All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Nå har jeg kjøpt Vichy Slow Age Nuit, og er veldig fornøyd! Sær farge og konsistens samt at den lukter litt, men etter den Clarins nattkremen som bare lukta ALT for mye, er jeg blitt herdet. Synes den gir mye fukt til huden noe som trengs nå som det har blitt kaldere. Kjøpte også Vicy dagkrem som heter Neovadiol (tror jeg), den er også deilig nå. Er jo stor fan av den uparfymerte fra LRP, men den gir litt for lite fukt på høst og vinter. Jeg har vært litt "stram i maska", og med den nye fra Vichy kjennes ansiktshuden mye glattere og sunnere på et vis. Det eneste jeg ikke liker er all parfymen i ansiktekremene. Hvorfor er det nødvendig??
 3. I går
 4. Siste uke
 5. Azur

  Småspørsmål om hudpleie

  @Krystall jeg har fått beskjed fra to ulike leger om at det er OK å bruke kortison så nær øyet. Jeg påfører forsiktig med en q-tips. Men ja, lurt å få sjekket hva det faktisk er først.
 6. Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  Vi har tidligere fått lov til å behandle eksem på øyelokket med kortison, og mildison eller liknende er så svak at det skal mye til for å skade. Men sjekk ut om det er virkelig eksem eller noe annet. Datteren min på 10 får Protopic mot eksem rundt øyne/munn, men det er etter lang tid der ingenting annet egentlig hadde noen særlig effekt, inkludert kortison.
 7. Heidrun

  Småspørsmål om hudpleie

  @Krystall jeg har behandlet mine seboreiske utslett på øyelokkene med ørlite Kerium DS noen ganger. Vet ikke hvor lurt det er da, så sikkert lurt å sjekke m lege.
 8. Maiken

  Piercingtråden

  Ingen som har daith piercing her? Har så sinnsykt lyst på i begge ørene, men hører det er den vondeste av alle ørepiercinger. Synes det er så fint. Og om det skulle hjelpe mot hodepine er det bare en megabonus!
 9. Krystall

  Småspørsmål om hudpleie

  Har noen av dere erfaring med å behandle (milde tilfeller av) eksem på øyelokk? Ser det står eksplisitt på de reseptfrie hydrokortisonkremene at de ikke skal brukes i øyeområdet, men lurer på om det kanskje er en sånn situasjon hvor en lege vil foreskrive nettopp det allikevel, eller om jeg kommer til å bli blind om jeg prøver.
 10. Den kjøpte jeg også i sommer. Fikk med en mini-størrelse som gave, og den har jeg brukt opp nå. Bruker Glacier Skin Lock om morgenen, regner med å begynne å bruke den nesten hver dag nå fremover, men prøver å bruke opp andre produkter jeg har åpnet tidligere.
 11. Takk for tips. Skal vurdere Linda
 12. @Bitteliten, hadde eg vore deg så ville eg sjekka ut produkter frå Linda Johansen. Det er produkter av høg kvalitet for voksen hud i alle aldre. Dei tilbyr også veiledning per tlf. Har fått ein ny favoritt i Glacier Skin Lock som gir mykje fukt Men altså, dei har mykje bra med både antiage og for rein fukt. Drøye produkt som varar lenge. Har prøvd litt av kvart av koreansk osv, men syns heilt ærleg ikkje det kan måle seg med produkta frå feks Linda Johansen. Eg sliter også i perioder mykje med kløe i hodebunn og øverst i panna. Syns olje ofte hjelper på huden, og feks The Ordinairy sin Squalene gir mykje fukt og roar ned huden min. Billig og bra.
 13. Sant det altså @Bitteliten, når høsten kommer så blir huden litt rar. Og på etterjulsvinteren når det er kaldt ute og varmepumpa står på inne, da trengs det litt ekstra for huden, helt enig.
 14. Hei 🙂 Shampooen jeg bruker nå er jeg fornøyd med. Har slutta å klø i hodebunnen, men er jeg litt sleivete med hårsprayen så hallo! Hehe- du fikk lokka meg inn på iHerb, ja. Vel, det ble en handlekurv, det. Må jo forsøke dette her, og kanskje jeg får lirka litt fukt over på min kjæres blide åsyn også? Takk for koselig hilsen Jau, jeg kan være enig med deg i at less kanskje er more (og jeg husker hun journalisten på tv som endret regime fra ørten hudpleieprodukter til håndkrem fra hylla hos kjøpmannen på hjørnet, og kom ut med forbedret collagentilstand), men nå innleder vi vinteren, og jeg har denne følelsen som jeg ofte får på denne tida; at huden føles ''feil'' og dau og kløete. Da brukes det penger på remedier. Jada, rynkene dukker opp uansett. Det eneste som 100% sikkert hjelper skikkelig er å legge på seg. Det er utrolig som et bra fettlag kan rette ut både det ene og det andre. Fleip, altså, men ikke bare. Jeg har tatt av mange kilo det siste året (er frisk og fin, har bare vært flink jente), og jeg har fått maaange flere rynker. Sånn er det med det!
 15. @katta Clinique All about eyes Rich (finnes to, har kun prøvd rich og aldri følt for å teste den andre).
 16. Av og til tenker jeg at huden har det bedre med minst mulig styr og remedier. Rens og fukt er bra altså, men jeg har egentlig kutta ut mye. Kunne tenkt meg en god øyekrem til bruk på natta, men jeg er dårlig på å gidde å lese meg opp på slikt. Så bruker en fra LRP både dag og natt, rynkene dukker opp uansett !
 17. Har du prøvd Fungoral Shampo fra apotek? Kan også brukes på huden. Min mann hadde den panna hele sitt voksne liv, men de siste årene har han vært helt fin. Eneste hudpleie han bruker er Cosrx Snail 92 i ansiktet etter dusj (og cosrx solkrem). Så fint å se deg her igjen, forresten!
 18. Så flinke dere er til å ta vare på huden. Jeg er waaay beyond når det gjelder aldringstegn, - de er her for lengst kan du si, og nå har jeg nådd den astronomiske alder av 63, så jeg føler meg litt som et utskudd her 😋 Men, jeg har jo fortsatt lyst til å se ok ut. Forsåvidt får jeg mange fine tilbakemeldinger på at folk synes jeg har fin hud, men... Problemet mitt er at jeg alltid klør så himla i pannen, og huden er liksom ''bulkete'', og blir veldig tørr hvis jeg ikke smører hele tida. Jeg innbiller meg at det må være noe jeg reagerer på. Tidligere har jeg brukt diverse serum, men har sluttet helt å bruke dem fordi de har gitt forverring av kløe etc, og jeg har måttet slutte helt med produkter i håret, fordi de ga både håravfall og en infernalsk kløe i hodebunn/panne. Nå er jeg nede på kun shampoo og litt hårspray. Veldig rike kremer tar evigheter å trekke inn. Det virker som det beste når det gjelder daglig fukttilførsel er lette produkter med mye oomph (hva nå det er - jeg har ikke energi eller hukommelse til å tilegne meg forskningsdata slik @Magpie kan 😉 ). Det eneste jeg føler meg helt trygg på at jeg tåler av de remediene jeg har i skapet ut over Toleriane-produktene er hyaluronsyresheet-ene fra Mandom beaty, så de bruker jeg når jeg husker det. Jeg bruker ikke mye produkter. De fleste dager bruker jeg kun makeup på øynene, og da er kveldsrensen svært enkel - dvs ''såpa'' til Estee Lauder og kanskje en toner + LRPs Toleriane nattkrem/øyekrem. Har jeg brukt makeup på huden renser jeg med Bioderma + Lancômes balm og følger opp med toner. Morgenrutine er samme renseprodukt fra EL og Toleriane dag/øye. Litt ''forskningsaktivitet'' gir tro på at problemet nok ikke er renseproduktet fra EL. @Minnea , hvilke typer sheetmasks har du valgt? Har dere andre noen bra tips og råd ?
 19. Erle

