All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I går
 2. Wasabi

  Fenty Beauty

  Ååå, er den gul er ikke det noe særlig på meg heller som er nøytral i undertonen. Har ikke sett noen videoer eller andre bilder enn på Sephora sine sider. Syns shady biz ser veldig fin ut i panen, men har ikke testet den ordentlig enda. Best å swatche selv, ja, bilder lyver ofte. Skal swatche inda sun jeg også om jeg skal til Göteborg i sommer. Da blir det nok primer, flere glosser, concealer og pudder også, hehe
 3. LinnCaroline

  Fenty Beauty

  Jeg har sett noen swatches og videoer av Inda Sun og Shady Biz. @Wasabi På bilder og videoer ser Inda Sun ganske gul ut - det kan hende det ser bedre ut i virkeligheten, men jeg er litt usikker på hvordan det blir på min hudtone. Men jeg får vente til jeg er i Sephoraland så jeg får swatchet selv. Mulig jeg må ha begge to, da en på YouTube mente Inda Sun var fin til hverdags, og Shady Biz ga litt mer den bronze goddess looken.
 4. Wasabi

  Fenty Beauty

  Ja, det er irriterende, men det gjelder de fleste lipglosser føler jeg Inda sun ser veldig lys ut da https://www.sephora.se/marken/fenty-beauty-by-rihanna/sun-stalkr---instant-warmth-bronzer-P3685295.html?cgid=FENTY#start=1 Jeg har shady biz som er ett hakk mørkere, fulgte med i et sett jeg kjøpte. Hadde kanskje tatt inda sun om jeg fikk velge. Men syns shady biz også er fin og ikke så orangetonet som den ser ut til på bildet.
 5. LinnCaroline

  Fenty Beauty

  Jeg liker også veldig godt formulaen til gloss bomb - utenom at den klistrer seg til håret (som er ganske vanlig med lipgloss). Men har veldig lyst til å prøve solpudder! Noen som har den i en «lys» farge til oss blekinger?
 6. Martine

  Fenty Beauty

  Jeg kjøpte nylig blottingpudderet. Det er helt greit, men det forrige jeg hadde fra Cover fx syntes jeg var mye bedre.
 7. Wasabi

  Fenty Beauty

  Jeg fikk litt fra Fenty i posten igår. Fikk Fenty pro filt’r foundation (gjenkjøp), Fenty Glossbomb i fargen Fenty Glow (etter to gangers testing tror jeg denne er den beste lipglossen jeg har prøvd!), sett med eyeliner og øyenskyggeprimer og en minibronzer i fargen shady biz som fulgte med i et Sephora-sett jeg kjøpte. Den ser skikkelig fin ut. Angrer på at jeg ikke bestilte primeren, concealeren og blottingpudderet også, men jeg har så mye av de tingene, så må bruke opp litt først. Men skal vi forbi Sephora i Göteborg i sommer, daaaaa...
 8. Marita

  Fenty Beauty

  Kjøpte en bronzer fra Fenty da jeg var i Hellas, og det er den fineste jeg eier. Har den i fargen Catamel cutie, og den er kjempefin nå på sommeren
 9. Belle

  Vippeextensions

  (prøvde å søke og lete etter en tråd om dette, men fant ingen) Jeg skal legge vippeextensions før avreise til sydligere strøk. Er min første gang, så vil egentlig høre om noen har tidligere erfaring med dette. Hvilke produkter bør man holde seg unna, hvordan holde de fine lengst mulig, hvor mye hadde du (jeg vurderer de minste - har ikke lyst på sommerfugler i ansiktet, liksom ) osv.
 10. Marie Maklo

  Shampobar

  Jeg har bestemt meg for å prøve litt til, og har kjøpt den med lavendel og geranium. Kostet 39kr på Normal, så det lever jeg fint med. Til nå har jeg brukt den uparfymerte, men hvis jeg skal gi dette en sjanse til så skal håret hvertfall lukte godt
 11. Siste uke
 12. katta

