All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste uke
 2. Wasabi

  Korres hårfarge

  Hehe, går så bra så Da tester jeg 10.1. Tusen takk for ketchuptips også!
 3. lykkelitenen

  Korres hårfarge

  UNNSKYLD! Jeg skreiv feil! Hun brukte 12 og ikke 10.1! Det er 10.1 hun bruker som blir så fin (ikke jobbet i vita på ett år, litt arbeidssenilitet der ja...). Så prøv 10.1 du Blir det grønnskjær har du oppi litt ketchup, det nøytraliserer det hele OM uhellet er ute
 4. Wasabi

  Korres hårfarge

  Jeg har kommuneblond ettervekst. Har endel røde pigmenter i håret og det blir ofte gult når jeg bleker eller farger det, selv hos frisør og jeg må kjøre på med lillashampo mange ganger før jeg blir fornøyd. Vedlikeholder med lillashampo en gang i uka etter det og det fungerer bra. Vil ha en kald, lys askeblond farge, men ikke så kaldt at det blir grått/lillaaktig. Kanskje jeg skal prøve nr 10 i stedet da? Redd for grønt hår, hehe.
 5. lykkelitenen

  Korres hårfarge

  Hvilken farge er du i etterveksten? Denne er veldig kald og kan bli blågrå i hår som er veldig lyst (typ en nivå 10) og grønnlig om håret har mye gult i seg. Er du usikker kan du prøve den rene nr.10 fargen og så heller gå over med denne senere om du vil ha det kaldere. Sjefen jeg hadde på vita er naturlig veldig lys med svak varme, ca 10, og bruker alltid 10,1/10,2 i etterveksten, men denne ble for kald på henne så hun ble gråblå istedenfor. Hun bruker nr.10 i samme serien og den er kjempefin og naturlig!
 6. Wasabi

  Korres hårfarge

  Noen som har prøvd? Jeg har snart «en halv meter» ettervekst siden jeg ikke har vært hos frisøren siden tidlig i desember. Vurderer å teste denne: https://www.vita.no/harpleie/harfarge/platinum-ash-blonde-10-1 Er litt skeptisk, for ser at noen har fått grønnskjær av den. Egentlig mest lyst på glansvask/ikke permanent toning, men er så vanskelig å finne noe som ikke tester på dyr.
 7. Tidligere
 8. Wasabi

  Cruelty free dupes

  Hadde tenkt å lage en tråd om det samme, men søkte og fant denne Revolution matte base er en veldig god dupe for Maybelline matte & poreless foundation, de er helt like. Ble så glad da jeg fant denne siden jeg likte Maybelline sin så godt da jeg prøvde den før jeg gikk over til å bare kjøpe crueltyfree Leter etter crueltyfree dupes for Estee Lauder double wear og Lancome teint idole, noen som vet om noe? Kom gjerne med crueltyfree dupes for andre ting også.
 9. Wasabi

  Småspørsmål om hudpleie

  Hyaluronsyre! 😻 Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten før. Pleier å spraye ansiktet lett med en fuktspray etter at bha-en har trukket inn, så smører jeg på hyaluronserumet. Hyaluronsyre har virkelig gjort underverker for fuktbalansen i min hud og det passer alle hudtyper. Det beste jeg har prøvd er det fra Avant, men det koster 1000 kr for 30 ml, så det er helt uaktuelt, men the ordinary sitt til en brøkdel av prisen er en god nr 2.
 10. Frøken Lilla

  Småspørsmål om hudpleie

  Noen som har prøvd noe fra Eir?
 11. Ludo

  Fikse ettervekst striper hjemme?

  Jeg har konkludert med at gråe hår er bedre enn oransje eller pissgule 😐 Håper frisørene klarer å åpne etterhvert generelt, min faste driver for seg selv med dyr husleie sentralt i Oslo....... :S
 12. lykkelitenen

  Fikse ettervekst striper hjemme?

  Jeg ville gjerne ventet, det er lenge å vente på en fix om det går gale
 13. Ludo

  Fikse ettervekst striper hjemme?

