Gå til innhold

Vinnerliste

 1. Michelle

  Michelle

  VIP-medlem


  • Poeng

   25

  • Innholdsteller

   2 396


 2. tuffl

  tuffl

  Medlem


  • Poeng

   20

  • Innholdsteller

   972


 3. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   16

  • Innholdsteller

   5 432


 4. Marusken

  Marusken

  VIP-medlem


  • Poeng

   16

  • Innholdsteller

   1 645


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 07. feb. 2021 i alle områder

 1. Isabel

  Små sminkenyheter

  Du MÅ (om du fortsatt skal ha altså lol) kjøpe denne når den kommer inn. Jeg bruker den ikke som full dekk, men den er så fin på!!! Jeg liker også hvordan den utvikler seg. Men jeg bruker ikke svampen som følger med da. Kan anbefales! Jeg ga min til ei venninne som fargen var riktigere for og kjøpte ny farge til meg selv som jeg venter på.
  4 poeng
 2. lykkelitenen

  Blusher uten skimmer for oss med kald undertone

  Av matte blusher er Bare minerals sine mine favoritter. De er utrolig lett å legge, sitter fint og godt på! Har ingen konkrete fargetips innenfor BM da mine er ferskenfarget, men kan absolutt være verdt å se på. Physidian formula i nude silk eller natural glow er også fine (natural glow har lite farge og ikke synlig skimmer, men gir en veldig pen, naturlig glød), samt korres i Purple.
  2 poeng
 3. Ludo

  Farging når man har VARME pigmenter i håret

  Tok i head and shoulders, og det hjalp faktisk litt! Lillasjampo fikk vekk bittelitt av noe svakt gult i røttene - og har bestilt blåsjampo fra Fudge. Men jeg fikk tips om å blande 6.0 (som er utgangspunktet mitt, er nok naturlig noe mellom det og 7.0 et sted) med 8.1 50/50 forhold - det nøytraliserer forhåpentligvis det aller varmeste uten å bli KALDT. Men var så usikker på om jeg skal kjøre 7.0 eller 6.0 - eventuelt halvparten av hver sammen med 8.1 Er iallefall mindre KANEL, og nå mer mørkblond med kaneldryss - som jeg synes er helt OK greit.
  1 poeng
 4. Ingrid

  Charlotte Tilbury Lipstick

  Predictably, YES!😄 Her er Pillow Talk, Legendary Queen, English Beauty og the Queen. Kjapt og litt mørkt bilde, men fargene er ganske like her som IRL. Selvfølgelig de snilleste fargene som er mest brukt. Fortsatt Very Victoria som er favoritten da! Den er den eneste jeg har brukt opp, og også kjøpt ny av.
  1 poeng
 5. lykkelitenen

  Blått hår brunt

  Er det bleiket under det blå? Brunt hår trenger rødt i bunn om det går over bleket hår (også om du skal ha en kald bruntone), hvis ikke blir det ett skittent grønnskjær. Med blått i bunn øker du sjangsen for den skitne grønntonen enda mer. Ideelt sett bør du få ut så mye overskuddsfarge som mulig om blåfargen er "fersk", har den fått fade en stund er du tryggere. Farg over med en rødtone (ev. kopper om håret er ren blå, klassisk rød om blåtonen er mer grønnlig). Når du har de røde pigmentene i bunn kan du gå over med ønsket bruntone. Om håret ikke er bleket under det blå kan
  1 poeng
 6. Noen som vet forskjell på å bruke selvbruningsserum, vann, krem og drops? Har brukt både krem og drops. Men prøvde serum nå for første gang (St.Tropez) og disse gjorde ikke hudorm så synlige. Jeg har ikke mye hudorm, men enkelte selvbruningsprodukter gjør disse mer fremtredende. Vet dere forresten om jeg bør ha krem over sSt.Tropez serumet slik en må med serum? Dette kjentes ikke ut som vanlig serum. Jeg vurderer å prøve Mrs Tannie water, men har aldri prøvd vann. Er det annerledes enn drops og serum?
  1 poeng
 7. Nora

  Små sminkenyheter

  Becca skal legge ned i september 😱 https://www.instagram.com/p/CLrM8sLjAJJ/?igshid=cwywvipl3lo7
  1 poeng
 8. Azur

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Jeg brukte i overkant av anbefalt mengde (golfball) skum, og det var ingen problem for meg. Jeg har hud som sluker fukt for tiden, da. Ikke prøvd barnesolkrem, men det er vel ofte litt mer kliss i alle merker?
  1 poeng
 9. Har funnet en ny favoritt. St Tropez sitt vitamin C serum. Den gjør meg brun uten å fremheve porer hvis dere skjønner. Sliter ikke egentlig med akne, men som de fleste har jeg litt slike prikker du kan klemme ut, og disse blir faktisk ekstra synlige med både Glöd og St Tropez kremen. Er det fordi serum går dypere inn? For jeg ser ikke like «skitten» ut av det.
  1 poeng
 10. Ludo

  Hårfjerning med IPL/"hjemmelasere"

  Har kjøpt akkurat den nettopp, og kan ikke si noe om langtidsvirkninger. Men testet den på laveste styrke på meg og mannen, og det er ingen tvil om at hårene vokser saktere opp ved første forsøk på laveste grad. Vi har begge mørke hår og lys hud. Så foreløpig har jeg troa. Betslte vel 4tusen.
  1 poeng
 11. Magpie

  Hvor ofte vasker du håret?

