Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I går
 2. BondiSands

  Dry shampoo

  Er brunette og elsker Batiste sine. Har brukt Jan Thomas før og den var også veldig god men den luktet ganske intenst. Jeg er nysgjerrig på Aussie, den med grønn skrift, noen som har den? Lukter den det samme som sjampoen?
 3. Høres ut som St. Tropez Everyday face Cream hadde vært bedre for deg. Jeg bruker den som heter medium/dark, men den er så beskjeden at jeg må påføre den 2 ganger daglig for å bevare fargen. Er vel en grunn til at den heter Everyday da. Kjøpte den på tilbud på Apotek i fjor sommer til bare 90kr, så måtte prøve den. Er sikkert mye å finne på Tise/Finn av den om du ikke vil kjøpe ny til full pris. Den finnes jo i light også .
 4. Siste uke
 5. Er det niacinamid settingpudderet du mener? Lyst til å teste! Enig i at viftekosten til bronzer er veeeldig stor, skjønner ikke hvordan jeg skal få til å påføre bronzer med den 😂 Har ikke så stort ansikt og syns i tillegg bronzer er litt skummelt, så foretrekker en litt mindre kost der. Jeg elsker den fargede leppebalmen, den har blitt en storfavoritt hos meg!
 6. Settingpudder: elsk! Bronzer i sprayform: ELSK på fargen og finish, ikke elsk på spray i seg selv - men likevel er den favoritt Viftekost: Hm.....litt stor? Men veldig myk! Kostsjampo: veldig god! Blir gjenkjøp. Vil ha flere av de balmene, men lurer på om de er litt udrøye?
 7. lykkelitenen

  Den store tråden om solkrem

  LRP og Garnier har samme eiere (L'oreal) og tilgang til samme labratorier, patenter og fabrikker, så det er helt naturlig at det er likheter. L'oreal (og andre kosmetikkgiganter) finner ikke opp hjulet flere ganger, men deler teknologi og fornulaer innenfor merkene sine og tilpasser så målgruppen de ulike merkene er myntet på og gjør ev. endringer i formula for å treffe ulike prispunkt Med andre ord, de to solkremene er garantert produsert i samme fabrikk
 8. lykkelitenen

  Tubemascara

  Clinique high impact curling mascara (men den liker jeg best når den er brukt litt, veldig våt som ny) kjøpes fortsatt regelmessig her. Ellers er koreanske mascaraer veldig gode! Tonymoly panda kan man være heldig og få billig på HM siden skal ut av sortementet (jeg kjøpte 5stk for 30kr/stk for litt siden) ellers har jeg kjøpt etude house pang pang på ebay, disse er også utrolig gode og sitter som støpt gjennom alt og smelter bort i vann.
 9. Alocasia

  Tubemascara

  Så det,men den er en del år. Kanskje det er noe nytt🙂
 10. Jeg har brukt selvbruningsdråper fra Bondi Sands som heter Pure. Blandes med bodylotion og påføres, og jeg må si meg veldig fornøyd. Jeg er veldig veldig lys i huden, og denne er perfekt, blir gyldenbrun, men ikke gul. Lukter litt, men ikke for ille. Jeg er forholdsvis nøye når jeg smører, og har ikke fått skjolder ennå. Denne er vel den beste selvbruninga jeg har prøvd så langt, husker ikke hva jeg betalte, men når noe funker så godt som dette er jeg ikke så nøye på pris.
 11. Azur

  Tubemascara

  Det finnes en tråd på dette
 12. Alocasia

  Tubemascara

  Hei damer,jeg trenger tips til en god tubemascara. Har brukt Lóreal Double extension en stund og det er den eneste mascaraen av utallige jeg har prøvd som ikke gir meg panda-look. Men, den er ikke optimal,vanskelig å legge pent,og den hvite basen som følger med er umulig å få ut uten at alt legger seg som en klump på børsten. Vil helst ha volum,selv om tubemascara er vel ikke best på det. Tror jeg har prøvd Kanebo 38° for lenge siden, uten at jeg husker det som en høydare. Siden jeg har så veldig oljete øyelokk,og alt smitter av både over og under øyet,må det være tubemascara so
 13. Fargen er ganske fin, og den gir bleke meg farge allerede etter første påføring, men jeg krongler enda litt med påføring. Tør heller ikke bruke den hver dag i frykt for enda tydeligere skiller, og de siste ukene har det vært så fint vær at jeg har hatt nakne legger i sola omtrent daglig så har ramlet litt av bruken - men skal på igjen nå i regnværshelga tenker jeg:-)
 14. vakkerlakk