  MakeTheMake

  Noen som har prøvd Squalane Melting Foundation eller Squalane Soft Compact Foundation fra MakeTheMake? Er på jakt etter ny pudderfoundation da jeg ikke synes Bare Minerals matte versjon gir nok dekk.
 20. Tidligere
 21. Birgit

  Piercingtråden

  Oja. Ja jeg har tatt 12 hull med pistol. Så for meg er det nokk hull nå egentlig. Fordi jeg vet ikke hvor jeg hadde kledd å tatt nytt. Og 12 er jo masse,
 22. LinnCaroline

  Piercingtråden

  Jeg har tatt to hull med nål, og hørte ingen lyd. Jeg har også vært med når andre har tatt hull andre steder på øret. Men opplevelse av smerte og frykt er jo subjektivt, så godt mulig du vil synes det er verre med nål - spesielt når du gruer deg på forhånd. Er jo ofte det å grue seg som er verst uansett.
 23. Birgit

  Piercingtråden

  Jeg har hørt det motsatte at det er vondere med nålen, og du hører den går igjennom og greier. får helt frysning bare å skrive dette. Kanskje jeg må være full kanskje det da går med nål Jeg har jo hatt en operasjon og det eneste jeg gruet meg til var veneflonen. Folk mente jeg var helt teit fordi alle gruer seg til narkosen. Men ikke jeg. Uff jeg hadde friket helt ut jeg. hater selv edderkopper.
 24. Maiken

  Piercingtråden

  Jeg så ikke nålene en gang. Fikk bare enkle instruksjoner som "breathe in... and out" så var det gjort. 😆 Tok i Praha. Men klart, er man redd nåler, er man redd nåler, forstår det. Hilsen 34-åring som for 30 minutter siden fikk seriøs hjertebank av en kvist på veggen som lignet en edderkopp.
 25. Lyko har fått Catrice!
 26. LinnCaroline

  Piercingtråden

  Mange mener det er vondere med pistol, nåler er nok bedre på alle måter, men er du redd for nåler er det klart det ikke er noe særlig.
 27. Birgit

  Piercingtråden

  Jeg er redd nåler ja. og syns det høres så skummelt ut med nåler. Har også hørt at det skal være mer hygenisk med nål.
 28. Michelle

  Piercingtråden

  @Krystall Bor dessverre langt unna Oslo. Men kanskje jeg kan time en reise til Oslo lengre frem i tid når han er der. Kunne gått via helsevesenet også. Jeg vil helst bare få det helt grodd og så eventuelt ta nytt hull om jeg ønsker å bruke øredobber likevel.
 29. Krystall

  Piercingtråden

  Husker ikke hvor du bor @Michelle, men Blekk i Storgata i Oslo har av og til besøk av shemon.hell og han er SÅ. DYKTIG. på det der. Neste besøk er i slutten av oktober. Alternativt kan du helt sikkert også henvende deg til legen din for å få informasjon og hjelp via helsevesenet.
 1. Last inn mer aktivitet