Vinnerliste

 1. lykkelitenen

  lykkelitenen

  VIP-medlem


  • Poeng

   46

  • Innholdsteller

   2 973


 2. Michelle

  Michelle

  VIP-medlem


  • Poeng

   27

  • Innholdsteller

   1 404


 3. Marie Maklo

  Marie Maklo

  VIP-medlem


  • Poeng

   21

  • Innholdsteller

   3 931


 4. Wasabi

  Wasabi

  VIP-medlem


  • Poeng

   17

  • Innholdsteller

   2 225Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 23. mars 2019 i alle områder

 1. 8 poeng
  lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Tatt etterveksten, stusset ca 2 cm av tuppene og hatt i ny farge
 2. 6 poeng
  Michelle

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Er vell snart ett år siden sist jeg bleika håret. Var hos frisøren igjen for et par dager siden - legg merke til hvor sunt håret mitt ser ut! Jeg har aldri hatt så sunt hår før tror jeg.
 3. 3 poeng
  Marie Maklo

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Dårlig med før-bilde, men sånn ser det ut nå hvertfall! Striper med gyllen vask over.
 4. 2 poeng
  lykkelitenen

  Olaplex

  Jeg er blitt veldig glad i serien! Den var litt uvant i begynnelsen, men nå elsker håret mitt den! Spesielt balsamen var uvant siden den ikke gir den veldig glatte effekten mens den er i håret, men nå er jeg så vant til det at jeg nesten syntes det er ekkelt å bruke andre balsamer som gir den veldig glatte følelsen for håret kjennes ikke rent ut da. Men det er når håret er tørt jeg merker den store forskjellen, for det er så mye sterkere og glattere, mindre brusete og generelt lettete å jobbe med. Stort pluss for at det holder seg rent lenge og ikke blir tungt! Jeg kombinerer den med hårkur med både fukt og proteiner og har jeg ikke hårkur i det lar jeg balsamen sitte i mens jeg vasker kroppen og ansiktet, vanligvis rundt 5 minutter og da suger håret til seg "alt" så det føles nesten ikke ut som jeg skyller ut balsamen etterpå.
 5. 2 poeng
  lykkelitenen

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Jeg hadde spray fra Biorè i fjor med spf50, samt garnier sin spray med spf50. Garnier sin blir litt hvit og kan kjennes litt seig ut på huden i det man sprayer, men den funker og jeg kjøper den igjen i år om den fortsatt er på markedet. Biorè sin er utrolig lett på huden, så lett at jeg flere ganger var usikker på om jeg faktisk sprayet meg nok, men den funket til gjengjeld supert over sminken uten å se blank ut eller få den til å gå i oppløsning.
 6. 2 poeng
  Magpie

  ''Norske'' alternativer etter 2020

  Jeg tror det er noe sånt som 2% forskjell i UVA-beskyttelse mellom spf 30 og spf50+, og egentlig er det sånn at den beste solkremen, er den man faktisk takler å bruke.
 7. 1 poeng
  Magpie

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Generelt vil jeg si at ingen amerikanske solkremer er verdt pengene, for de har ikke tilgang til de nyeste og beste filtrene. Da er det lurere å holde seg til noe europeisk eller asiatisk.
 8. 1 poeng
  Andrea

  Småspørsmål om hudpleie

  Vent med syrer til huden er helt fin igjen!! Jeg leste nettopp at niacimide og salisylsyre ikke bør brukes som langvarig behandling mot kviser, og at man heller bør bruke benzoylperoksid eller retinoidsyre? Er det noen som kan mer om det? Jeg føler god effekt av en kombinasjon av glykolsyre og salisylsyre (bruker ikke begge samtidig, veksler mellom morgen og kveld - kan jeg bruke begge samtidig?). Samtidig har jeg mye tilstoppede porer som blir til kviser innimellom, men merker veldig stor forskjell hvis jeg slurver med AHA og BHA. Er det verdt å prøve benzoylperoksid i stedet?
 9. 1 poeng
  Michelle

  Olaplex

  Nå har jeg brukt Olaplex sjampoen og balsamen en stund, og jeg har fått de til å fungere for meg. Håret blir vanskelig å børste ut om jeg ikke har balsamen i håret lenge nok. Har jeg balsamen i håret i 2-3 minutter, så får den tydeligvis tid til å virke og håret blir mykere og lettere å ha med å gjøre. Sjampoen er fortsatt litt kinkig å vaske ut, men det går bra. Og den er helt vanvittig drøy i bruk! Håret mitt er litt vanskelig å få rent pga jeg bruker en del hårpudder i hodebunnen for å få volum, så ofte må jeg sjamponere håret to ganger - men det slipper jeg med denne sjampoen. So far so good, får se hvordan hårets tilstand er etter et par måneder med denne serien.
 10. 1 poeng
  Isabel

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Synes fargen er så fin 😍 du kler sånne farger så utrolig godt!
 11. 1 poeng
  Belle

