All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. I går
 2. cn89

  Elixir

  Kjempe fornøyd med Niactil, kjøpte den i november i fjor og er akkurat gått tom. Har kombinert hud, mangler mye fukt på vinteren. Moderat-alvorlig akne.. Mer av sistnevnte, huden går opp og ned i perioder. En periode rett før jul og frem til januar så klikka huden helt! Ble kjempe sensitiv. Fuktighetskremene jeg hadde fra før av svei ved påføring (Noe de vanligvis ikke gjør.) Begge kinn dekket med akneutbrudd, hovent og det "sprakk" til og med. Måtte ta en pause fra syreproduktene. Brukte et tykt lag med Niactil på kvelden, og et tynt lag på morgenen. Den roet ned huden og var helt fantastisk! Har også Elixir Hydractil Lite. Den svei veldig etter påføring i den perioden huden var som verst. Nå som huden har roet seg ned så fungerer den ok. Synes den ikke gir nok fuktighet nå på vinteren så den fungerer kanskje best om sommeren. Niactil anbefales på det varmeste! Kan bli litt blank i t-sonen om du har kombinert hud.
 3. Marusken

  Shampobar

  Skal straks starte på min første shampobar fra Lush, montalbano. Kjøpte i høst, ville bare bruke opp shampoen jeg allerede hadde før jeg tar denne i bruk. Kjøpte også den lille metallboksen så jeg kan oppbevare den greit, jeg tror det blir utenfor dusjen så den får tørket ordentlig, og er ikke alltid jeg vasker håret når jeg dusjer. Har tenkt å fortsette å bruke opp balsamen min i kombo med denne (har vel 2-3 flasker igjen), før jeg forhåpentligvis går over til balsam-bar eller ingenting Jeg vasker håret ca hver andre - tredje dag, litt oftere om jeg trener tungt (først om noen mnd pga skade). Har planer om å dra den gjennom håret noen ganger og la det skumme, og har lest at selve shampobaren skal lufttørke. Noen gode tips eller erfaringer? Gleder meg til å teste, er veldig allergisk mot en ingrediens som ofte er i shampo/balsam, så skal bli bra med noe mer naturlig
 4. Kamilla

  Krølltang

  Har noen prøvd mast i det siste og vil dele erfaringer?
 5. Denne uken
 6. Anja

  Årsavgift

  Betalt 👍🏼
 7. lykkelitenen

  Årsavgift

  betalt
 8. Michelle

  Årsavgift

  Trenger ikke, det fungerte nå! 😊
 9. Kamilla

  Tarte Shape Tape

  Ble plutselig usikker på om denne tråden handler om concealeren eller foundationen?? 🤷🏼‍♀️ Her er hvertfall et bilde med shape tape concealeren i fair til høyre og uten noe på venstre, har en del rar pigmentering rundt øyene.
 10. Nora

  Årsavgift

  Kan du ta skjermbilde og sende på pm til meg?
 11. Michelle

  Årsavgift

  Får ikke betalt jeg... Kommer ikke videre, skriver inn adresse osv også får jeg bare opp at jeg må fylle ut alt selv om jeg allerede har gjort det!
 12. vakkerlakk

  Fuktmaske

  Linda Johansen si Aqua Radiance mask er AMAZING, men den er ikkje i utgangspunktet meint for overnight altså. Om ein smører tynt kan ein nok ha på natten over.
 13. Minnea

  Fuktmaske

  Jeg liker godt Linda Johansen sin, og har nettopp bestilt SOS masken også (men tenker å spare den litt for spesielle anledninger). Origins har jeg lyst å prøve, og Pixi var jeg ikke klar over at hadde, men fornøyd med annet derfra så det frister også! Jeg får også evigtørst hud på denne tiden av året!
 14. Wasabi

  Fuktmaske

  Elsker Pixi sin. Beste jeg har prøvd. Hatt en prøve på Emma S sin og, tror jeg likte den og.
 15. Belle

  Fuktmaske

  Jeg skal snart på utenlandsreise, så da får jeg ta meg en tur og sniffe litt på disse to.
 16. Christine

  Fuktmaske

  Elsker Origins sin ❤️
 17. Maiken

  Fuktmaske

  Det er ikke parfyme i Clinique sin, men tror det er det i Origins sin. Har prøvd å se på ingredienslisten, men det blir gresk for meg.
 18. Belle

