All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Siste timen
 2. Michelle

  Drunk Elephant

  @tapermari Seriøst? Vi får jo ikke bruke points!!! Eller har jeg misforstått noe? Sephora sin kundeservice er så klart ingenting å skryte av, så...
 3. tapermari

  Drunk Elephant

  Med Sephora så fikk jeg bare points...
 4. Today
 5. Michelle

  Drunk Elephant

  Dere som bruker C-Firma eller har brukt det tidligere... Hva om man får et serum som har oksidert? Vil nettbutikken da sende deg et nytt serum gratis? Har så lyst til å prøve det ut, men er redd for å få et gammelt produkt og da ha kasta penger ut vinduet. Er jo så dyrt også.
 6. Minnea

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg striper håret lysere, så er mørkere (med litt gylnere farge) i bunnen. Så jeg synes det er helt supert at det blir litt grålig farge av tørrshampoen. Men det må være noenlunde jevnt da. Børster håret i sikksakk, om det gir mening. Og holder sprayen litt langt fra håret og beveger den hele tiden mens jeg sprayer.
 7. Belle

  Renseshampo

  Høres lovende ut! Jeg bruker lite tørrsjampo, men mye strukturspray, som uansett er i samme gata.
 8. Nora

  Renseshampo

  Den takler ihverfall tørrshampoo!
 9. Michelle

  Den generelle eyeliner-tråden!

  En eyeliner som overhodet ikke smitter over til våtlinjen er kanskje for mye å drømme om, men jeg husker at Bobbi Brown Ink lineren besto testen min svært bra. Etterhvert oppdaga jeg Maybelline sin gel liner, og syns den gjorde jobben like bra, og byttet dermed til den. Likevel så smitter det over etter noen timer, men så klart får jeg ikke en svart tykk strek på våtlinjen - men nok til at det merkes. Nå er det leeenge siden jeg hadde den fra Bobbi Brown, men på lik linje med eyelineren jeg hadde fra Chanel tok det mange timer før de smittet. Jeg har testet Chanel Stylo Yeux noen dager nå og syns den fungerer greit. Den smitter over etter noen timer, men det er så vidt synlig. Jeg er greit fornøyd, og får se når jeg er tom om den blir kjøpt igjen. Holdbarheten er det iallefall ingenting å si på, der jeg tightliner sitter det liner til jeg fjerner den.
 10. Belle

  Renseshampo

  Så bra å høre at du er fornøyd! Håper den renser godt nok, da. Jeg trenger egentlig noe som er industrial strength, for Mane'n'Tale klarer ihvertfall ikke å hamle opp med alle produktrestene i håret mitt. Jeg har aldri hatt problemer med noen av produktene jeg har prøvd fra Pureology heldigvis. Vet det er mange som sliter med lukten på ymse ting.
 11. I går
 12. Nora

  Renseshampo

  Jeg bruker denne. Den renser greit uten at man blir sånn "squeaky clean", så jeg kan bruke denne som min hverdags-shampo. Den lukter friskt, uten at jeg helt kan sette fingeren på hva den lukter.
 13. Kaja

  Renseshampo

  Jeg er vel på fjerde flaske av bumble & bumble Sunday. Jeg bruker den kun etter behov siden jeg nesten aldri bruker produkter, men er veldig fornøyd og syns ikke den er uttørrende for verken hår eller hodebunn.
 14. lykkelitenen

  Renseshampo

  Jeg bruker Hask sin og liker den godt. Bruker den hver 3-4 gang jeg vasker håret.
 15. Belle

  Gellakk

  Jeg kan med glede meddele at Sensationail Polish to Gel-greia fungerer utmerket. Har nå hatt H&M Bordeaux på neglene siden...torsdag? Lenge ihvertfall. Jeg har også funnet ut at Sensationail sin topplakk er ekstremt mye bedre enn ibd sin. Sistnevnte blir veldig matt og ''skitten'' etter en stund (er det noe jeg gjør feil?), mens Sensationail er superblank fremdeles. Pluss for at den kun trenger å herde i 15 sekund.
 16. Frøken Lilla

  Renseshampo

  ja det er den som ser ut som store saltkorn liksom. den virker litt uttørrende med en gang synes jeg så man må pøse på med kur/balsam etterpå. jeg bruker den ikke så ofte da, kanskje hver 10.gang jeg vasker håret. boksen jg kjøpte i begynnelsen av juni er ikke tom enda.
 17. Belle

