All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. tuffl

  Småspørsmål om hår

  Jeg har ikke sett det før nå nettopp fordi det er først nå etterveksten har kommet nok til at jeg har sett det😅Akkurat nå bruker jeg opp Redken Hair Cleansing Cream, men jeg har bestilt Bumble & Bumble sjampoen + en mini av Kevin Murphy Maxi Wash og en mini av Davines sin, som jeg ikke husker hva heter nå. Passer bra, for da kan jeg prøve trikset ditt med Kevin Murphy sin sjampo Tusen takk for tips!!
 3. Marie Maklo

  Småspørsmål om hår

  Min frisør toner(eller hva det er ) håret mitt varmere etter striping for at det ikke skal bli for kaldt, og det er jeg så glad for! Kald blondt blir fort litt "grønnaktig" på meg. Jeg har inntrykk av at veldig mange er redd for gulskjær, og derfor skal ha det så kaldt som mulig.
 4. Siste uke
 5. Oda

  Småspørsmål om hår

  Jeg tviler på at du kan reklamere på dette, dessverre. Da burde du gjort det helst innen 14 dager etter behandlingen. Hadde ikke vært et problem med "gul" bunn om hun ikke korrigerer lengdene så kaldt. Mange frisører er redde for å bruke noe med varme i, men ofte trengs det litt varme for å få et jevnere og naturlig resultat. Da hadde det heller ikke vært nødvendig med den mørke bunnfargen hun tok i Fortsett med rensesjampo hvert fall, er ikke så mye annet å gjøre selv.. Det går an å ta rensesjampo tørt hår (kun hvor fargen sitter) og sitte i 10-20min. Ta er varmt handle oppå for å få sjampoen til å jobbe og knitre. Dette fungerer best med Kevin Murphy sin grønne flaske "Maxi.wash" Hvilken type bruker du?
 6. tuffl

  Småspørsmål om hår

  Takk for svar @Oda! Hun er faktisk veldig god på balayage av det jeg har sett på andre kunder, men hun mener at når min naturlige hårfarge er så lys så blir det håret som er bleket med balayage gult øverst, mot min egen hårfarge. Så for å slippe at det blir for gult så gjør hun den teknikken 🤔Etter det jeg har googlet så virker det ikke som at det skal være et problem, men... Jeg regner med det ikke er meningen at det skal slippe helt, men at det skal fade til det blir lik min egen farge (siden det er gjort på bleket hår) slik at jeg ikke får ettervekst. Jeg kan ingenting om farge altså, men det er det jeg har tenkt meg fram til etter massiv googling de siste dagene. Er det noe jeg kan gjøre i mellomtiden for å få prosessen til å gå raskere? Jeg kommer til å gå for en ny frisør neste gang som kan gjøre balayage. Dette er slitsomt å måtte forholde seg til, og jeg tror ikke nødvendigvis hun vil gjøre det gratis siden hun ikke mener det er hennes egen feil 😅
 7. vakkerlakk

  Småspørsmål om hår

  Eg syns det høyres ut som frisøren din kanskje ikkje kan baylage-teknikk 😋
 8. Oda

  Småspørsmål om hår

  Syntes det var teit sagt av frisøren din at du har for lyst hår for balayage, for det har du ikke. Med mindre håret ikke blir lysere av bleking så er det ikke for lyst. Syntes det virker slitsomt å stripe alt for å så dekke over det igjen med mørk mini Color i stedet for å ta bayalage og toner i lengdene Mini color kan sitte i en stund altså.. Det er så forskjellig fra person til person. Du har friskt og sunt hår der fargen sitter, og det vil sikkert ta tid før det vil slippe helt. Ville kanskje bedt om å bli stripet litt med bayalageteknikk i skillen (kun på det som er mørkt) og rundt hårfestet om det ser veldig markant ut. Og kanskje gått til en annen frisør om du ikke er fornøyd.Det kan hende at hun ikke kan bayalage og derfor ikke gjorde det til å begynne med.
 9. tuffl

  Småspørsmål om hår

  Haha, ja som regel er det veldig bra, men så skjedde dette da 😂Heldigvis vises det ikke spesielt godt når jeg har sideskill, så da blir det det framover!
 10. Michelle

  Småspørsmål om hår

  Du er i utgangspunktet heldig som klarer å holde godt på toneren da, men i dette tilfellet ser jeg at det er uheldig.
 11. tuffl

