All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. Magpie

  Perioral/Periokulær dermatitt

  Jeg synes Rozex og Elixir Acticlear med 15% azaleinsyre funker mot perioral dermatitt. Og ingen syre eller peelingprodukter ellers, for det gjør hudbarrieren tynnere, og utslettet er en infeksjon som kommer av en svekket hudbarriere.
 3. Siste uke
 4. Krystall

  Perioral/Periokulær dermatitt

  Rozex 0,75% som nevnt over her er reseptfritt, og selv om den egentlig er ment for rosacea, tror det er relativt vanlig legepraksis å anbefale denne også for perioral dermatitt.
 5. lykkelitenen

  Perioral/Periokulær dermatitt

  Fått perioral dermatitt rundt nesen og under munnen. Det kom nøyaktig samtidig som jeg fikk ett skikkelig utbrudd av seboreisk eksem i hodebunnen og øret, så rengjorde med samme spesial shampoen jeg bruker der og hadde kortisonkrem på. Det funket noen dager så ble det værre og jeg skjønte det var perioral dermatitt.... blærgh. Jeg skal til legen om 2 uker pga GU og betennelse i foten, men er det noe jeg kan gjøre selv i mellomtiden? Reseptfrie remedier som funker? Vet at mild rens, ikke noe dill på hudpleiefronten og null sminke anbefales, men alt annet av tips tas i mot! Desperat, er så mye som skjer fremover, vil ikke gå uten sminke og vil ikke at sminken skal se jævlig ut
 6. Tone

  Beste hudpleiemerke

  Om jeg måtte holde meg til bare ett tipper jeg at jeg kunne blitt ganske fornøyd hos La Roche Posay eller Avene. Har dog en salig blanding i skapet nå, blant annet en ansiktskrem fra Lush jeg liker overraskende godt, men LRP har en toner jeg trenger i livet mitt, fuktighetskremer jeg liker og solkremer jeg lever godt med. Finner helt sikkert kjekk rens og skrubb hos dem også.
 7. Michelle

  REN

  Rensen jeg har heter Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel, så det er per definisjon ikke en oljerens, men føler den legger igjen en hinne på huden. Men etter å ha brukt den noen få ganger nå syns jeg ikke det er så plagsomt likevel. Tenkte jeg skulle kjøpe No. 1 Purity Cleansing Balm i tillegg, slik at jeg kan bruke double cleanse metoden. Virker som om det er oljerensen til merket? Jeg gjorde noe jeg ikke skulle gjøre og bare bytta om til Clarimatte serien med en gang. Så langt ser det ut som huden min liker produktene! Om det skulle gå ille så går jeg bare tilbake på Drunk Elephant produktene, har fortsatt litt produkt igjen av alt. Men jeg mangler en litt tyngre nattkrem og jeg er usikker på hvilket AHA produkt jeg skal gå for. Noen som vil komme med anbefalinger fra REN? Jeg har alle produktene i Clarimatte serien, det er rens, maske, toner og fuktighetskrem. Tenkte jeg skulle prøve å holde meg kun til REN.
 8. Tidligere
 9. Magpie

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Den er jo ikke sånn veldig hvit, men jeg synes Cliniderm er lettere på huden (versjonen for tørr hud). Men den har jeg hørt kan renne om man svetter.
 10. tuffl

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg har også tørr hud, som blir lett rød og er sensitiv. Niactil er det eneste produktet jeg virkelig har sett en endring i huden min av. Huden ble jevnere, den ga fukt og den dempet rødhet. Dessverre er det ganske dyrt, så har ikke brukt den på noen år, men nå har jeg en prøve på den og husker hvorfor jeg likte den så godt.
 11. Michelle

