All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. De har gratis frakt ganske ofte, så hvis det du tenker å bestille koster under 350 anbefaler jeg at du melder deg på nyhetsbrevet deres så du får beskjed neste gang de har gratis frakt.
 3. Siste uke
 4. Ja, det blir mva og gebyr til posten om totalsummen er over 350 kr.
 5. Julie1999

  Tarte cosmetics

  Er det noe toll nor dere bestiller eller??
 6. Meg

  Kerastase

  Slitt med håravfall . Bestilte en kur som het anti chute fra bangerhead. skal også bestille shampo og kur. noen som har erfaringer med kerastase? Bruker L’Oréal til vanlig lissom...
 7. tuffl

  Bronzertips

  Takk for tips!
 8. vakkerlakk

  China Glaze

  Lyko.no selger China Glaze. Trudde også H&M, men muleg dei har slutta med det.
 9. O.G.

  China Glaze

  Rusta?
 10. Azur

  Bronzertips

  @tuffl har ikke sjekket ingredienser, men Tarte Park Ave Princess er ekstremt grei mot bleik hud.
 11. tuffl

  Bronzertips

  Herremin, tusen hjertelig takk, @Nora! Kjenner jeg får lyst på bronzeren fra NARS selv 😂
 12. Nora

  Bronzertips

  Beklager formateringen på teksten. Laguna er litt mer rød enn de andre, Love Triangle er ganske lik PF Bronzer. På bildet ser de jo ganske like ut alle sammen, men måtte ta bilde med fotolys.
 13. tuffl

  Bronzertips

  Tusen takk for tips, @Nora! Skal sjekke ut begge to! Edit: Hvordan er disse to i forhold til feks Physician Formulas Butter Bronzer i Light Bronze eller Bronze? Evt The Balm Oliver om du har vært borti den og?
 14. Nora

  Bronzertips

  Kikket litt gjennom det jeg har og fant to alternativer. Kikk gjennom ingrediensene selv også, i tilfelle jeg overså noe. Billig alternativ er Makeup Geek sin contour powder i Love Triangle. Denne har mica. Dyrt alternativ er Nars Sun Washed Diffusing Bronzer i Laguna. Denne kan inneholde mica. I den vanlige bronzeren til Nars kan Laguna være litt for mørk, men Diffusing Bronzer er mye mindre pigmentert.
 15. Vimsefrøken

  Bronzertips

  Jeg elsker Physicians Formula butter bronzer, og har merkelig nok ikke noe i mot lukten selv om jeg vanligvis ikke er så fan av lukt på sminkeprodukter. Men den jeg finner meg selv i å bruke aller mest er Chanel les beiges Healthy glow powder, som egentlig ikke er ment som bronzer, men passer perfekt som bronzer hvis man kjøper de mørkere fargene. Denne gir meg en perfekt bronzing effekt til hverdags, særlig ettersom jeg er ganske lys i huden, og dette er min faste bronzer om vinteren. Man kan ikke feile med dette, jeg bruker nr 30 som bronzer, og er man mørkere enn meg i huden vil nok nr 40 passe som bronzer.
 16. tuffl

  Bronzertips

  Har noen tips til en bronzer til ekstremt lys hud (litt lysere enn NC10 og litt mer nøytral) som har ok på pris og tilgjengelighet, og som ikke har bismuth, talc og helst ikke mica i seg? Mica kan gå, men de to andre er no-go. Prøver å finne en bronzer til søsteren min som har verdens mest sensitive hud.
 17. cn89

  Småspørsmål om hudpleie

  Har nettopp kjøpt exuviance clarifying solution. Den inneholder alcohol denat. Så lurte på om det kommer til å forverre aknehud eller om det er trygt å bruke. Noen som vet?
 18. Tidligere
 19. Meg

  glykolsyre og andre syrer

  alpha lipoic acid er den jeg ikke har prøvd ennå....så skal være obs på den da!
 20. Marie Maklo

  glykolsyre og andre syrer

  Er alle fra the Ordinary? Vil anbefale deg å være veldig forsiktig i starten når du ikke har brukt syrer før. Og ja - syre på kvelden, solkrem om dagen (hver dag). Min hud reagerte veldig på Alpha Lipoic acid, så den måtte jeg bare droppe. Har derimot ingen problemer med aha/bha peeling solution.
 21. Meg

  glykolsyre og andre syrer

  Ok takk for svar; synes det virker veldig bra!
 22. Arenika85

  glykolsyre og andre syrer

  Det er den siste du nevner her som sjæl skylles av ja. Og alltid solkrem ved bruk av syre
 23. Meg

  glykolsyre og andre syrer

  regner med jeg må være nøye med solkrem da ihvertfall....
 24. Meg

  glykolsyre og andre syrer

  Jeg fikk varene idag, den ene er lactic acid 10% + Ha - denne står det ikke noe om at skal skyldes av så jeg antar man bare påfører den om kvelden? Så den andre er aplha lipoic acid 5% - denne står påfør max 2-3 ganger pr uke- står heller ikke noe om å skylle den av. Så er det AHA #0% + Bha 2% peeling soliution- skal kun virke 10 minutter. Så regner med det er kun den sterkeste som skal skylles av eller tenker jeg feil?
 25. Meg

  glykolsyre og andre syrer

  Jeg bestilte 3 forskjellige glykolsyre 10% og alfa et eller annet og en tredje. Skulle være sikre for nybegynnere; leste alt du linket til. Men idag ble jeg positivt overrasket over olive sheet mask fra mykoreanmakeup!!! har også bestilt pearl sheet mask og piggy collagen og etpar andre!!! så gøy at den var så bra! Gav virkelig huden et løft.
 26. Meg

  glykolsyre og andre syrer

  jeg husker ærlig talt ikke det var 3 forskjellige, men jeg skal skumme igjennom disse trådene du har linket til! Tusen takk!
 27. Ingrid

  glykolsyre og andre syrer

  Hei, det finnes mange ulike syrer og det er sikkert mye å si om det, men det eneste jeg kommer på av generell info er vel å ta det veldig rolig i starten og finn ut hva huden din tåler og liker før du er uheldig og overeksfolierer. Jeg har linket til en advarsel på reddit om dette tidligere, så legger den her til deg også. noen linker her på forumet du kan lese på: Den generelle syretråden Småspørsmål - flere som snakker om syre her, du må bare skimme litt gjennom det andre Retinol The Ordinary Hvilke produkter bestilte du?
 28. Meg

  glykolsyre og andre syrer

  bestilte 3 stk fra the ordinary. aner ikke om det blir noen forskjell.
 1. Last inn mer aktivitet