All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste uke
 2. Krystall

  YouTube

  Jeg liker at hun sier "NEI! Ikke SPYTT i øyenskyggen!" for så å ta kosten i munnen. Fnis.
 3. Magpie

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Generelt vil jeg si at ingen amerikanske solkremer er verdt pengene, for de har ikke tilgang til de nyeste og beste filtrene. Da er det lurere å holde seg til noe europeisk eller asiatisk.
 4. CaroW

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg opplever benzoylperoksid som veldig mye mer utørrende enn niacimide og salisylsyre. Bruker det kun til punktbehandling. Samme med retinol!
 5. Michelle

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Noen som har prøvd Kiehls Ultra Light Daily UV Defense SPF50? Er den verdt den høye prisen? Sitter langt inne å betale over 400 kr for en solkrem.
 6. Maarte

  Pudderfoundation

  Noen som har erfaring med Guerlain parure gold compact? 😊
 7. lykkelitenen

  Olaplex

  Jeg er blitt veldig glad i serien! Den var litt uvant i begynnelsen, men nå elsker håret mitt den! Spesielt balsamen var uvant siden den ikke gir den veldig glatte effekten mens den er i håret, men nå er jeg så vant til det at jeg nesten syntes det er ekkelt å bruke andre balsamer som gir den veldig glatte følelsen for håret kjennes ikke rent ut da. Men det er når håret er tørt jeg merker den store forskjellen, for det er så mye sterkere og glattere, mindre brusete og generelt lettete å jobbe med. Stort pluss for at det holder seg rent lenge og ikke blir tungt! Jeg kombinerer den med hårkur med både fukt og proteiner og har jeg ikke hårkur i det lar jeg balsamen sitte i mens jeg vasker kroppen og ansiktet, vanligvis rundt 5 minutter og da suger håret til seg "alt" så det føles nesten ikke ut som jeg skyller ut balsamen etterpå.
 8. Andrea

  Småspørsmål om hudpleie

  Vent med syrer til huden er helt fin igjen!! Jeg leste nettopp at niacimide og salisylsyre ikke bør brukes som langvarig behandling mot kviser, og at man heller bør bruke benzoylperoksid eller retinoidsyre? Er det noen som kan mer om det? Jeg føler god effekt av en kombinasjon av glykolsyre og salisylsyre (bruker ikke begge samtidig, veksler mellom morgen og kveld - kan jeg bruke begge samtidig?). Samtidig har jeg mye tilstoppede porer som blir til kviser innimellom, men merker veldig stor forskjell hvis jeg slurver med AHA og BHA. Er det verdt å prøve benzoylperoksid i stedet?
 9. CaroW

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg unngår syrer hvis jeg har vært i solen, og spesielt hvis jeg er litt rød eller lett solbrent.
 10. Marusken

  Shampobar

  Min ble klissete (altså ikke lengre fast form) når jeg reiste med den på ferie nå! Mistenker det kan være pga høyere luftfuktighet, får se om den normaliserer seg igjen Men den funker enda, er bare litt rart at den endra konsistens helt. Gir den et par dager på badet før den får flytte inn i kjøleskapet eventuelt
 11. Tone

  YouTube

  Jo det er faktisk ganske ekkelt, Linda...... (For all del, hva folk gjør med private produkter på privaten legger jeg meg ikke opp i (og jeg må innrømme at jeg selv har fuktet q-tips på tunge for å fjerne maskarasøl - men den kaster jeg jo), men å på video slikke på noe som andre skal ha i fjeset... Bare la være).
 12. Michelle

  Olaplex

  Nå har jeg brukt Olaplex sjampoen og balsamen en stund, og jeg har fått de til å fungere for meg. Håret blir vanskelig å børste ut om jeg ikke har balsamen i håret lenge nok. Har jeg balsamen i håret i 2-3 minutter, så får den tydeligvis tid til å virke og håret blir mykere og lettere å ha med å gjøre. Sjampoen er fortsatt litt kinkig å vaske ut, men det går bra. Og den er helt vanvittig drøy i bruk! Håret mitt er litt vanskelig å få rent pga jeg bruker en del hårpudder i hodebunnen for å få volum, så ofte må jeg sjamponere håret to ganger - men det slipper jeg med denne sjampoen. So far so good, får se hvordan hårets tilstand er etter et par måneder med denne serien.
 13. Michelle