  ''Norske'' alternativer etter 2020

  Shit, vanskelig å lage en god tittel på dette altså. Men jeg lurer altså på...er det bare meg som driver og analyserer og tenker hva som kan byttes ut i sminke- og hudpleieskapet slik at man slipper å betale moms etter nyttår? ja? Nei? Uansett, jeg gjør det. Jeg har noen produkter som jeg garantert kommer til å kjøpe uavhengig av pris, mens andre jeg kunne tenke meg å bytte ut. Andre ganger tar jeg meg selv i å ikke ha lyst til å prøve noe helt nytt fra utenlandske nettsider, fordi jeg er redd jeg blir hekta, og så blir det plutselig dyrt å få tak i det. Så jeg tenkte vi kunne ha en side hvor man kan si hva man ønsker å bytte ut, og man kan komme med forslag til hva det nye produktet kan være. Norske nettbutikker begynner å bli så bra fylt opp nå synes jeg, med ok pris, så det burde jo ikke være et problem. Om ingen synes dette er en god idé så bare la tråden dø ut. Og flytt den om den passer bedre et annet sted. Mine to ting akkurat nå, som jeg ønsker forslag til alternativer er: * Renseolje. Jeg er ikke gift med renseoljen min, men jeg er veldig glad i den. Har brukt Kose Softymo Deep Cleansing Oil i flere år, og liker den veldig mye bedre enn den vanlige fra Kose. Forslag mottas med takk! * Øyenbrynspenn, og alternativer til It's Skin Babyface Natural Eyebrow i Grey Brown. Hadde en tur innom NYX Micro Brow for å teste, men den likte jeg ikke. Jeg har eksem i øyenbrynene og den tynne spissen funka veldig dårlig der. Så forslag til skrå øyenbrynspenn i en kald, brun farge (ash brown i Micro Brow var ørlite for varm) blir varmt tatt imot.
 12. 1 poeng
  Wasabi

  Hva har du truffet pan på?

  Jeg traff pan på Too Faced primed & poreless-pudderet mitt på tirsdag! Haha, jeg ropte «wiiiiiii, paaaaan!», godt jeg var alene hjemme, haha 😂 Er lite som slår følelsen av å nå pan i et pudderprodukt Ikke mange puddere jeg har brukt opp i mitt liv, men dette blir neppe noe problem å bruke opp siden jeg liker det kjempegodt. Har som mål å få pan i Physicans Formula butter bronzer, H&M blush, Mary Lou highlighter og et par øyenskygger også i år
 13. 1 poeng
  Isabel

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Om du vil ha pudder så har Tarte pudder. Jeg var veldig fornøyd med min, og har kjøpt påfyll
 14. 1 poeng
  Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  @Michelle, jeg ville prøvd Elixir Acticlear pads, eller også geleen med azelainsyre. Det finnes en "ungdomspakke" nå med rens, pads og Niactil 4% som virker ganske fin.
 15. 1 poeng
  Belle

  Øyekrem

  Det må du altså. Er så fornøyd. Det aller beste med den, er at den ikke er så himla fet, selv om den er industrial strength fukt. Litt mer sånn tørr føler jeg, som oljer kan føles, noe som fungerer utmerket på min fete hud.
 16. 1 poeng
  Magpie

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Cliniderm har tube med pumpe, men i 40 ml. Jeg liker versjonen for tørr hud med spf 50+, for den er relativt smooth og ikke så fettete som så mange konkurrenter.
 17. 1 poeng
  Michelle

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Tusen takk! Forskjellen er ganske stor, ja! Jeg tror det er fordi jeg er flinkere til å la rettetanga ligge. Jeg vasker håret ganske ofte da, men har som sagt kutta ned på varmebehandling og er ellers veldig flink til å bruke varmebeskyttende når jeg først føner det eller retter det, så håret mitt er strålende fornøyd.
 18. 1 poeng
  Belle

  Øyekrem

  Tenkte bare å oppdatere her, og si tusen millioner takk for tipset til @Magpie om Cicaplast Baume. Tror aldri under-øyet-partiet mitt har vært mer fornøyd. Jeg fikk en kvise første dagen, men etterpå heldigvis ingenting.
 19. 1 poeng
  Magpie

  Olaplex

  Tja, den lukter litt musk, pudrete og ikke søtt eller fruktig. Ikke så sterkt, men jeg tror folk enten elsker eller hater den.
 20. 1 poeng
  Magpie

  Olaplex

  Jeg har brukt dem av og på siden de kom i fjor, og liker dem, men er ikke 100% forelsket. Håret mitt er egentlig slitt så det holder; fine hårstrå i stor mengde som er bleket og farget herfra til evigheten, ganske tørr hodebunn som lett blir irritert og klør, og hår som bortimot aldri blir fett. Produktene lukter litt sitrus-medisinsk (litt tannlege?), shampooen skummer ekstremt mye, og er veldig drøy i bruk. Balsamen har en tykk konsistens, som en tykk bodylotion? Den gjør ikke håret mykere eller veldig mye enklere å gre, så jeg klør meg litt i hodet over den. Om håret ditt trenger pleie, bør du garantert bruke andre produkter i tillegg. For min del mistenker jeg at disse produktene er i overkant hypet opp på grunn av effekten til Olaplex #1-3, og jeg føler at de ikke har noen wow-effekt på samme måte. Leave-inen har jeg ikke prøvd, men den skal visstnok være veldig bra.
 21. 1 poeng
  Michelle

  Lilla shampoo/balsam/kur?

