varianten). Jeg har fet hud.
 23. Tone

  Ansiktskrem

  Haha jeg visste det ikke selv en gang for noen uker siden, så du er tilgitt 😂 Takk for tips! (Nå oppdaget jeg nettopp at Blivakker har fått inn stortuben av The Ordinary Moisturizin Factors + HA (herrefred for et navn) og bestiller den igjen jeg, for den har jeg likt kjempegodt, og prisen er helt latterlig. Med forumrabatten blir den 90 kroner for 100 ml!! https://www.blivakker.no/product/hudpleie/ansikt/3133882/the-ordinary-natural-moisturizing-factors-ha-100ml)
 24. Maiken

  Ansiktskrem

  Den var helt forferdelig for min hud, porene begynte å svette. 🤣 Hadde jeg bare visst dette for noen uker siden, så skulle du, istedet for søppelboksen, fått den. Liker avocado-øyekremen. 👍
 25. Tone

  Ansiktskrem

  Jeg har nettopp tatt i bruk en prøvekrukke av Kiehls Ultra Facial Cream, og liker den SÅ godt. Jeg har egentlig ikke tørr hud men synes den metter huden min så godt og gir skikkelig fuktet, deilig hud. Kanskje ikke optimal under sminke, det har jeg ikke testet, men helt super ellers, særlig etter dusj og skrubb. Noen som kjenner til de andre kremene til Kiehls og kan si noe om dem? Jeg har aldri testet noe fra dem før... 🧐
 26. Zakuro

  Småspørsmål om hudpleie

  Takk for tips dere:) Forsøker meg på en av disse dere har foreslått, så får jeg se om huden kanskje går en bedre vinter i møte i år:)
 27. tuffl

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg er enig i forslagene til @Magpie og i tillegg anbefaler jeg LRP Toleriane Sensitive Riche. Jeg har begge, men tror jeg foretrekker sensitive. De er dog ganske like. Anbefaler også LRP Cicaplast Baume B5. Kanskje Avene Tolerance Mask kan være noe i tillegg for å ha på kveldene? Anbefaler å se denne videoen for mer informasjon om LRP Toleriane Sensitive:
 28. Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg minnes at den var veldig lett, altså ikke noe om huden er tørr. Jeg liker selv Avene Tolerance Extreme Creme, og i tillegg er LRP Toleriane Sensitive Riche og Ultra ganske bra. Rensen til Tolerance Extreme er også veldig mild og fin på sensitiv hud. Du bør dessuten forsøke å ikke dusje så veldig varmt, eller for lenge.
 1. Last inn mer aktivitet