  YouTube

  @LinnH Yikes! Husker ei av guruene på youtube slikket på øyenskyggekosten sin og trykte den ned i øyenskyggepaletten. Folk ble helt gærne i kommentarfeltet.
 14. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Eh, jeg har blitt solbrent i ansiktet. På en skala fra 1 til 10 der 1 er lite til 10 rød m/byller så er det bare snakk om 3. Burde jeg droppe å bruke syrer frem til huden har roet seg helt eller går det fint nå? Er ca. 3 dager siden jeg ble brent. Huden er fortsatt rød, men ikke varm.
 15. Tone

  Shampobar

  Ooh, kanskje jeg må prøve den fra etikken! Bruker den blå fra Lush (Sceanic?) og liker den godt nok, men merker ikke enorm forskjell fra andre sjampoer, den bare er hendig og miljøvennlig. Har også hatt den fra Lush med en sitronskive i men den ble så klissete og uappetittlig.
 16. LinnH

  YouTube

  Jeg skjønner at dette er litt humor og aller mest reklame for Linda sine produkter, men jeg klarer ikke overse at Linda slikker på eyelinerkosten før hun putter den i paletten! Ca 14 min inn i videoen.
 17. Isabel

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Synes fargen er så fin 😍 du kler sånne farger så utrolig godt!
 18. Ludo

  Pudderfoundation

  Jeg vurderte den, men var usikker på om den er for lys - men det høres igrunnen ut som det er det nærmeste jeg kommer sommerfargen (i høyst relativ forstand ). Kan jo bare bande litt om det blir for mørkt alene *bestiller nu*
 19. lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Tatt etterveksten, stusset ca 2 cm av tuppene og hatt i ny farge
 20. katta

  Shampobar

  Viss det er den fra Etikken du mener så er den veldig bra! Bare synd at frakta er så dyr, jeg hamstret da jeg var innom byen før påske !
 21. Magpie

  Pudderfoundation

  @Ludo: Jeg tipper du kan teste Satin? Jeg er hakket lysere, og bruker Radiant på sommeren, og kjøpte Satin, men den er for mørk for meg.
 22. Michelle

  Småspørsmål om hudpleie

  Tusen hjertelig takk for tilbudet, men jeg er redd for at jeg da kommer til å like den om jeg prøver den, og da blir det bare styr å skulle få tak i den. Må nok finne noe som er lett tilgjengelig.
 23. Jeg lurer veldig på hva jeg skal bruke istedenfor Hada Labo gyku....blablabla - og Cosrx hyaluronicacid lotion. Jeg har prøvd allerede å erstatte med The Ordinary, men det er så milevis fra å funke tilsvarende at jeg ikke gidder kaste bort ett øre på det merket. Jeg tror muligens jeg bare må betale svinmye etter 2020....... Jeg elsker oljerensen til MAC, så der er jeg ordna
 24. Ludo

  Pudderfoundation

  Prøver meg i en litt gammel tråd, men: Nesten hele året rundt er jeg superfornøyd med JI presses base i Radiant. Jeg vil si jeg ikke blir brun på sommeren- bare såvidt med farge, og i concealer blander jeg W15 og W20. I Smashbox er jeg Light på sommeren - men synes Halo ser så flatt ut liksom. Er det noen som tør gjette på hvilken farge som da kan passe til sommer i JI? Har nemlig lyst til å teste det i sommer istedenfor Smashbox
 25. Jeg traff pan på Too Faced primed & poreless-pudderet mitt på tirsdag! Haha, jeg ropte «wiiiiiii, paaaaan!», godt jeg var alene hjemme, haha 😂 Er lite som slår følelsen av å nå pan i et pudderprodukt Ikke mange puddere jeg har brukt opp i mitt liv, men dette blir neppe noe problem å bruke opp siden jeg liker det kjempegodt. Har som mål å få pan i Physicans Formula butter bronzer, H&M blush, Mary Lou highlighter og et par øyenskygger også i år
 1. Last inn mer aktivitet