Gå til innhold

Vinnerliste

 1. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   24

  • Innholdsteller

   5 485


 2. lykkelitenen

  lykkelitenen

  VIP-medlem


  • Poeng

   13

  • Innholdsteller

   3 399


 3. Marie Maklo

  Marie Maklo

  VIP-medlem


  • Poeng

   12

  • Innholdsteller

   4 515


 4. Wasabi

  Wasabi

  VIP-medlem


  • Poeng

   11

  • Innholdsteller

   2 911


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 16. mai 2021 i alle områder

 1. lykkelitenen

  Foundation

  Tester Erborian CC water nå. Det er en CC crem i gjennomsiktig gelbase, men innkapslede pigmenter som løser seg opp når produktet jobbes på huden. Kommer i to farger, Clair og Doré. Jeg er vanligvis en av de lyseste fargene i mange merker og hos Erborian opplever jeg at selv de lyseste fargene er litt for mørke på vinterstid. Den orginale CC cremen er f.eks litt for rosa og mørk, mens BB cremen er bare litt mørk. I CC water er fargen mindre rosa og mer over på gyldne toner, men den er også mye mørkere enn orginalen (antar det er fordi det ikke er hvit base, men gjennomsiktig gel). Jeg bl
  6 poeng
 2. Frøken Lilla

  Fenti beauty kommer til Norge

  27. mai lanseres hele linjen hos parfymeriet Fredrik & Louisa. sto sak på minmote nå
  3 poeng
 3. Michelle

  Den store tråden om solkrem

  Kanskje double cleansing fungerer på møbler også? Først litt olje, så rens? Hehe...
  2 poeng
 4. Takk for tips! Skal undersøke de to, også tror jeg at jeg for å tekkes det akutte behovet kjøper Cosmica sin, ser ut til at den er på 30% nå, så da kan jeg leve godt med å kjøpe dobbelt - sånn i vitenskapens navn selvsagt:-)
  2 poeng
 5. lykkelitenen

  Foundation

  Takk! Jeg har forresten brukt den noen dager påført med fingrene nå og med bare blush og bronzer over og har konkludert med at den blir finere på utover dagen. Ser ikke særlig sminken ut når jeg legger den, men 20min senere er huden mye finere. Er som om varmen fra huden smelter den mer inn i huden og gir ekstra blurring effekt. Og den er like fin på kvelden, så holdbarheten er også god!
  2 poeng
 6. Kan komme med liten oppdate om Mr & Mrs Tannie. Har prøvd mousse og lotion. De 2 selvbruningene med absolutt best lukt. De gir også fin farge, men er den guleste av dem alle, som for min del trekker dem nederst sånn fargemessig. På kroppen har det ikke særlig å si uansett, så jeg er fornøyd, og de lukter så himmelsk at jeg kunne brukt dem bare for lukta. Fargen sitter i en bra stund også. Men jeg er helt gul på albuene da jeg nok har noe tørrere hud der, og det var ikke så pent. Har ikke prøvd serumet eller face wateret deres enda. Kom gjerne med mer info her dere også om dere har prøvd
  2 poeng
 7. Isabel

  Fenti beauty kommer til Norge

  Jeg gleder meg ☺️ Har veldig lyst på flere ting og det blir enklere nå som det blir mer og mer koronalettelser å dra i butikk (når folk er vaksinert og jeg er 🥵🥵🥵🥵🥵 kan tro jeg gleder meg!!)
  2 poeng
 8. 1 poeng
 9. Azur

  Den store tråden om solkrem

  @lykkelitenen jeg fikk testet vannfastheten i dag. Jeg klarte å treffe hagemøbler istedenfor kroppen da jeg skulle spraye meg i dag... nesten umulig å få vasket av 😬 får teste med zalo og svamp senere.
  1 poeng
 10. LinnCaroline

  Maybelline sky high

  Oppdatering: Dette er min nye favoritt om dagen. Gir fin effekt uten at den er vanskelig å fjerne, og jeg blir ikke av den.
  1 poeng
 11. Azur

  Den store tråden om solkrem

  Jeg har ikke badet med den. Det står på at den forebygger uttørking av huden fra bad i klor og saltvann. Ang fort tom: det finnes en stor familiestørrelse tube som heter det samme.
  1 poeng
 12. Minnea

  SELVBRUNINGSTRÅDEN. Leter etter selvbruning og vil høre erfaring!

  @BondiSandsså bra at du holder oss oppdatert på testingen din! Dette ble en nyttig tråd ☺️
  1 poeng
 13. lykkelitenen

  Fenti beauty kommer til Norge

  Da blir det foundationshopping! Og så skal jeg ha ny highlighter, har tviholdt på min siste rest av hu$tla baby og nå tørr jeg endelig bruke den igjen når jeg ser at en ny er innen rekkevidde 😁
  1 poeng
 14. LinnCaroline

  Foundation

  Setter pris på god informasjon og bilde! Jeg har også BB og kommer akkurat unna med fargen. Regner med CC blir for mørk for meg, men muligens fin framover på sommeren. Da er det jo også deilig med noe lett dekk. Forresten veldig kledelig brillefarge til øynene dine.
  1 poeng
 15. Frøken Lilla

  Foundation

  denne her må jeg få kjøpt meg! selv om jeg prøver å bruke opp bb nå, og har en liten cc liggendes!
  1 poeng
 16. Minnea

  Foundation

  Huden din ser fantatisk ut på bildet! Fikk lyst å prøve den når jeg får brukt opp litt mer ☺️ Bare litt skeptisk til om den blir for gyllen for meg, den rosa er perfekt her.
  1 poeng
 17. Azur

  Øyekrem

  Clinique All about eyes Rich 👌
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.