All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. Ingrid

  Plast i hudpleie

  Her er det mer selve plast i havet- aspektet heller enn søppel generelt jeg tenker på. Jeg har mange klær med plast i, og selv om jeg nå prøver å kjøpe uten så kaster jeg ikke de gamle klærne mine av den grunn. Der har jeg heller kjøpt en vaskepose som jeg kan vaske de verste synderne, typ fleece i. Men bruker jeg rensen går det jo ut med vannet🤷‍♀️ Har andre renser liggende uten, så det er nok viktig at jeg begrenser innkjøpene generelt også!
 3. Siste uke
 4. Nora

  Sminkespeil med lys

  Jeg har faktisk begynt å bruke et sånn ring light til fotografering og bare et vanlig speil. Ring lightet lyser opp så veldig mye bedre enn Ottlite speilet mitt, det kan ikke sammenlignes. Det er litt knotete da, og mitt ring light er jo av den litt dyrere sorten, men regner med det hadde funket bra med en billigere type også. Nå bruker jeg ring lightet til fotografering også, så jeg flytter rundt på det, men målet er å ha et eget ring light til når jeg sminker meg.
 5. Magpie

  Plast i hudpleie

  Jeg ville heller brukt den opp, for om du kaster den, og så kjøper noe annet, genererer du enda mer søppel enn det du gjør ved å bruke den opp.
 6. Ingrid

  Plast i hudpleie

  Så, mikroplastkorn er «ut» i hudpleie, men jeg visste ikke at plast likevel brukes på andre vis. Oppdaget plutselig at det er polyethylene i rensen min, Clinique take the day off, så nå lurer jeg på å kvitte meg med den uten å bruke den opp. Andre som har oppdaget plast i kjente og kjære hudpleieprodukt? Link om plast i hudpleie
 7. Michelle

  Sminkespeil med lys

  Hvilket sminkespeil er det dere bruker? Jeg har lyst å skifte ut mitt, men jeg er så usikker på hvilke speil som er bra. Det viktigste er så klart bra lys. Har ikke lyst til å begynne med noe sånt diy stress, vil kjøpe noe ferdig. Samme hva det koster så lenge det fungerer. Edit: Jeg har sett på dette speilet. For det første er det svindyrt, så jeg må være sikker på at det er bra før jeg eventuelt kjøper det. For det andre liker jeg ikke helt det der med at det lyser opp når et ansikt nærmer seg...... Tenk om den glitcher en kveld jeg sitter å ser på tv. Da må speilet ut og det er det for dyrt til!
 8. Michelle

  REN

  Hmm. Det er mulig den blir for mild, ja. Kan hende jeg kjøper den bare for å teste uansett! Eventuelt prøve toneren og serumet først. Får se hva jeg finner ut. Jeg er jo vandt til Baby Facial fra Drunk Elephant, så...
 9. Tidligere
 10. Hege

  Gif

  Noen har bestemt at det skal settes opp en lyktestolpe i parken foran blokken min, som står rett foran stuevinduet mitt.. Jeg bor i tredje etasje..
 11. Azur

  REN

  @Michelle Microsoft polish gir veeeeldig mild eksfoliering. Min sensitive hud elsker den, men mistenker den er for mild for dine krav.
 12. Michelle

  Gif

 13. Michelle

  REN

  Jeg er så langt kjempe fornøyd med produktene fra REN! Eneste produktet jeg ikke er fornøyd med er Glycolactic Radiance Renewal masken... Den gjør ikke en døyt for huden min, mistenker at den er for mild? Vurderer å prøve Micro Polish rensen, selv om jeg syns fysisk eksfoliering er utdatert... Eventuelt den toneren. Jeg lurer også på om denne rensen kan brukes som oljerens? Høres ut som det er samme konseptet som en oljerens iallefall.
 14. Oh, skal sjekke ut. Takk for tipset. Er på jakt etter nytt sminkespeil, og om det ikke blir Ottlite så må det ha samme kvalitet, om ikke bedre. Lys osv er kjempe viktig, for jeg har ikke alltid tilgang på dagslys!
 15. Azur

  Vitamin C

  Melano jeg er i gang med å hamstre meg et lite lager av den. Selv om den ikke er drøy, tenker jeg den uansett er billigere enn andre fordi den aldri oksiderer pga den geniale dråpemekanismen.
 16. @Michelle ser ganske ofte Ottlite-speilet til salgs på Finn ellers har jeg sett meg ut et langt lekrere (og dyrere, selvsagt) alternativ fra Simplehuman som selges bla på Beths. Edit: og etterhvert også mange andre steder, ifølge Google.
 17. Noen som vet om man får kjøpt OttLite speilet med adapter, slik man kunne på blivakker, noen steder? Jeg vil ha et i svart, det jeg har er rosa... Haha. Jeg har hatt mitt siden det ble solgt på blivakker for noen år siden. Forstår ikke hvorfor det ikke selges i Norge!? Edit: Eller.... Jeg kan jo bruke omformeren jeg allerede har på speilet? Om den går an å ta av? Hah! Edit 2: Den gikk an å ta av, så da bestiller jeg meg et nytt speil og satser på at omformeren passer på det speilet også! Edit 3: NEI DE SENDER IKKE TIL NORGE.
 18. Michelle