  Curly Hair metoden

  Jeg har brukt Devacurl en stund nå, men jeg klarer ikke bruke den flere ganger på rad. Jeg må ta en omgang med vanlig sjampo og balsam, for jeg føler håret ikke blir ordentlig rent med no poo sjampo og balsamen. Men Devacurl sjampoen, balsamen og kremen gjør virkelig en forskjell, altså! Bølgene kommer mye tydeligere frem. Kan se om jeg får tatt noen bilder for å vise forskjellen fra når jeg bruker vanlig sjampo og balsam og lar det lufttørke vs når jeg bruker Devacurl sine produkter og lar det lufttørke. MEN... Devacurl alene er ikke pleiende nok. Håret mitt trenger en del pleie pga jeg bleker det, så er redd Devacurl også kan slite på håret i lengden.
 12. Andrea

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Æsj da. Bruker ikke hudsminke på sommeren, så det er jo ikke så bra med hvit hinne Jeg har brukt Cosmica spf30, og likte den godt. Kjøpte Cliniderm tidligere i år, men uten at jeg vet helt hvorfor er jeg ikke fan.
 13. Magpie

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Den er OK, men man blir litt hvit. Den legger igjen en hinne på huden, så du må takle det. Jeg synes den er ganske lik Cosmica med spf50+, om du har prøvd den.
 14. Andrea

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Noen som har prøvd denne fra Avene? https://www.vitusapotek.no/har--og-kroppspleie/sol-og-selvbruning/ansikt/avene-sun-ansikt-normal-torr-hud-spf-50%2b%2c-50-ml/p/948321
 15. Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg har tørr hud, og elsker Niactil, men egentlig mest som et ekstra lag fukt, og under solkrem, for jeg har ikke sett noen effekt på rødhet, irritasjoner e.l.
 16. CaroW

  REN

  Har du prøvde andre oljerenser? Jeg har møtt på flere jeg er veldig fornøyd med. Synes huden ble strippet for fukt av andre typer rens.
 17. CaroW

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg har også brukt Niactil, og forstod absolutt ikke hypen. Mistenker at den fungerer bedre for tørr hud. Hos meg trakk den ikke engang inn, men ble liggende som et lite ekstra glanslokk på toppen.. 🤦‍♀️ De anbefaler at man begynner med retinol i 30-årene, men jeg opplever det som retningslinjer. Jeg har brukt retinol i flere år allerede. Er 32 i dag!
 18. Michelle

  REN

  Tror ikke vi har en REN tråd.....? Uansett. Jeg fikk i hus Clarimatte serien i dag. Prøvde rensen for første gang i kveld, og jeg er skeptisk. Den har tydeligvis oljer i seg, for der ligger en hinne på huden etter vask. Noe som plager meg veldig. I tillegg lukter alle produktene ganske sterkt. Dårlig førsteinntrykk, men det kan fort snu!
 19. Belle

  Småspørsmål om hudpleie

  Bare hyggelig. Det er den i den rosa tuben. Skikkelig elsk.
 20. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Det er forferdelig å ha akne. Fra Elixir har jeg kun prøvd Niactil, uten noen effekt av den. Retinol har jeg ikke turt å prøve, har lest noen steder at man ikke burde bruke det før man nærmet seg 30? Dette kan være myte, men var noe med at ung hud ikke har behov for Retinol, men når man begynner å nærme seg 30 års alderen kan det være gunstig å innføre det i rutinen sin. Har hatt lyst til å prøve flere ting fra Elixir, men har ikke behov for noe som skal hjelpe mot kviser, og de aller fleste produkter ment for fet hud er også ment mot kviser... Den primeren har jeg ikke hørt om! Må sjekke ut! Takk for tips.
 21. CaroW

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg føler med deg! Jeg fikk akne etter å ha sluttet på p-pille i 20-årene. Kunne vokse opp fjell i pannen i løpet av en kveld. Jeg satte i gang all verdens tiltak, klarte ikke la være å plukke, så jeg lignet en tørr kjøttkake i et mange år.. 🤦‍♀️ Jeg har vært heldig med en del produkter fra Elixir, blant annet glykolsyrepadsene og anti acne-pads. (Du vet favoritten er Bioloque Recherche, den er i en egen klasse). Det hjalp å bytte til rens basert på olje. Retinol hjalp med å balansere talgproduksjon (spesifikt Retinext fra Elixir).
 22. Belle