  Det er vel ikke slik at man er "flinkere" jo sjeldnere man vasker håret? Unntaket er om man har sterke farger i håret, som gjerne slipper lettere. Jeg tror også det for det meste er en myte at man kan "trene" hodebunnen til å tåle vask sjeldnere. Jeg tenker at det er best å vaske håret så ofte som man føler behov, og bruke milde produkter tilpasset hårtypen.
  1 poeng
 12. Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  Niacinamide er ikke en "aktiv" ingrediens på samme måte som for eksempel retinoider eller syrer, og kan ikke i seg selv framkalle kviser. Men niacinamide har et optimalt nivå på sånn cirka 4-6%, så det er ikke sånn at mer er bedre, og det er vanskelig å blande selv og faktisk få riktig konsentrasjon og lik fra gang til gang.
  1 poeng
 13. katta

  Dusjfavoritter!

  Jeg bruker dusjkrem fra Weleda,elsker Pomegranate! Vet ikke om jeg blir silkemyk altså, men en anne ting jeg har begynt med er å tørrbørste huden før dusj et par tre ganger i uka. Bruker en tørr klut, børste blir for heftig. Og huden blir mye glattere og mykere av det faktisk, merket forskjell bare etter et par uker. Får opp blodsirkulasjonen og huden ser litt strammere ut på et vis.
  1 poeng
 14. Michelle

  Små sminkenyheter

  Har sett så SYKT mange videoer av denne på Tik Tok!! Den ser litt for god ut til å være sann, det vil si, jeg ser for meg at det blir cake face ganger tusen med denne. Men jeg har lyst til å prøve den ut selv, jeg har bare brukt pudderfoundation de siste årene og ser egentlig aldri for meg å bruke flytende foundation igjen. Sånn er det når man har drøyt fet hud! Nå er jeg dog ikke fan av full dekk, så mulig denne blir for tung og unaturlig for meg.
  1 poeng
 15. cinnamon

  Blusher uten skimmer for oss med kald undertone

  Haha Takk for et fint svar! Ikke ekstremt lite nyttig Skal undersøke Mac, har holdt en knapp på dem lenge, men hadde et lite håp om å finne noe rimeligere. Gjorde faktisk det, Isadora sin i Cool Pink, perfekt farge for meg, men ufattelig lite pigmentert og forsvinner nesten i det samme jeg tar den på. Har skjønt at Mac sin sitter mye lengre, så nå kryper jeg vel til korset der.
  1 poeng
 16. BondiSands

  Hvor ofte vasker du håret?

  Åh. Nei når man er syk er ikke hårvask førsteprio. Har selv slitt med depresjoner så jeg så ikke selv vitsen å vaske meg når jeg ikke traff folk likevel. Kanskje en viss forskjell på sykdommene da, men håper du får bedre etter hvert
  1 poeng
 17. Tone

  Små sminkenyheter

  Enig med deg, og er litt lei hele Nakedgreia. Det var jo omtrent helt revolusjonerende da den kom, og jeg elsker fortsatt den originale, og synes Heat er kjempefin og kunne i og for seg sikkert levd med Cherry og Honey og - men jeg synes de melker det for hardt og er klar for noe nytt. Her er det jo ingenting nytt utover slangeskinnsmønster og en feilplassert turkis skygge, så jeg styrer unna denne også.
  1 poeng
 18. Michelle

  Blusher uten skimmer for oss med kald undertone

  MAC Cubic er veldig fin! Edit: Herregud den er jo discontinued... Jeg skal sjekke MAC blush paletten min i morgen, jeg har noen jeg syns er fine til kald hud! Har nøytral hudtone selv og glad i kalde blusher. Edit 2: Vil anbefale MAC Fleur Power, Desert Rose (den ser varmere ut på bilder enn den er etter min mening) og Melba! Melba er min favoritt ferskenfargede blush når jeg vil gå for en som er kald. Bruk en lett hånd på Fleur Power, så vil den se ganske naturlig ut.
  1 poeng
 19. Ingrid

  Jane Iredale amazing base loose mineral powder

  Husker ikke🤪 har prøvd den, men tror jeg bare var mest opptatt av å bruke den pressede, så den ble oversett.
  1 poeng
 20. Tone

  Knusktørre lepper

  Denne ja, bestiller på Ebay fra den selgeren som på tidspunktet har rimeligst frakt 🙂 Har brukt den i flere år og elsker den inderlig
  1 poeng
 21. tuffl

  Knusktørre lepper

  Enig med @Magpie! Decubal Lips&dry spots balm er også blitt min favoritt om dagene, men om natten bruker jeg Medela Purelan 100. Begge to er veldig gode og har blitt HG favoritter hos meg!
  1 poeng
 22. Tone

  Jane Iredale amazing base loose mineral powder

  Har ikke gode råd, og regner med Magpie innfrir, men jeg er nysgjerrig på den løse varianten kjenner jeg. Er fargene i dem like? Jeg er veldig fornøyd med Warm Silk i den pressede, skal jeg gå for samme i den løse ev.?
  1 poeng
 23. Magpie

  Knusktørre lepper

  Decubal Lips&dry spots balm er min favoritt, og er dessuten helt uten lukt og smak.
  1 poeng
 24. Krystall

  Charlotte Tilbury

  Men du giraffen, hva med å bestille fra en av de utenlandske high-end fashion-nettbutikkene som opererer med delivery duty paid, sånn at man får opp alle kostnader i handlekurven og en lovnad om at det du betaler til dem er den totale summen? Net-a-porter og Harvey Nichols har i hvert fall Charlotte Tillbury. Da slipper du unna importgebyret til Posten Norge.
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.