Vinnerliste

 1. katta

  katta

  VIP-medlem


  • Poeng

   57

  • Innholdsteller

   1 171


 2. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   47

  • Innholdsteller

   5 005


 3. Azur

  Azur

  VIP-medlem


  • Poeng

   40

  • Innholdsteller

   3 232


 4. Wasabi

  Wasabi

  VIP-medlem


  • Poeng

   25

  • Innholdsteller

   2 330Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 17. sep. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Azur

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Har du prøvd Fungoral Shampo fra apotek? Kan også brukes på huden. Min mann hadde den panna hele sitt voksne liv, men de siste årene har han vært helt fin. Eneste hudpleie han bruker er Cosrx Snail 92 i ansiktet etter dusj (og cosrx solkrem). Så fint å se deg her igjen, forresten!
 2. 2 poeng
  Maiken

  Piercingtråden

  Jeg så ikke nålene en gang. Fikk bare enkle instruksjoner som "breathe in... and out" så var det gjort. 😆 Tok i Praha. Men klart, er man redd nåler, er man redd nåler, forstår det. Hilsen 34-åring som for 30 minutter siden fikk seriøs hjertebank av en kvist på veggen som lignet en edderkopp.
 3. 2 poeng
  Hege

  Din favoritt tørrshampo?

  Min favoritt er Aveda Shampure, den er helt super! Kommer i en myk flaske, så man sprer produktet ved å presse på flasken. Ingen aerosol, med andre ord Tørrsjampoen er lett og gjør ikke at håret kjennes tørt eller stivt ut. Jeg misliker sterkt følelsen av crispy pudderhår..
 4. 2 poeng
  Azur

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg har trodd at mitt forhold til tørrsjampo var dømt til å måtte være av typen «holde ut ekkel følelse akkurat de timene/dagene jeg må». Men jeg fant jammen tørrsjampoen i mitt liv til slutt. Redken Pillow Proof two day extender ❤️❤️
 5. 2 poeng
  tuffl

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  @Minnea Jeg ser at du har kjøpt kremer fra Vichy, så det er litt sent å si dette, men de fleste kremene til Vichy inneholder alkohol (alcohol denat) noe man burde unngå om man har tørr/fuktfattig hud. Helt ærlig synes jeg man bør unngå alkohol i hudpleie uansett, men det er jo en personlig mening.
 6. 1 poeng
  Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  Vi har tidligere fått lov til å behandle eksem på øyelokket med kortison, og mildison eller liknende er så svak at det skal mye til for å skade. Men sjekk ut om det er virkelig eksem eller noe annet. Datteren min på 10 får Protopic mot eksem rundt øyne/munn, men det er etter lang tid der ingenting annet egentlig hadde noen særlig effekt, inkludert kortison.
 7. 1 poeng
  Heidrun

  Småspørsmål om hudpleie

  @Krystall jeg har behandlet mine seboreiske utslett på øyelokkene med ørlite Kerium DS noen ganger. Vet ikke hvor lurt det er da, så sikkert lurt å sjekke m lege.
 8. 1 poeng
  Bitteliten

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Takk for tips. Skal vurdere Linda
 9. 1 poeng
  vakkerlakk

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  @Bitteliten, hadde eg vore deg så ville eg sjekka ut produkter frå Linda Johansen. Det er produkter av høg kvalitet for voksen hud i alle aldre. Dei tilbyr også veiledning per tlf. Har fått ein ny favoritt i Glacier Skin Lock som gir mykje fukt Men altså, dei har mykje bra med både antiage og for rein fukt. Drøye produkt som varar lenge. Har prøvd litt av kvart av koreansk osv, men syns heilt ærleg ikkje det kan måle seg med produkta frå feks Linda Johansen. Eg sliter også i perioder mykje med kløe i hodebunn og øverst i panna. Syns olje ofte hjelper på huden, og feks The Ordinairy sin Squalene gir mykje fukt og roar ned huden min. Billig og bra.
 10. 1 poeng
  katta