  Renseshampo

  Er det den med salt i seg? Innbiller meg at hodebunnen min ikke liker det hvis jeg prøver meg på noe sånt i tilfelle. ------ Jeg blindkjøpte Pureology Purify i går, så får vi se hvordan den er. Er glad i Pureology sine produkter, og håper ikke jeg blir skuffa over denne heller!
 18. Frøken Lilla

  Renseshampo

  jeg bruker bare Big fra Lush jeg... har i grunn ikke testet noen andre så om den er super bra vet ejg ikke, men den lukter godt
 19. Denne uken
 20. Belle

  Renseshampo

  Drar opp denne igjen. Noen som har noen nye tips? Det ser ikke ut til at Redken Hair Clainsing Cream finnes lengre... Jeg vil også ha appelsinduftende hår!
 21. iheartpenguins

  Ny mineralfoundation

  Noen som har brukt pudder foundation fra raw skin ceuticals? Høres veldig bra ut, men litt vanskelig å få tak i. http://www.rawskinceuticals.com/a1-cosme-home-1
 22. Michelle

  Småspørsmål om hår

  Ja, jeg bruker varme. Og det MÅ jeg. Ikke hårføner alltid, men rettetang og jeg bruker varmebeskyttelse. Om ikke er håret stålull og klistret til hodebunnen pga mangel på volum. Kanskje jeg skal prøve olaplex sjampoen og balsamen da. Jeg bruker olaplex annenhver uke. Altså, det er varme på håret eller å se så jævlig ut på håret at jeg må bruke lue når jeg skal gå offentlig, så da er valget enkelt, hehe. Jeg merker ikke forskjell med tanke på været, eneste er at håret blir statisk når det er flere minusgrader ute. Edit: Uansett så er jeg SÅ utrolig lei av å ha blondt hår, og når jeg har nådd målvekten min så skal jeg bli brunette igjen. Det blir nok iallefall et halvt år til, om ikke lenger (snakk om 20-ish kg, så), men frem til da gidder jeg ikke å bleke håret. Det skal få pause fra farging frem til da. Etter å ha vært blond 2-3 ganger siden begynnelsen av tenårene har jeg innsett at jeg er best med mørkt hår, hehe.
 23. lykkelitenen

  Småspørsmål om hår

  Hva bruker du i håret av produkter og bruker du varme på det? Jeg elsker olaplex, bruker treatment hver 7-10 dag og shampo og balsamen når jeg vasker det og ser stor forskjell i håret mitt. Spesielt shampo og balsam overasket meg STORT. Håret er mykt og deilig og jeg kan endelig luft-tørke det uten at det blir en stor høyball med brus. Mange opplever jo også at vær spiller inn, en sommer med mye sol og så en vinter med kulde og tørrere luft kan gjøre håret kjipt.
 24. Michelle

  Småspørsmål om hår

  Jeg vet at bleking sliter på håret mens man bleker det, men sliter det også i lengden? Nå har jeg ikke bleket håret på iallefall et halvt år, men jeg syns bare tilstanden til håret mitt blir verre og verre. Jeg prøver å kure så ofte jeg kan, men er ikke alltid det blir prioritert. Ellers gjør jeg ikke noe annerledes med håret nå enn jeg gjorde når jeg hadde mørkt hår. Er så lei av tørt, tynt og flisete hår, og det hjelper jo ikke klippe det heller. Blir fælt igjen etter 2 uker. Har så lyst på mørkt hår igjen, men hater at jeg er naturlig lys, så etterveksten blir jo et mareritt... Finner heller ingen sjampo og balsam som er snill mot håret, og da har jeg prøvd MYE siden jeg ble blondine.
 25. Lucce

  sneglekrem

  Har brukt opp en sneglekrem fra Mizon. Den var helt ok, men den gjorde ikke mer for meg enn at jeg heller tester en annen istedenfor å kjøpe Mizon sin på nytt. Den gjorde ingenting galt da, bare litt intetsigende ☺️
 26. Azur

  sneglekrem

  Jeg liker Cosrx så godt at jeg aldri har vurdert å teste noe annet. Men hørt mye bra om Mizon også.
 27. Isabel

  sneglekrem

  Jeg har personlig likt cosrx veldig godt, og synes den har vært skikkelig god men jeg har ikke likt mizon veldig godt siden jeg synes cosrx sin var bedre og utførte oppgavene bedre. Jeg vet andre på forumet har virkelig likt mizon da
 28. Meg

  sneglekrem

  Yay or nay? Bestilt fra iherb - merke er Mizon...
 29. Meg

  Vippeserum

  castor olje fungerte på mine bryn også.
 1. Last inn mer aktivitet