All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Frøken Lilla

  Donasjoner til forumets driftskonto

  @Minnea 👍
 3. Jeg er også veldig enig med @Minnea Syns det høres ut som en veldig god løsning.
 4. vakkerlakk

  Øyenskygger du har lyst til å prøve

  Siklar litt på Stila Magnificent metals, men skal ikkje kjøpe dei altså. Men google swatches så får de sjå magien
 5. Stjernefrukt

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg er også enig med @Minnea 😊
 6. Christine

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg er enig med @Minnea
 7. Jeg tenker at om vi deler årsavgiften på alle som er villig til å være med på årsavgift (og det er jo mange), så har vi til å dekke forumet. De få som ikke har mulighet til en årsavgift i år (eller nå,) og da heller vil donere, er heller en bonus. Til neste år kan vi ta en ny håndsopprekning og beregne ny årsavgift basert på antall som bidrar da (minus summen av overskudd fra i år). Det er vanskelig å si hvor mange som er aktive om ett år, så jeg tenker at løsningen nå er å finne en sum vi kan betale nå for å slippe å tenke på det ett år frem i tid. Vite at forumet består til da og at vi ikke har betalt hverken mer eller mindre enn nødvendig for akkurat det..
 8. Grunnen til at jeg tenkte det kunne være greit med forskjellige årsavgifter er at man da får påminnelse til neste år. Med donasjoner må man huske på å gi penger, som har litt lett for å bli glemt...
 9. vakkerlakk

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Tenker som Minnea her, kjenner eg. Gjerne fast sum i årsavgift, men tenker også at det er lurt å ha åpent for donasjoner i tillegg for dei som ikkje vil betale årsavgift, men heller bidra med ein slant når dei har mulighet.
 10. Jeg kunne da heller tenke meg en årsavgift, men at de som virkelig ikke føler de kan betale de 170kr det så langt ser ut til etter håndsopprekninger heller kan donere en lavere sum eller donere 170 senere i år. Jeg tror betalingsviljen er større for mange av oss om man føler det i det minste er likt for de fleste. At vi betaler det som må til for at forumet består, ikke en "tilfeldig" sum.
 11. Folk virker til å være villige til å betale for forumet uten at det nødvendigvis gir noen ulemper for de som ikke betaler, og det er jo for å drifte forumet, så jeg tror jo at folk ville betalt etter evne.
 12. Christine

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Er ikke sikker på om jeg tror det blir rettferdig, tror du ikke alle ville velge den laveste summen?
 13. Hva om vi la inn 3 forskjellige årsavgifter, så kunne folk betale for den de følte passet best for deres bruk og økonomi? F.eks 100, 200 og 300?
 14. I går
 15. Marie Maklo

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg er med på årsavgift 😊
 16. Jeg er også med på årsavgift!
 17. vakkerlakk

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Tenker at VIP framleis må ha innleggskrav og ikkje kun betaling. Grensa syns eg godt kan vera som den er
 18. Jeg har betalt 100kr på donasjon, men er også med på årsavgiften. Jeg er dog veldig imot at nye, ukjente medlemmer kan kjøpe seg til VIP. Det står veldig mye personlig der inne, og da Norge er et lite land så føler jeg at det blir usikkert å skrive noe personlig. Det står nye personlig om oss selv og familien som ikke hvem som helst skal se. Man kan aldri være forsiktig nok på nett i dag. Liker at det er noe strengt mtp innlegg for å lese der inne. 500 innlegg hadde kanskje vært nok. Det tar lang tid da forumet ikke har så mange tråder. VIP bør være "premien" for medlemmer som har vært skriv og får en "safe haven". Syntes det er ubehagelig om hvem som helst kan kjøpe seg tilgang til innlegg som skulle være skjult. Dette er hvert fall min mening. Men tenker også at vi fint kunne laget "spleis" på vipps for å dele beløpet på alle. Da kan alle sende nummeret sitt til admin og de lager krav/spleis
 19. Jeg har ikke vært aktiv her inne på lenge, men jeg er gjerne med på å betale litt for at forumet skal bestå Kanskje jeg får tilbake sminkeforumgnisten også. Veldig bra initiativ, @Minnea!
 20. Denne uken
 21. Supert! Da avventer vi mer fra Nora om gjennomføring så til da er det vel bare å melde seg på 😊 (Synes også det er lurt med mulighet for donasjoner utenom til de som ikke kan eller ønsker å betale årsavgift nå).
 22. Minnea

  Hvilken øyeform har du?

  Her ser dere hva jeg mener med når jeg ser til siden. Der er liksom et bein som buler litt ut ytterst på øyet over globale. Så den delen er det vanskelig å sminke bra.
 23. Da er vi oppe i 27 stk om jeg ikke har telt feil. I så fall er det snakk om maks 185 kr per person (så om noen vurderer å rekke opp hånden men syntes 250 var for høyt, så er det altså bare å rekke opp om man er villig til å betale 185kr)
 24. Heidrun

  Begrense medlemmer som ikke betaler?

  Lite sminke der, men mer private ting som ikke alle føler for å dele på d åpne nettet.
 25. Enig med de øverste her, gratispassasjerer plager ikke meg heller, om de er nye eller om noen føler de ikke har råd. Jeg er uansett mye mer for en årssum for dem av oss som vil være med og betale (det er jo mange) enn donasjoner. Og forumet må jo betales på ett vis uansett. Det er bare en fordel om nye får komme til uten begresninger. Det med årsavgift pluss antall poster på vip tror jeg ikke har så mye å si, så det spiller ingen rolle for meg. Men jeg synes det er viktig at vi ikke har noe betalingspress som kan virke avskrekkende for nye medlemmer. Se så mange som har lyst å betale fordi vi setter pris på forumet, uten å måtte, når vi først har slått oss til ro her Det er også fint om det er åpent for donasjoner i tillegg til "årsavgift". Hvis årssummer nå f.eks blir 200kr. Og noen ikke er med på det fordi de ikke føler de har råd (enten nå eller alltid). Så står muligheten der for å bidra med litt, eller bidra senere i året, og så står den summen der til neste år og bidrar til lavere "årsavgift" for alle da.
 26. Kamilla

  Begrense medlemmer som ikke betaler?

  😮 det har jeg ikke fått med meg at finnes!
 1. Last inn mer aktivitet