All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste uke
 2. Birgit

  Foundation

  Takk for svar Jeg har lyst til å prøve Hourglass meg jeg har ikke lyst til å prøve sticken. Jeg liker best flytende foundation.
 3. Nora

  Foundation

  Jeg har ikke prøvd den selv, men fra det jeg har sett på youtube er det mye delte meninger. Mitt inntrykk er at folk er mer fornøyd med stick foundationen fra Hourglass.
 4. Birgit

  Foundation

  Noen som har prøvd: Hourglass Vanish Seamless Finish Liquid Foundation ? Hvordan er den mot tørr hud ?
 5. Heidrun

  Yves Rocher

  Jeg synes det. Jeg synes også de har begrenset mer og mer hva man kan velge som gratis gave. Fullt forståelig, men litt irriterende
 6. Tidligere
 7. Azur

  Neglepleie

  Puh, Dior Abricot Creme er tilbake 😅 har i mellomtiden testet en fra Babor: den gjorde neglene innmari blanke og fine, men gjorde ingenting for neglebånd. Vaselin ble faktisk beste løsningen i ventetiden.
 8. lykkelitenen

  Yves Rocher

  Noen som har erfaring med solkremene deres? Ser de har en spf50 laget for veldig fet hud og er litt nysgjerrig. Og anbefalinger på parfymene? De har så mange nye!
 9. Frøken Lilla

  Yves Rocher

  Jeg kjøper fortsatt litt «faste ting» der, bla de store dusjgelene på 400ml og en hurtigtørkende neglelakk. Vurderer om jeg skal prøve meg på en gratis parfyme igjen nå, men er egentlig ikke tom for parfyme og trenger ikke noe annet heller haha. virker som de har sluttet å selge en mascara jeg var veldig glad i for noen år siden. Ellers har jeg ikke prøvd så mye annet der siden jeg var fjorten... men finner alltid bursdagsgave til mamma der inne da. Hun er trofast kunde.
 10. Ingrid

  Yves Rocher

  Har yves rocher sitt utvalg tapt seg siden denne tråden ble startet? Tenkte undersøke om det var vits å bruke tilbudet de har nå (gratis vare) men foreløpig ligger jeg bare an til å kjøpe en ekstra neglelakkfjerner (siden min elskede boks fra bourjois virker å være ute av salg).
 11. Isabel

  Keratosis pilaris (nupper på overarmene)

  Paulas Choice har noen fuktighetskremer med enten aha eller bha, jeg husker ikke som skal hjelpe på dette. Jeg har også samme problemet, og har tenkt lenge på å prøve! Mitt ble mye bedre da jeg brukte syre på 😂 så fuktighetskrem med det må jo funke? Aner ikke!
 12. Aurelia

  Keratosis pilaris (nupper på overarmene)

  Ja, mitt har vært helt rolig frem til det nå plutselig har begynt å spre seg🤯 Det er så utrolig rart hvis det ikke er noe som hjelper.. for noe dritt😪
 13. LinnCaroline

  Glöd Sophie Elise

  Skjønner! @tuffl Jeg hadde jo kjemi på videregående, så selv om jeg er litt rusten, så leser jeg nok fortsatt i lys av det jeg lærte da. Men poenget ditt var vel at propandiol fremstår som en snillere ingrediens enn alcohol denat - og det skal jeg ikke si noe imot! Men jeg så litt nærmere på ingredienslista til Ida Warg, og det inneholder også phenoxyethanol (riktignok siste ingrediens). Jeg ser at Skinlove ikke fører produkter med den alkoholen siden de er usikker på om det er en trygg ingrediens. Men hadde jeg skulle kjøpt selvbruningsdråper på nytt, så hadde jeg nok prøvd hennes.
 14. tuffl

  Glöd Sophie Elise

  Jeg ordla meg sikkert feil. Jeg tenker ikke på fettalkoholer som "alkohol" i den forstand de fleste forbinder ordet med - uttørkende, desinfiserende osv, slik som alcohol denat og i og med at det var den ingrediensen det var snakk om så tolket jeg det at du mente at propandiol var alkohol i lik forstand som alcohol denat. Jeg kan ikke noe om diol og glykol, så jeg gikk egentlig kun ut fra det som sto på de sidene jeg leste 😛Det blir for teknisk for meg med kjemien bak det for min del 😂 Derfor jeg uttrykte meg på den måten hvertfall Men ja, den virker grei! Kjenner jeg ikke er så gira på å prøve noe fra Glöd egentlig 😅Nå bøyer jeg meg forsiktig og ydmykt ut av diskusjonen rundt alkohol i hudpleie 😂
 15. LinnCaroline

  Glöd Sophie Elise

  Jeg vet det er forskjeller på alkoholer, det blir litt som fettsyrer. Jeg reagerte bare på at dere hevdet det ikke var en alkohol. Men ut i fra de lenkene dine, så virker det som om propandiol er en bedre ingrediens enn alkohol denat for de aller fleste, så vil det jo alltids være individuelt hva man reagerer på. Så spørs det jo hva slags andre ingredienser man blander det med.. Jeg tenker også at propandiol virker som en snillere ingrediens, sånn som du gjør etter å ha lest litt. Dråpene fra Glöd minner meg om solkremene jeg har prøvd av Bioré. Flere av de har jo også mye alkohol i seg, så jeg får litt samme feelingen.
 16. tuffl