  Fuktmaske

  Takk for svar, dere! Er det mye parfyme i dem @vakkerlakk @Maiken?
 19. Maiken

  Fuktmaske

  Akkurat de samme to som @vakkerlakk, faktisk. Liker Origins best, den reddet virkelig huden min da det var iskaldt ute og fullstendig ansiktskrise.
 20. vakkerlakk

  Fuktmaske

  Origins drink up intensive overnight mask Clinique Moisture surge overnight mask
 21. Belle

  Fuktmaske

  Har noen noen tips? Tenker da på maske som man sover med på natten. Selv har jeg prøvd, er er veldig fornøyd med, Green People sin Vita Min Mask.
 22. Marie Maklo

  Den generelle ansiktsspraytråden

  @Maiken Jeg bruker smashbox mest som fuktspray, har den med meg overalt!
 23. Maiken

  Den generelle ansiktsspraytråden

  Har også prøvd Fix+ og synes den er ok, men ikke noe wow liksom. Har også prøvd Lancome "fix it, forget it" uten særlig hell og Smashbox Primer water. Hvordan bruker dere sistnevnte, egentlig? Synes ikke den funket spesielt godt som verken primer eller setting spray. Tips mottas gjerne! Skal også teste Barry M dewy og Maybelline dream satin mist. Jeg er på spraykjøret! 😁 *edit* Altså, når jeg sier de ikke funket, så snakker jeg ikke om holdbarhet. For om den ikke fjerner puddertrynet og ser bra ut, er det likegyldig for meg hvor lenge den varer. Finishen blir bare så mye penere med en dewy spray på meg.
 24. Wasabi

  Den generelle ansiktsspraytråden

  UD all nighter og Smashbox primer water er mine favoritter. Smashbox sin bruker jeg både som primer og settingspray, men har brukt den mest som settingspray. Har også prøvd nyx sine to sprayer, jeg likte også dewy best. Har den i project pan nå. Ellers har jeg prøvd Jan Thomas sin, den var intetsigende. Jeg har også en fra wet n wild som fulgte med i et sett og en fra makeupmekka, men de har jeg ikke prøvd enda. Har også lyst å teste Too faced sin, men det blir først når jeg har brukt opp det meste av det jeg har.
 25. tuffl

  Den generelle ansiktsspraytråden

  Min favoritt er UD All Nighter Har også prøvd Mac Fix +, NYX sine to sprayer for dewy eller matte finish (likte dewy best) og bruker for øyeblikket Milani Make it Last settingspray.
 26. Tone

  Den generelle ansiktsspraytråden

  Lur tråd! Jeg har ikke noen favoritt men venter på at alle skal rope Smashbox Primer Water, den står på kjøpelista mi. Jeg har en fra Cover FX fra Boxycharm, som i og for seg ga fin holdbarhet - men er FULL AV GLITTER - det oppdaget jeg først da jeg kom hjem.. Jaja, glødet ekstra den dagen da. Venter spent på andres innlegg her (Har forresten en svingammel UD All Nighter som jeg er usikker på om fungerer eller ikke, men jeg innbiller meg at den har gitt med uren hud. Kanskje jeg må gi den flere sjanser. Har også brukd MAC Fix+ som for meg kun var vann på dårlig sprayflaske.)
 27. Setting, fixing, mattifying, illuminating og alt som kan sprayes i ansiktet, egentlig. Hvilke er bra og til hvilke formål? Var veldig glad i Urban Decay De-slick tidligere, funket meget bra til å holde sminken matt over tid, men i det siste har huden blitt tørrere, så er mer interessert i litt glødende, fuktgivende sprayer. Catrice prime and fine dewy glow fixing spray er den beste jeg har prøvd så langt. Fjerner puddertrynet (med en litt for voldsom dyse, så hold avstand) og synes sminken ser fin ut lengre. Del og spør om erfaringer, så kanskje vi blir litt klokere på dette sprayuniverset. Hvilke er dine favoritter? Gjerne fuktsprayer som ikke nødvendigvis må brukes over/under sminke også. PS. Finnes det en sånn tråd allerede? Kunne ikke finne noe.
 1. Last inn mer aktivitet