  Er derfor jeg til nå har latt være 😬 Har hatt ufrivillig «karantene» i mange måneder nå grunnet sykdom (ergo megaetterveksten), utseendet blir paradoksalt «viktig» når resten av kroppen er dust 😋 Har jo gått greit med hjemmestriping før, men har aldri prøvd i naturlig farge. Tror jeg følger rådet ditt litt til, kan jo bli rimelig stygt om man bommer.
 14. LinnCaroline

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Ååh, fy søren jeg elsker det @lykkelitenen!
 15. Michelle

  Vis oss bilder av håret ditt!

  @lykkelitenen Såååå fint!! 💜
 16. lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Lenge siden det var aktivitet her, så da kan jeg skryte over mitt siste fargepåfunn 😁 Skulle bli blå bunn med lilla lengder og rosa striper i front, men hadde for lite farge, så ble mørkelilla i bunn, sterkere lilla i lengdene og to blå striper i stedenfor. (Bildet er klippet fra ett klipp på insta)
 17. Michelle

  Fair skin - samletråd

  @Nora Tusen takk for swatches!
 18. Nora

  Fikse ettervekst striper hjemme?

  Er det egentlig så viktig å ta etterveksten hvis man uansett er såpass mye hjemme? Det er nok vanskeligere for frisøren å rydde opp i striping som har gått galt, enn det er å legge inn striper i litt lang ettervekst...
 19. Nora

  Fair skin - samletråd

  Luminous Silk i 3 på toppen, UD Stay Naked 20NN i midten og LS i 2 på bunnen.
 20. Ludo

  Fikse ettervekst striper hjemme?

  Jeg har mye ettervekst av striper - og frisørene blir jo stengt en stund nå. Jeg har litt ulike nyanser etter et par år med striping - altså hver «lengde» blir lysere gradvis mot bunnen. Har endel gråe hår og naturlig hårfarge ellers, så det er ikke noen andre farger inni der. Har en boks hjemme med Swarts.....ja dere skjønner - Bleker 2-4 nyanser. Tenkte teste med en litt skjult bredde først - men hjeg lurte på om noen hargrei erfairng med dette, eller blir det fort helt fælt? En ting er jo om det blekes litt for lite, men blir jo ganske stygt om det blir alt for lyst :S
 21. Michelle

  Fair skin - samletråd

  Ja! Jeg har ikke prøvd den enda, men ser ut som det er en ok match. En smule mørk, men ikke håpløst. Jeg har fri i morgen (foreløpig) og tenkte jeg skulle sminke meg litt, så da får jeg se om den oksiderer osv.
 22. Nora

  Fair skin - samletråd

  3 er lysere og mer gul enn 2. Fikk du prøven på UD Stay Naked?
 23. tuffl

  CAIA Cosmetics

  Jeg fikk en palett og en øyeskyggekost derfra idag (la ut bilde på snapgruppa) og førsteinntrykket av palettet var veldig bra!!
 24. Oda

  MAC Paint Pots

  Jeg rørte alle som ikke var "smørbar"😂 Til og med den som minnet om uttørket leire ble fin igjen! Ååh savner virkelig Tan de Soleil😭 Brukte opp min og de er jo så vanskelig å få tak i..
 25. LinnH

  CAIA Cosmetics

  Jeg er nysgjerrig på merket! Vet det er noen her inne som har testet diverse derfra.
 26. Ser ut som de har mye fint, og Eveline Karlsen skryter av merket. Noen som har testa? Hva syns dere?
 27. Michelle

  Fair skin - samletråd

  Armani Luminous Silk....... Jeg har hatt denne, og jeg husker jeg likte den. Men jeg husker at fargen var feil, og jeg tror jeg hadde 3 eller 4. Nå ser jeg at de har 1.5 og 2. Er det håp at en av disse passer meg? Jeg er relativt bleik men jeg er ikke snøhvit. Bare nesten, jeg er noe nøytral/gul....
 1. Last inn mer aktivitet