  Glöd Sophie Elise

  Forskjell på alkoholer Så lenge man unngår uttørrende alkohol, som alcohol denat osv så er det ikke noe problem ut ifra hva jeg har lest meg opp om. Det finnes fettalkoholer i mye, som feks cetyl og cetearyl alcohol og de er gode å ha i hudpleien, bortsett hvis man har ganske acneprone hud slik jeg har forstått. Enda mer informasjon om det her: https://www.byrdie.com/propanediol-for-skin-4773491 *Andre må bare rette på meg om jeg tar feil
 17. LinnCaroline

  Glöd Sophie Elise

  Det står at det er en glykol, og jeg tror fortsatt det er en alkohol. Men jeg burde egentlig ikke uttale meg om dette.
 18. tuffl

  Glöd Sophie Elise

  https://www.paulaschoice.com/ingredient-dictionary/uncategorized/propanediol.html Er ikke alkohol, ser ut til å være en grei ingrediens
 19. LinnCaroline

  Selvbruning for veldig lys hud

  Takk for tips @Azur, det høres ut som noe for meg!
 20. Azur

  Selvbruning for veldig lys hud

  Jeg likte Clarinsdråpene, men var avhengig av at jeg hadde litt farge i bunnen for at det skulle bli fint, syns den ble for gul på vinterblek hud. Nå har jeg imidlertid funnet en HG til det siste. Liker at det er et serum i seg selv, skal ikke blandes i noe. Gir passe fukt nå, trengte annet serum i tillegg i vinter. Styr unna om du er en som vil bli brun-brun. Må påføres daglig, og det blir mer glød enn farge, man ser bare fresh ut. Den blir akkurat som når min egen hudfarge har fått bittelitt sol, ikke selvbruningsgul. ————— Det har akkurat kommet en ny til kropp. Jeg har sammenlignet ingredienser og konkluderer med at jeg får 3 ganger så mye til ca samme pris. Body inneholder noen flere fuktingredienser + litt koffein.
 21. katta

  Småspørsmål om hudpleie

  Oppdatering på ansiktshud! Plutselig har huden blitt bedre, og jeg tenkte at jeg kunne skrive hva jeg har gjort, i tilfelle det kan være til hjelp for andre. jeg lurte jo på om det var selve hudbarrieren som var irritert eller hva jeg skal kalle det, så jeg gikk over til kun å rense med CeraVe om morgenen når jeg dusjer, og så påføre CeraVe ansikt og kroppskrem etterpå. Om kvelden-ingenting. Ikke rens, ikke krem, nada. Og for noen som har renset morgen og kveld i alle år er dette nokså kjipt, men det funker. Huden har roet seg betraktelig! Ikke så mye røde flekker og småkviser, så da tenker jeg at jeg bare fortsetter slik noen uker til.
 22. LinnCaroline

  Glöd Sophie Elise

  Den har propanediol som ingrediens nr 2, og jeg tror det er en alkohol (diol = to alkohol?). Om den ingrediensen er bedre enn alchohol denat for huden vet jeg ingenting om. Hennes var mye billigere da! Først nå innser jeg hvor mange merker som tilbyr dette med ganske like ingredienser. Jeg kjøpte jo denne på impuls, men tydelig at jeg har gått glipp av at dette er en greie. Litt snodig at mange influensere gir ut nesten samme produkt. Må være et marked for det da!
 23. Aurelia

  Glöd Sophie Elise

  Etter litt googling ser jeg at Ida Warg også har selvbruningsdråper, og jeg kan faktisk ikke se alkohol på ingredienslisten (apotekhjartat.se). De selges på kicks også😊 Tror jeg prøver de først!
 24. Kamilla

  Keratosis pilaris (nupper på overarmene)

  Føler dette blir bedre jo mindre jeg diller og prøver å gjøre noe med det..
 25. tuffl

  Glöd Sophie Elise

  Det skal jeg gjøre Tar nok litt tid før den blir prøvd siden jeg har igjen litt av den gamle og to av Isle of Paradise (feilkjøp av for mørk farge). I tillegg til at jeg nesten aldri bruker det, haha.
 26. LinnCaroline

  Glöd Sophie Elise

  Jeg så nok på den gamle, visste ikke at det var en ny formula. Lang ingredienseliste da, inkludert parfyme. Men ser ut som det er enklere å styre antall dråper med den til Kicks. Hvis du prøver den til Kicks, får du oppdatere oss med hva du synes om den!
 27. tuffl

  Glöd Sophie Elise

  Ja, det var derfor jeg bet meg i det 😅Men ifølge kicks sin side har deres nye selvbruningsdråper alcohol denat lengre ned: https://www.kicks.no/kicks-beauty/hudpleie/ansiktspleie/selvbruning/daily-intense-tan-face-drops-30-ml Du så kanskje på den gamle formulaen? Det står blant annet på den nye: "Dråpene er beriket med hudforbedrende og lysende lakrisekstrakt, samt fire forskjellige typer hyaluronsyrer som fukter huden."
 1. Last inn mer aktivitet