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Sant det altså @Bitteliten, når høsten kommer så blir huden litt rar. Og på etterjulsvinteren når det er kaldt ute og varmepumpa står på inne, da trengs det litt ekstra for huden, helt enig.
 11. 1 poeng
  katta

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Av og til tenker jeg at huden har det bedre med minst mulig styr og remedier. Rens og fukt er bra altså, men jeg har egentlig kutta ut mye. Kunne tenkt meg en god øyekrem til bruk på natta, men jeg er dårlig på å gidde å lese meg opp på slikt. Så bruker en fra LRP både dag og natt, rynkene dukker opp uansett !
 12. 1 poeng
  Bitteliten

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Så flinke dere er til å ta vare på huden. Jeg er waaay beyond når det gjelder aldringstegn, - de er her for lengst kan du si, og nå har jeg nådd den astronomiske alder av 63, så jeg føler meg litt som et utskudd her 😋 Men, jeg har jo fortsatt lyst til å se ok ut. Forsåvidt får jeg mange fine tilbakemeldinger på at folk synes jeg har fin hud, men... Problemet mitt er at jeg alltid klør så himla i pannen, og huden er liksom ''bulkete'', og blir veldig tørr hvis jeg ikke smører hele tida. Jeg innbiller meg at det må være noe jeg reagerer på. Tidligere har jeg brukt diverse serum, men har sluttet helt å bruke dem fordi de har gitt forverring av kløe etc, og jeg har måttet slutte helt med produkter i håret, fordi de ga både håravfall og en infernalsk kløe i hodebunn/panne. Nå er jeg nede på kun shampoo og litt hårspray. Veldig rike kremer tar evigheter å trekke inn. Det virker som det beste når det gjelder daglig fukttilførsel er lette produkter med mye oomph (hva nå det er - jeg har ikke energi eller hukommelse til å tilegne meg forskningsdata slik @Magpie kan 😉 ). Det eneste jeg føler meg helt trygg på at jeg tåler av de remediene jeg har i skapet ut over Toleriane-produktene er hyaluronsyresheet-ene fra Mandom beaty, så de bruker jeg når jeg husker det. Jeg bruker ikke mye produkter. De fleste dager bruker jeg kun makeup på øynene, og da er kveldsrensen svært enkel - dvs ''såpa'' til Estee Lauder og kanskje en toner + LRPs Toleriane nattkrem/øyekrem. Har jeg brukt makeup på huden renser jeg med Bioderma + Lancômes balm og følger opp med toner. Morgenrutine er samme renseprodukt fra EL og Toleriane dag/øye. Litt ''forskningsaktivitet'' gir tro på at problemet nok ikke er renseproduktet fra EL. @Minnea , hvilke typer sheetmasks har du valgt? Har dere andre noen bra tips og råd ?
 13. 1 poeng
  Birgit

  Piercingtråden

  Oja. Ja jeg har tatt 12 hull med pistol. Så for meg er det nokk hull nå egentlig. Fordi jeg vet ikke hvor jeg hadde kledd å tatt nytt. Og 12 er jo masse,
 14. 1 poeng
  Wasabi

  Små sminkenyheter

  Lyko har fått Catrice!
 15. 1 poeng
  Maiken

  Piercingtråden

  Gammelt innlegg, ser jeg, men begynte bare å lure. Er du redd nåler, siden du foretrekker pistol? Hvis ikke, har jeg hørt fra flere at nåler er mer hygienisk og at grotiden blir kortere. Fikk tatt 3 med nål i en smekk for noen uker siden, helix og to i flippen og det var virkelig ikke vondt i det hele tatt. Som et lite klyp hver gang, ble helt forbauset og måtte spørre om det virkelig var over. 🤣 Synes det gror helt fantastisk fint også.
 16. 1 poeng
  Michelle

  Din favoritt tørrshampo?