  Småspørsmål om hår

  Jaa, det er det jeg har lest meg fram til og. Nå er det tre uker siden vi la den i på nytt i foliestriper og 5 uker siden første gangen og stripen er der definitivt fortsatt. Jeg vasker til vanlig håret 2-3 ganger i uken, men nå har jeg vasket det på lørdagen, igår og idag med rensesjampo + at jeg også skal gjøre det i morgen 😂Frisøren min sier at det er veldig individuelt 🤷🏼‍♀️
 12. Michelle

  Tråden om sjampo og balsam

  Jeg gikk etterhvert lei av olaplex, og jeg syns ærlig talt hårkvaliteten forandret seg til det verre. Blant annet syns jeg håret kjentes tynnere ut og fikk mindre liv i seg, samt at det så mindre sunt ut. Har gått over til Kevin Murphy Blonde Angel, og jeg liker den sjampoen og balsamen veldig godt, er bare så synd at balsamen er litt vrien å vaske ut. Er alltid fornøyd med fargen min når jeg bruker denne serien, slipper å bruke lillasjampo i tillegg (jeg vil bare ha bort de varme tonene og ha en nøytral farge som lener mot kald).
 13. Michelle

  Småspørsmål om hår

  @tuffl Nå er ikke jeg frisør men trodde toner var noe som ble sittende i håret i noen uker før det gikk ut? F.eks når jeg bleker håret med frisøren min så legger hun i toning på slutten, og den sitter i håret i noen få uker. Ettersom jeg vasker håret ofte går den fortere ut enn vanlig, mener den kan sitte i iallefall 6 uker, men med meg blir det gjerne bare 4 uker pga hyppig hårvask.
 14. tuffl

  Småspørsmål om hår

  Jeg har en liten hårkrise her. Jeg stripet håret mitt i juli. Jeg ønsker balayage fordi jeg ikke vil ha ettervekst, men frisøren min mener min naturlige hårfarge er for lys til at balayage fungerer på meg og derfor bruker hun å stripe håret med hettestriper for så å legge en mørkere toner (tror det er toner) i bunn. Først ble den ikke lagt jevnt nok, slik at jeg fikk en ettervekst. Derfor dro jeg tilbake og hun la i toneren i foliestriper for å jevne ut bunnen. Nå har jeg til min tvil oppdaget at mitt eget hår har vokst ut, LYSERE enn toneren, noe som gjør at jeg sitter her med 2-3cm med mørk stripe på hver side av skillen. Vi har brukt toneren før uten problemer, så jeg skjønner ikke helt greia. Jeg har pratet med henne, men hun kommer ikke med noen løsninger. Er det noen som har tips til hvordan jeg skal bli kvitt den mørke linja? Kan en rensesjampo fungere? Legger ved bilde slik at dere ser hva greia er. @Oda, du som er frisør, har du noen forslag? Edit: det er brukt minicolor.
 15. Tidligere
 16. Meg

  Kerastase

  Den funket! Mister mye mindre hår etter 1 mnds bruk:)
 17. Marina

  Ansiktskopping

  Noen som har prøvd det hjemme, på seg selv? Har sett litt på det, men usikker på hvordan sett jeg skal kjøpe. Noen som vil dele erfaringer?
 18. Michelle

  Elixir

  Jeg (tror) jeg ble anbefalt Elixir Acticlear Pads et eller annet sted her på forumet (men finner ikke igjen innlegget), så nå har jeg fått de i hus. Det blir det eneste syreproduktet jeg har i rutinen min foreløpig. Tror kanskje jeg kommer til å klippe padsene i to, har ikke prøvd de enda så vet ikke hvor mye produkt èn pad avgir. Nå er jeg derimot litt usikker på om jeg gikk for riktig produkt, ettersom det ser ut til at dette er et produkt ment mot kviser - men også fet hud og store porer, som jeg har. Kviser sliter jeg derimot ikke med *bank i bordet*. Burde jeg eventuelt gå for Elixir Pads 10% neste gang? Huden min er vandt til syrer og er ikke sensitiv at all. Elefanthud
 19. Michelle

  Vitamin C

  Jeg er lei av Rodial sine pads nå. Vurderer å teste ut Medik8 Pure C15. Tenkte et øyeblikk å prøve Ole Henriksen Truth Serum igjen, men tror der var en grunn til at jeg ikke kjøpte den på nytt når jeg gikk tom - men husker ikke hva grunnen var.... Medik8 sitt er veldig dyrt, men det er lett tilgjengelig (vil ha et produkt jeg kan få i norske nettbutikker). Vil ha et serum og ikke en gel, krem osv. Noen som har andre anbefalinger?
 20. lykkelitenen

