All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. I går
 3. Jeg håper Zoeva kommer til Norge, jeg. Og Charlotte Tilbury!
 4. Sant det, det har kommet mange merker til Norge bare de siste årene. Hadde alle merkene jeg liker fantes her hadde jeg ikke handlet like mye fra utlandet tror jeg
 5. Netflix har lagt ut serien «forbrukerbedraget» nå, hvor falsk sminke er med i episode 1. Anbefaler å titte!!
 6. Tipper det blir etterhvert! Er jo flere og flere merker som har kommet til Norge de siste par årene, så tenker nok at iallefall Too Faced er rett rundt hjørnet, forhåpentligvis.
 7. Siste uke
 8. Skulle gjerne fått både Becca og Too Faced til Norge. Jeg håper Benefit blir Crueltyfree en gang, for det virker som et så fint merke.
 9. Frøken Lilla

  Små sminkenyheter

  Så deilig med ett merke til tilgjengelig her i landet!! ingen som vet noe om becca? Om det finnes noe sted i landet?
 10. Magpie

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg liker ikke tørrshampoo i pudderform, men har en flaske R+co Spiritualized Dry Shampoo Mist stående til nødstilfeller. Denne er som et vann man sprayer inn i hårrøttene, masserer lett, og når den tørker, blir det knapt et spor igjen i håret. Siden jeg ikke har tendenser til fett hår, vet jeg ikke hvor godt den funker til det, men den er fin når jeg er på hytta og vil ha en liten "restart" på håret for å kunne style det bedre.
 11. Belle

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg elskerelskerelsker Girlz Only Dry Shampoo Nude (men grøsser av det fæle navnet ). Den er absolutt helt usynlig, noe jeg aldri har opplevd før på mitt mørke hår. Kjøpte min på Normal.
 12. Jeg er veldig fornøyd med the ordinary, fantastiske produkter til fantastiske priser. Jeg bruker lactic acid og squalene daglig, mens jeg venter på å kjøpe hylarounsyre, den er utsolgt hos vita nå. Jeg har også en 10 minutters pensling som er rød, og en litt sterkere syre til bruk 2-3 ganger pr uke. Føler helt klart jeg merker forskjell siden jeg begynte å bruke det, ikke noe konkret jeg kan peke på, bare merker forskjell.
 13. lykkelitenen

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg har som mål å bruke opp tørrshampoene i skapet. Går dårlig gitt 😅 Når jeg er vant til lette varianter som gir volum og matter med minimalt produkt blir plutselig "alt" annet seigt og tung! Eller så har de stått så lenge at dysene har blitt defekte/tette.... Favoritten er fortsatt Camilla Pihl sin, lukter digg, er lett i håret, gir ikke så mye gråskjær som de fleste andre (sammenlignet med Batiste som jeg brukte i dag i allefall) og håret kjennes reint ut samtidig som jeg kan ta i det (og la andre ta i det uten å bli flau 😝) og vaske det ut uten problemer. Nesten HG, bare slått av Living Proof sin.
 14. Benefit kommer til Kicks i morgen https://www.kicks.no/benefit
 15. Marie Maklo

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg prøver Ikoo Hydrate & shine nå. Det er ikke pulver, men skum. Vet ikke om det er en vanesak eller om jeg ikke får det helt til, men er foreløpig ikke veldig imponert. Jeg bruker mye mer enn det som står i beskrivelsen for å få tatt alle røttene, men får liksom ikke helt ønsket effekt. Ser de har en annen versjon som heter Volum & Refresh, mulig den passer meg bedre.
 16. Tidligere
 17. Kamilla

  Babor og Dr. Babor

  Åpnet min første ampull i dag og smørte ansiktet to ganger OG brystet! Litt synd at det er såpass mye i en og ikke flere ampuller istedet 😟
 18. Wasabi

  Sminkespeil med lys

  Ja, ikke sant? Har sendt Mail nå for info om lystemperatur og sånt. Kommer nok til å bestille det, kanskje jeg endelig skal kunne se hva jeg gjør, hehe. Skal si i fra, ja
 19. Michelle