  @Azur Den er kjempe god! Gir en helt annen følelse i håret enn de andre tørrsjampoene.
 17. 1 poeng
  Magpie

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Differin inneholder adapalene, som ikke har noen forskning som backer opp at den har noen effekt på aldringstegn for huden, så da er det tryggere å holde seg til andre retinoider, dvs helst retinol eller enda bedre retinaldehyde. Tretinoin er vel bortimot umulig å få foreskrevet annet enn mot akne i Norge.
 18. 1 poeng
  Andrea

  Små sminkenyheter

  Jeg liker den! Bruker nesten ikke sminke lenger, men jeg kan jo ønske meg den i gave likevel..? 😇
 19. 1 poeng
  vakkerlakk

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Du må melde deg på nyhetsbrevet til Linda Johansen. Kvar søndag er det - 30% på eit produkt. I går kveld spontanbestilte eg Glacier Skin Lock. Har veldig store forventninger til den!
 20. 1 poeng
  LinnH

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Nei nei! Ikke 50! Jeg tenkte 30 til 40 år, nå er jeg straks 40. En utrolig deilig alder, om jeg skal si det selv. Nå slipper jeg stort sett å vise leg på polet! Jeg ønsker meg også modent hår! Mannen min er også nærmere 50.
 21. 1 poeng
  Azur

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Hadalabo hyaluronserum, det som heter premium og har gullpakning (ikke spray).
 22. 1 poeng
  Minnea

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Følelsen av setting spray (bruker primer sprayen til smashbox) er jo helt fantastisk, så hadde ikke hatt noe imot å starte rutinen med en sånn dusj Hva har du på vei? Jeg tror jeg må bytte til noe sånt. Heller gi bort den jeg har 😅
 23. 1 poeng
  Arenika85

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Jeg vil tro jeg er innenfor målgruppen både i alder og kanskje hud. Akkurat fylt 34 og har fet/kombinert men ekstremt fuktfattig hud. Et eventyr å få kontrollen på med andre ord 😅 Jeg bruker en del forskjellig og veksler veldig på etter hvordan huden kjennes fra dag til dag. * Ole Henriksen balance - rens og toner. * Ole Henriksen dark spot toneŕ - kveld de dagene jeg ikke bruker retinol * Ole Henriksen glow cycle retinalt serum - bruker på dagtid de dagene jeg vil være ekstra glowy i huden. Veldig veldig mild retinol alternativ utvunnet fra plante. Ikke merket store effekten av den men serumet gir en fantastisk glød og masse fukt. * Ole Henriksen transform goodnight glow retinalt sleeping cream - fra samme serie som serumet over. Veldig veldig mild. Masse glød og masse fukt. Brukes annenhver kveld. (Både denne og serumet kan trygt brukes sammen med andre syrer uten negative reaksjoner) * drunk elephant passioni retinol cream 1% - bruker ca annenhver kveld. (litt etter hvordan huden er) veldig effektiv retinol! Bør ikke brukes med syrer samme dag med mindre du syns det er digg at huden føles solbrent ut! Gir veldig god effekt og jeg begynner å se resultater. Mye mindre hudormer kontra hva jeg hadde før og nesten ikke flere kviser i ansiktet. De som dukker opp kommer på huden som ikke er behandlet ( under haka og helt oppi hårlinja) * sunday riley luna night oil - brukt denne en stund før jeg fikk drunk elephant i hus. Veldig god olje. Gir godt med fukt og næring til huden. Våkner opp med silkemyk plump glødende hud. Ikke like effektiv som DE men bedre enn de til Ole Henriksen. The ordinary granactive 5% er dupe! * Caudali detox oil - kveldene jeg ikke bruker retinol. Masse fukt og næring. Huden er plump og glødende når jeg våkner. Ehm ja.... Det er en del jeg bruker. Dette er akkurat nå bare noe av det. Jeg må veksle litt etter årstid også. Oljene f.eks kan jeg ikke bruke på sommeren uten å bli totalt greasebal. Følte brått jeg kanskje har en litt overkil rutine 😅😅😅
 24. 1 poeng
  tuffl