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg føler sånn med deg @Michelle. Håper virkelig du finner noe som hjelper. Jeg har fått fet ut etter fylte 30, så om det hjelper å bli eldre kan diskuteres. Mitt beste triks er å bruke mattende pudder under (pudder)foundation. Jeg har prøvd så sinnsykt mange, men det aller beste for min hud (som ikke bare er fet, men også fuktfattig og flassende) er altså MUA Luxe Colour and Correct Balancing Kit som jeg kjøper på Normal til svimlende 70 kroner. Den er veldig finkornet, og holder huden matt lengst av alt jeg har prøvd. Kombinert med primer fra Hylamide så holder jeg meg u-blank lenge. Jeg vet jo du liker den mattende primeren til Hylamide, men jeg har nylig prøvd HA-primeren deres, og den er om mulig enda bedre! Den er superekkel når du tar den på - skikkelig oljete, men når den omsider smelter inn i huden er den helt fantastisk.
 23. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg håper virkelig huden min kommer seg med alderen. Har også tenkt at jeg bare må leve med det, og blotte huden en gang i blant, kanskje bruke pudder osv. Er ikke alltid blottingen hjelper heller.. Det kan hende jeg er litt blind på egen hud og veldig kritisk, men jeg ser sjeldent folk som har slik hud som meg. På jobb har jeg ikke en eneste kollega som har like fet hud, for eksempel. Salisylsyre har jeg i rutinen min, og jeg har et serum som inneholder niacinamide. Jeg har brukt SÅ mye, jeg klarer ikke ramse opp alt! Men jeg har prøvd tunge, fuktighetsgivende produkter. Jeg har også prøvd uttørrende produkter som skal love matt hud. Har prøvd alt ifra apotekvarer til ganske dyr hudpleie. Prøvd produkter kun rettet mot fet hud, men også produkter rettet mot tørr hud, kombinert hud og lignende. Kan ramse opp en del av merkene jeg har prøvd flere produkter fra mot fet hud; Dermalogica, Decleor, Drunk Elephant, Tatcha, Pixi, Ole Henriksen, Sunday Riley, Herbivore, Vichy, Matis, Paula's Choice, Obagi/ZO Skin (lenge siden nå), La Roche Posay, Avène, The Ordinary... Og mange forskjellige koreanske merker som The Saem, Neogen, Skinfood, Innisfree, Cosrx, Klair's, Cremorlab... Er nok flere jeg ikke kommer på i farta. Er veldig, veldig spent på Ren serien. Håper den hjelper litt iallefall. Eneste som jeg har opplevd har holdt huden min matt lenger enn normalt er en primer fra Hylamide.
 24. CaroW

  Småspørsmål om hudpleie

  For meg var alt med såpe og mattende effekt krise. Har lært meg å leve med at jeg er shiny, og dekker med litt pudder (ikke på daglig basis) eller anti shine papers. Det hjelper også å fylle 30 💩Jeg har hatt gode erfaringer med salisylsyre (for eksempel Effaclar) og niacinamide, glykolsyre - og maske. Håper Clarimatte hjelper! Hva har du ellers brukt av produkter?
 25. tuffl

  Småspørsmål om hudpleie

  Det skal jeg gjøre! Jeg føler ikke Glow Tonic fra Pixi har gjort noe forskjell på huden min, så gleder meg til å prøve noe nytt
 26. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Oh, ser slik ut ja! Må gjerne oppdatere når du har brukt den en stund, og hvordan den er i forhold til glow tonic. Jeg husker jeg likte den. Er usikker på hvorfor jeg ikke bruker den lenger.
 27. Minnea

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Tusen takk dere! Merker at jeg blir mer vant til det for hver dag. Og en unnskyldning for å ta frem litt freshe sminkefarger er jo ikke så dumt egentlig 😏
 28. tuffl

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg tror faktisk at deres Ready Steady Glow Tonic har BHA i seg, står hvertfall det på hjemmesiden deres. Jeg har kjøpt den og skal prøve den så fort jeg er ferdig med Pixi Glow tonic https://www.renskincare.com/products/ready-steady-glow-daily-aha-tonic
 1. Last inn mer aktivitet