  Sminkespeil med lys

  Oi, det fra iGlow så lovende ut! Må si ifra om du kjøper det.
 20. Wasabi

  Sminkespeil med lys

  Noen som har testet dette sminkespeilet? https://www.iglow.no/new_york_milluminate_sminkespeil/ Jeg er på desperat etter bedre sminkelys, spesielt nå i det evige mørket. Sminkespeilet jeg har nå er et billig et med mange bittesmå «lysprikker» rundt og det er helt verdiløst, merker ingen forskjell fra eller til. I den lyse årstiden sitter jeg med vanlig sminkespeil foran vinduet, men det går ikke nå...Står ikke noe om lystemperatur på speilet da, bare varmt og kaldt lys, men er jo bare å sende en Mail. Drømmespeilet er dette fra mirrormirror: https://mirrormirror.se/collections/sminkljus/products/sminkspegel-silver Det har studiolys i tillegg til varmt og kaldt lys, men det blir så ekstremt dyrt med moms og gebyr og ikke trekker de fra den svenske momsen heller.
 21. Har ikke lengtet etter å bestille fra CP på ei stund, men denne her tror jeg faktisk at jeg må ha!
 22. Jaclyn er jo også kjent for å bare komme med videoer på YouTube rett før hun skal selge noe...
 23. @Nora Sant, forstår jo godt at folk er skeptiske til han. Men kan ikke nekte på at sminke er noe han virkelig kan, hehe. Jaclyn Hill fortjener å nevnes her, blant annet pga leppestiftdramaet (som jeg ikke har kilder til per nå men vi alle har vell fått med oss dette, er jo bare å google "jaclyn hill lipsticks"). Hadde jeg vært henne hadde jeg tatt meg en laaaang pause (typ ett år eller noe) fra sosiale medier, youtube osv. Hun har virkelig rota det til og jeg forstår ikke at hun orker stå i det, nå har hun nettopp kommet med en julekolleksjon og basert på kommentarer på sosiale medier er det vell strengt talt ingen som er gira på det. Alt man gjør for penger...
 24. Har prøvd endel fra the ordinary jeg også. Favoritter: -100% Plant-Derived Squalane. Gir masse fukt, er en olje men er likevel ikke fet. Gir meg ikke urenheter. Bruker mest på kveld men blander også et par dråper i dagkremen nå på vinteren. -100% Organic Cold-Pressed Borage Seed Oil. Denne har reddet min såre, røde og flassete Tretinoin-hud. Ganske fet og gjør underverker for tørr og irritert hud. Bruker bare på kvelden. Eneste minus er at den lukter ekkelt, som rå kylling. Jeg har vært med mannen i åresvis så jeg bryr meg ikke, men ikke noe å ta på før man deler seng med noen i begynnelsen av et forhold😆 Ganske fornøyd med: - aha/bha peeling Solution. Egentlig ikke brukt mange nok ganger, men virker bra og jeg reagerte ikke negativt. - Alpha Lipoic acid: føltes behagelig, så litt effekt, men hadde ønsket litt mer wow. Ikke så fornøyd med: -niacinamide, Matrixyl, argerline: Så ingen forskjell fra eller til -mandelic acid: ga meg kviser
 25. Hege

  Babor og Dr. Babor

  Jeg er veldig glad i apmullene fra Babor, samt Hy-Öl rensen kombinert med Phytoactive base.
 26. Eeeeh, jeg ga opp før jeg hadde prøvd 🙈😂 Fikk brukt den tomme paletten likevel da siden nyx selger løse skygger med magnet under.
 27. Eieren av Morphe mobbet en del av følgerene eller noe sånt sammen med Manny. Det er en del år siden nå, men var en video som ble lagt ut. Man kan sikkert finne det om man søker litt. Jeffree har jo mye fra gammelt av, men han har jo kommet med litt ufine kommentarer senere også, blant annet kalte han Jackie Aina for gorilla for rundt et år siden.
 28. Kamilla

  Babor og Dr. Babor

  Nå er det en del tilbud på Babor på blush. de fleste innleggene i tråden er 3-4 år gamle, har noen fått nye meninger om produkter siden da?
 1. Last inn mer aktivitet