  Stemmer. Det hadde jeg faktisk glemt av. Kanskje jeg går for den.
 22. 1 poeng
  tuffl

  Lilla shampoo/balsam/kur?

  Lurer på om den nye varianten av Fudge sin skal være mer fuktighetsgivende? Mener å huske at frisøren min sa noe om det hvertfall.
 23. 1 poeng
  LinnCaroline

  Lilla shampoo/balsam/kur?

  Jeg har hørt den til Joico skal være mer pleiende, men husker ikke helt hvordan den er selv.
 24. 1 poeng
  Magpie

  Lilla shampoo/balsam/kur?

  Min teori er at pigmenterte shampooer åpner skjellaget på huden mer enn andre shampooer, for at fargen skal ha en sjanse til å trekke inn. Ergo tror jeg man må leve med problemet og heller følge opp med kur etterpå. Jeg har nylig farget håret mørkt rosalilla (brunsvart i bunnen), og for å vedlikeholde bruker jeg Evo Fabuloso Pro som frisøren har blandet for å passe til fargen, og en lite dæsj Revlon fargebombe blandet med hårkur innimellom. Fargebombene fra Revlon er ganske pleiende i tillegg til fargekorrigerende, og 1002 er fin for blondt hår.
 25. 1 poeng
  LinnCaroline

  Natasha Denona

  Jeg kjøpte Cranberry-paletten, og syntes skyggene var en drøm å påføre, samt at de ser fargesterke og pene ut på øyet. Noen av skyggene minner om glitter, men det er overraskende lite fallout, sammenlignet med UD f.eks. Men - de creaser på meg - noe som aldri skjer når jeg har på UDPP. Jeg er litt usikker på om det er glitterskyggene som har skylden, siden jeg kun har brukt flere av fargene sammen. Må si jeg uansett elsker finishen, så vurderer en ny palett. Synes ikke jeg har skygger som gir helt det samme uttrykket.
 26. 1 poeng
  Belle

  Øyekrem

  Livsmottoet mitt, det.
 27. 1 poeng
  Belle

  ''Norske'' alternativer etter 2020

  Enig! Jeg bruker jo ''bare'' SPF30 i Spania om sommeren, liksom, så da bør SPF25 være mer enn godt nok til hverdags hjemme.
 28. 1 poeng
  Belle

  ''Norske'' alternativer etter 2020

  Takk til tips ang. Mac Cleanse off oil og øyenbrynspenn alle sammen. De skal skrives på lista! Jeg er helt åpen for rensebalm @lykkelitenen. Erborian er notert. Hvor selges det? Vita? Angående solkrem, så kan jeg anbefale Cerave Factial Moisturizing Lotion. Den har SPF25 bare, da, men på høst, vinter og tidlig vår er denne helt super. Den er fuktgivende nok til de med fet hud å bruke alene om man vil, samtidig som den fungerer utmerket lagvis for de med tørrere hud. Den oppfører seg helt eksemplarisk under sminke.
 29. 1 poeng
  tuffl

  ''Norske'' alternativer etter 2020

  God ide med denne tråden! Jeg har definitivt begynt å tenke framover til 2020 og driver å tester ut nye hudpleieprodukter som kan fås tak i her i Norge. Ang sminke så har jeg tenkt å bruke NYX Micro Brow istedenfor den fra Lioele som jeg bruker til nå.
 30. 1 poeng
  Oda

  ''Norske'' alternativer etter 2020

  Jeg er blitt veldig forelsket i en øyenbrynspenn fra Wet og Wild og til min store overraskelse så jeg at den nå finnes på Normal, og koster under 40kr! 😍
 31. 1 poeng
  Frøken Lilla

  Den generelle ColourPop-tråden

  Det var det ja bare kom på at navnet var så kjent
 32. 1 poeng
  vakkerlakk

  Den generelle ColourPop-tråden

  Venomous Villain frå 2010, muligens?
 33. 1 poeng
  Maiken

  Den generelle ColourPop-tråden

  What she said. 😆 Den ser superfin ut, da.
 34. 1 poeng
  lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Takk @DivaG Nå er jeg tilbake til lilla. Ble litt mørkere i lengdene enn først planlagt, men gir det to-tre vask så blir det mørk lilla i bunn og mer pastell i lengdene Takk @DivaG Nå er jeg tilbake til lilla. Ble litt mørkere i lengdene enn først planlagt, men gir det to-tre vask så blir det mørk lilla i bunn og mer pastell i lengdene
 35. 1 poeng
  DivaG

  Vis oss bilder av håret ditt!

  @lykkelitenen du har en soloppgang i håret! Fortsatt ganske fornøyd med å ha eliminert frisører fra livet mitt 😂 det er bare for dyrt for å stusse tuppene. Burde ta det igjen snart. Men åh, jeg er så glad i håret mitt om dagen.