  Den store tråden om solkrem

  Om du tenker på Sensitive Advanced for ansiktet så er svaret at den er kjempegod. Det er min favorittsolkrem og eg er på tredje flaske i år. Har ikkje prøvd LRP sin, men den frå Garnier er veldig lett, tørker matt og er super å sminke på
 15. BondiSands

  Den store tråden om solkrem

  Noen her som har prøvd Garnier sin sensitive? Står at den er laget for å ikke svi i øynene bl.a , og den ligner på designet til LRP. Jeg har kjøpt LRP og det er det beste jeg har kjent i ansiktet! Du ser den ikke på, den føles myk på huden og svir ikke i øynene. Grunnen til at jeg er skeptisk til Garnier er at jeg føler det er et litt kvantitetsmerke. Og at de kopierer designet til andre....
 16. Jeg har aldri prøvd spray siden jeg er redd det blir mer ujevnt. Og sprer ikke fargen seg på ting rundt? St Tropez sitt stinker ja. Kan du si hva du synes om den?
 17. Tidligere
 18. LinnCaroline

  Erfaring med tannbleking og hvordan få hvitere tenner

  Jeg har kun prøvd Crest Whitestrips, men var fornøyd med det. Fikk kommentarer på at tennene mine var hvite. Men er noen år siden sist jeg prøvde det. Tenker at det sikkert ikke er det beste for tennene, så jeg brukte det ikke så ofte som anbefalt på pakka. Effekten går over etterhvert, men varte vel i noen måneder i alle fall.
 19. Tone

  Maybelline sky high

  Så bra! Jeg er ikke helt fan - muligens fordi jeg er blitt så vant til min elskede vannfaste Sensational og er blitt vant til at den er «sprø». Denne er uvant myk gjennom hele dagen, og har drysset ørlite, men skal gi den flere sjanser ☺️
 20. Noen her som har bleket tennene og kan si litt? Må du fortsette med det? Blir tennene fortere stygge? Er det andre måter å få hvitere tenner på? Jeg har brukt kull, sånn du pusser med og det funker men det må gjøres hver dag og det fjerner bare lett missfarging, altså blir man ikke hvit på den måten. Har sett det finnes penn, men ei venninne sa den funker ikke.
 21. Michelle

  Den store tråden om solkrem

  Kanskje double cleansing fungerer på møbler også? Først litt olje, så rens? Hehe...
 22. Wasabi

  Den store tråden om solkrem

  Jeg fikk en tester på skinceuticals advanced brightening UV defence sunscreen spf 50 og jeg elsket den! Den var lett og god og var lett å smøre ut. Trakk lett inn og var helt super under sminke! 😻 Klippet til og med opp den bittelille prøvetuben for å få ut hver eneste dråpe 😂 Hadde så lyst til å kjøpe den i helga da Skincity hadde 20% på skinceuticals, men har nettopp kjøpt garnier sin og to ulike minier fra Paulas choice som jeg vil bruke opp først. Men kommer til å bestille den når jeg begynner å gå tom. Har et hatobjekt også og det er REN sin clean screen mineral med spf 30. Kjøpte de
 23. Azur

  Den store tråden om solkrem

  @lykkelitenen jeg fikk testet vannfastheten i dag. Jeg klarte å treffe hagemøbler istedenfor kroppen da jeg skulle spraye meg i dag... nesten umulig å få vasket av 😬 får teste med zalo og svamp senere.
 24. BondiSands

  Lush

  Jeg liker sjampobaren Hobey I Washed My Hair. Har også brukt den flytende sjampoen med honning og øl i. Og balsam som heter American Cream som lukter så godt. De har den i dusj såpe også og hørte den skal gå ut snart. Og de har den i parfyme som jeg vurderer å kjøpe
 25. LinnCaroline

  Maybelline sky high

  Oppdatering: Dette er min nye favoritt om dagen. Gir fin effekt uten at den er vanskelig å fjerne, og jeg blir ikke av den.
 26. LinnCaroline

  Den store tråden om solkrem

  Jeg hadde med meg P20 på backpacking til Australia, og siden har jeg ikke brukt den. Misliker lukt, konsistens og den kan misfarge klær. Solbrent ble jeg også. Jeg er ikke så nøye på faktor, for synes det viktigste er hyppig smøring. Jeg brukte Cliniderm i fjor, og var godt fornøyd med det. Jeg tror den jeg har til ansiktet er med hyaluronsyre.
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.