  Shampobar

  Så kjedelig at den ikke funker så bra da. Jeg har stripet håret, så nå er det tilbake til vanlig sjampo og balsam. Tror sjampobarer funker best på ubehandlet hår. Jeg kjøpte en slags balsam hos Skinlove som skulle være et bra alternativ, men den lukta så unnmari stygt at jeg ikke klarte å bruke den.
 13. Marie Maklo

  Shampobar

  Jeg har brukt Friendly shampobar i to uker nå, og jeg er ikke overbevist. Håret er både supertørt og klissete. På nettsidene står det at det er normalt og at håret bruker ca en uke eller 3-4 vask på å justere seg. Men dette går på tålmodigheten løs. Føler meg så fæl og ekkel på håret
 14. De har gratis frakt ganske ofte, så hvis det du tenker å bestille koster under 350 anbefaler jeg at du melder deg på nyhetsbrevet deres så du får beskjed neste gang de har gratis frakt.
 15. Ja, det blir mva og gebyr til posten om totalsummen er over 350 kr.
 16. Julie1999

  Tarte cosmetics

  Er det noe toll nor dere bestiller eller??
 17. Meg

  Kerastase

  Slitt med håravfall . Bestilte en kur som het anti chute fra bangerhead. skal også bestille shampo og kur. noen som har erfaringer med kerastase? Bruker L’Oréal til vanlig lissom...
 18. tuffl

  Bronzertips

  Takk for tips!
 19. vakkerlakk

  China Glaze

  Lyko.no selger China Glaze. Trudde også H&M, men muleg dei har slutta med det.
 20. O.G.

  China Glaze

  Rusta?
 21. Azur

  Bronzertips

  @tuffl har ikke sjekket ingredienser, men Tarte Park Ave Princess er ekstremt grei mot bleik hud.
 22. tuffl

  Bronzertips

  Herremin, tusen hjertelig takk, @Nora! Kjenner jeg får lyst på bronzeren fra NARS selv 😂
 23. Nora

  Bronzertips

  Beklager formateringen på teksten. Laguna er litt mer rød enn de andre, Love Triangle er ganske lik PF Bronzer. På bildet ser de jo ganske like ut alle sammen, men måtte ta bilde med fotolys.
 24. tuffl

  Bronzertips

  Tusen takk for tips, @Nora! Skal sjekke ut begge to! Edit: Hvordan er disse to i forhold til feks Physician Formulas Butter Bronzer i Light Bronze eller Bronze? Evt The Balm Oliver om du har vært borti den og?
 25. Nora

  Bronzertips

  Kikket litt gjennom det jeg har og fant to alternativer. Kikk gjennom ingrediensene selv også, i tilfelle jeg overså noe. Billig alternativ er Makeup Geek sin contour powder i Love Triangle. Denne har mica. Dyrt alternativ er Nars Sun Washed Diffusing Bronzer i Laguna. Denne kan inneholde mica. I den vanlige bronzeren til Nars kan Laguna være litt for mørk, men Diffusing Bronzer er mye mindre pigmentert.
 26. Vimsefrøken

  Bronzertips

  Jeg elsker Physicians Formula butter bronzer, og har merkelig nok ikke noe i mot lukten selv om jeg vanligvis ikke er så fan av lukt på sminkeprodukter. Men den jeg finner meg selv i å bruke aller mest er Chanel les beiges Healthy glow powder, som egentlig ikke er ment som bronzer, men passer perfekt som bronzer hvis man kjøper de mørkere fargene. Denne gir meg en perfekt bronzing effekt til hverdags, særlig ettersom jeg er ganske lys i huden, og dette er min faste bronzer om vinteren. Man kan ikke feile med dette, jeg bruker nr 30 som bronzer, og er man mørkere enn meg i huden vil nok nr 40 passe som bronzer.
 27. tuffl

  Bronzertips

  Har noen tips til en bronzer til ekstremt lys hud (litt lysere enn NC10 og litt mer nøytral) som har ok på pris og tilgjengelighet, og som ikke har bismuth, talc og helst ikke mica i seg? Mica kan gå, men de to andre er no-go. Prøver å finne en bronzer til søsteren min som har verdens mest sensitive hud.
 1. Last inn mer aktivitet