  Øyekrem

  @Michelle Jeg bruker bare LRP sin Toleriane Ultra øyekrem og den funker greit Veldig lett og fin + at selv om du ikke har sensitiv hud rundt øynene dine så bør du unngå parfyme i produktene dine der.
 25. 1 poeng
  Vimsefrøken

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  En maske jeg synes er ett absolutt must for alle som er opptatt av anti age, er Dermalogica age smart multivitamin power recovery mask. Ikke nødvendigvis fordi jeg synes den gir mye fukt, selv om den også er fuktgivende, men den gir helt super glød til huden og er forebyggende anti age. Aller best effekt synes jeg at jeg får når jeg påfører den etter dyprens. Og i vinterhalvåret er den noe jeg alltid må ha. Og jeg bruker sjelden sminke dagen etter at jeg har benyttet denne, da jeg føler at jeg ikke trenger det. En god fuktighetsmaske er Erborian bamboo waterlock. Den kan brukes både som en maske du vasker av og nattmaske. Matis youth hydrating mask er også en maske som gir godt med fukt til fuktfattig, dehydrert hud.
 26. 1 poeng
  katta

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Dette var interessant! Jeg har prøvd litt likt og ulikt når det gjelder hudpleie, har slitt med voksenacne, den tiden er tydeligvis over, nå er jeg normal/tørr. Jeg bruker ikke mye dill og dall, prøvde meg på retinol som ikke hadde noe særlig effekt, kanskje for liten styrke, samt syrer som ga meg en pigmentflekk i panna-heldigvis borte nå. Akkurat nå renser jeg med Clarins rensemelk( klarer ikke finne navnet, den er for sensitiv hud), samt Multi Active Nuit nattkrem. Bortsett fra at disse er litt for parfymerte for min smak, er det gode produkter jeg er fornøyd med. Gir bra fukt. På dagtid bruker jeg LRP sin Toleriane Sensitive, fornøyd her også, nok fukt og blir ikke blank. Bruker også en øyekrem fra LRP. Har ikke brukt noe serum,skrubb eller maske på kjempelenge og huden er veldig fin faktisk. Bruker også Pixi sin glycolsyre toner på kveldstid.
 27. 1 poeng
  Azur

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Jeg har hatt veldig til ekstremt tørr hud siste året (pga div ytre påvirkninger). Kan liste opp det som har vært mine redningsprodukter: HadaLabo Hyaluron i sprayform Cosrx Honey Ceramide Cream (altså ikke den som heter bare Honey) Dermalogica skin hydrating maske Ren Omega 3 skin oil Ren Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask Ren Emollient Rescue Cream Niactil 4% Daglig bruk av Konjac Sponge red clay Bruker ikke alle på en gang, altså. Men har alle i hus til enhver tid.
 28. 1 poeng
  Frøken Lilla

  Chanel

  Chanel holliday 2019 😍
 29. 1 poeng
  Azur

  Små sminkenyheter

  Skincity har fått Hourglass
 30. 1 poeng
  lykkelitenen

  Vitamin C

  Jeg gav opp C20 pga dårlig holdbarhet (oksiderte og krystalliserte i flasken uansett hvordan jeg oppbevarte den). Nå bruker jeg Korres sin 15% vitamin C i bi-phase, dvs vitamin c (super c) og roseolje blandet. Jeg er VELDIG fornøyd med denne, den er nemlig fotostabil samtidig som den er effektiv. Dvs ikke samme problemet med at den oksiderer og den gir fukt i tillegg til vitamin c effekten, noe som gjør den veldig behagelig i bruk. Jeg bruker den hver morgen over toner og lar den virke så lenge som jeg gidder. Den er ikke klissen til tross for oljedelen, så jeg går rett på med serum og krem når jeg er klar