  IT Cosmetics

  @idamarkussen jeg endte opp med Dior forever matte, så da legger jeg foundationletingen på hyllen en stund Men tusen takk for tilbudet! Kan være jeg benytter meg av swatchetilbudet senere
 21. idamarkussen

  IT Cosmetics

  Jeg har CC-creamen fra IT Cosmetics (både matte og den vanlige, de er like i fargen) i både light og fair. Light er nøytral og fungerer fint når jeg er (litt+) tan, mens fair bruker jeg på vinteren. Akkurat nå bruker jeg en blanding av de to. Light er overraskende dyp vs fair! Burde vært en farge til mellom der, føler jeg (ikke bare en helt annen tone som det er nå). Hvis du vil kan jeg swatche de etterpå, er det noe du vil jeg skal sammenligne de med som er "vanlig" å ha i samlingen sin? Godt mulig jeg har en concealer eller foundation som du kan bruke som referanse som jeg kan swatche ved siden av, som du enten har eller har testet fra før av Har dessverre hverken Isadora eller noe fra Korres som du nevnte over.
 22. lykkelitenen

  IT Cosmetics

  Ikke testet Jane Iredale nei, men skal google den og se Jeg trenger ikke nødvendigvis mye dekk, medium er ok (jeg spot consealer ved behov), men må se naturlig ut, ikke bli for blankt utover dagen og sitte godt på. Eneste grunnen til at jeg snuser på annet enn Korres er fordi fargen er helt feil vinterstid, så bedre fargeutvalg er ett pluss. Ser på swatcher nå av IT sin og light ser mørk og grålig ut, fair veldig lys og fair light rosa. Ikke lett når man ikke kan swatche selv.
 23. Magpie

  IT Cosmetics

  Jeg har bare testet den "vanlige" på hånden, og den var ekstremt dekkende, og også litt gul, og jeg mistenker at de ikke har noen farge for den som trenger en mer nøytral farge. Den ble vel utviklet for å dempe rødhet og rosacea, så det er sikkert litt av bakgrunnen for de gule fargene. Det som er litt ironisk, er at den inneholder mange planteekstrakter som ikke er ubetinget positive for sensitive hudtyper og rosacea. Har du testet BB-kremen fra Jane Iredale? Den er også ekstremt dekkende, men de to lyseste fargene er henholdsvis ekstremt hvit/nøytral, og litt peachy (jeg har sistnevnte). Jeg pleier å blande den 50/50 med primeren fra samme merke, og blandingen blir helt magisk på huden.
 24. lykkelitenen

  IT Cosmetics

  Noen som har testet den matte CC cremen og kan si noe om fargene? Nå veksler jeg mellom Isadora active wear foundation og Korres sin CC cream. CC cremen til Korres er helt magisk god, men fargen light er passe om sommeren og kommer til å bli for mørk straks høsten er her. Ser mange skriver i omtaler at cc cremen til IT cosmetics oksiderer i tillegg til å være generelt mørkere enn forventet, og kicks har den ikke i butikk i Bergen 🙄
 25. Arenika85

  Kontaktlinser

  For meg høres det mer ut som det er øynene dine som har endret seg litt..... Jeg brukte mye linser før. Men nå klarer jeg ikke mer pga tørrhet og kløe. Øynene mine har rett og slett blitt mye mer sensitive. En time hos optiker høres lurt ut. Kanskje du bør bytte linsetype og få noe dråper som kan hjelpe ^^
 26. Nora

  Kontaktlinser

  Ikke linsetips, men hvis du kjøper briller på Spesavers pleier de å ha 2 for 1, og da kan man få solbriller med styrke som et av parene.
 27. vakkerlakk

  Kontaktlinser

  Det kan hende du har behov for ein anna type linser. Augene kan jo forandre seg og bli tørre feks av hormonforandring etc. Eg har aldri klart å finne linser eg kan bruke, så ingen sånn konkret erfaring. Ville hørt med linseoptiker, du er sikkert ikkje åleine om å få det problemet.
 28. Michelle

  Kontaktlinser

  Ingen allergi, for har absolutt ingen andre symptomer. Har heller aldri hatt noen allergier. Får ta meg en tur til optiker og høre. Mistenker det er linsene men har ikke endra type og det merket jeg bruker har heller ikke endret linsene sine. Kløen er ille når jeg har linsene i, og noen timer etter jeg har tatt de ut roer kløen seg.
 1. Last inn mer aktivitet