  REN

  Jeg tror jeg ville prøvd å trappe opp. Brukt den noen få ganger i uka i et par uker, så legge til en dag osv. Det kan rett og slett hende den er for sterk til huden din, men kan også hende at huden din bare trenger tilvenning. Jeg har ikke prøvd den enda, skal kjøpe den når jeg har brukt opp toneren jeg allerede har.
 19. tuffl

  REN

  @Michelle Evercalm serien er veldig fin, både global protection kremen og nattbalmen er gode. Er det noen her som har prøvd REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic? Jeg opplever at det er 50/50 sjanse for at den svir eller ikke når jeg bruker den. Jeg gikk fra å bruke Pixi Glow Tonic hver kveld uten noe sviing (og heller ikke se noen resultater), og jeg forsto at jeg ikke kunne bruke denne daglig allerede på dag to, så har begynt med annenhver kveld nå. Likevel så kan den svi og etterlate hele eller halve ansiktet mitt glovarmt og rød. Første gang jeg opplevde det så vasket jeg av all hudpleien jeg hadde brukt og la på nytt uten å bruke toneren og da roet huden seg ned. Noen tips til hva jeg bør gjøre? Burde jeg slutte å bruke toneren helt, bare bruke den noen ganger i uka eller satse på at det går seg til?
 20. Azur

  Eyeliner problemer

  @Zakuro, tipper du har hooded eyes. Kan være et greit å ha i bakhodet når du googler. Ang det siste du nevner: Google ordet tightlining.
 21. Isabel

  Curly Hair metoden

  Så kjedelig @Michelle! Dyrt bomkjøp og. Håper du finner noe annet som gir nok fukt.
 22. Zakuro

  Eyeliner problemer

  Takk for tips! Den nummer en ser kjempevasnkelig ut, klarer jo ikke å unngå å blunke som det er:P Men nummer tre tror jeg kanskje kan funke:D Men mulig det bare blir tull med liner til meg uansett, synes øyelokka mine er litt puffy/rynkete så det ser ut som jeg har en glippe mellom vippene og lineren
 23. Michelle

  Curly Hair metoden

  Siterer meg selv her. Etter å ha brukt Devacurl noen få ganger, har jeg bestemt meg for å IKKE bruke sjampoen, balsamen og kremen igjen. Hårkvaliteten min gikk ifra topp til bunn etter noen få vask. Håret flisa seg opp, og jeg som aldri har vært plaga med det tidligere hadde maaaange korte hårstrå stikkende opp på toppen av hodet. Håret kjentes tynnere ut og ja. Alt gikk egentlig gærnt ved bruk av disse produktene, så jeg kommer ikke til å bruke de igjen. Håret mitt likte de ikke, og jeg trenger mer pleie enn det Devacurl kan tilby. Det fungerer knall for andre, men tydeligvis ikke for meg. Om noen er gira på å kjøpe Devacurl sjampo og balsam for bølgete hår i full størrelse + kremen i full størrelse for en billigere peng enn ved kjøp fra f.eks Sephora, så send meg en PM.
 24. katta

  Perioral/Periokulær dermatitt

  Hopper inn her jeg! Prøvde den knallrøde syrepeelingen fra The Ordinary for to uker siden, og etter det har huden vært i ulage for å si det mildt. Masse småkviser på de merkeligste steder i ansiktet og på halsen, jeg trodde det var Klairs ansiktskrem som var synderen siden huden virker å bli verre når jeg bruker den, men når jeg leste om hudbarriere som blir ødelagt gikk det opp et lys. Mulig den var for sterk for meg gitt...
 25. Nora

  Eyeliner problemer

  Du kan prøve et par forskjellige teknikker. 1. Forandre på fasongen til vingen til en mer vinklet liner. Du får ikke en rett linje når øyet er lukket, men det ser likevel ikke helt vilt ut. Se dette bildet for eksempel: Du kan se at selve vingen holdes utenfor creasen (eller i ditt tilfelle der rynken er) slik at den ikke blir forstyrret. 2. Du kan begynne vingen lenger ute. Linda Halberg gjør dette, se f.eks videoen under 3. Du kan lage vingen underifra. Se tutorial fra Karima McKimmie. Vinget eyeliner er supervanskelig og man må rett og slett prøve seg frem med hva som passer best til eget øye.
 26. Zakuro

  Eyeliner problemer

  Jeg kjøpte meg en eyeliner og øver meg litt med påføring(how the fuck ), men jeg lurer på om jeg kanskje ikke kan bruke eyeliner for akkurat det hvor vingen skal være(tror jeg?) så har jeg liksom en slags rynke eller hva jeg skal kalle det, se bildet mitt(sorry at det er uklart). Det er liksom som en sidelengs Y:\ Kan jeg legge vingen et annet sted eller må jeg bare leve uten eyeliner?:P
 27. Magpie

  Perioral/Periokulær dermatitt

  Alt som gjør huden tynnere, er ille mot dermatitt siden det er en infeksjon i huden fordi barrieren er blitt så tynn og barrierefunksjonen delvis er ødelagt. Jeg får sånne tendenser av for sterke syreprodukter, blant annet.
 28. Hege

  Perioral/Periokulær dermatitt

  Kortison gjør dermatitt verre, og skal ikke brukes på det, nei 😅
 1. Last inn mer aktivitet