Vinnerliste

 1. Michelle

  Michelle

  VIP-medlem


  • Poeng

   14

  • Innholdsteller

   1 607


 2. LinnCaroline

  LinnCaroline

  VIP-medlem


  • Poeng

   13

  • Innholdsteller

   3 484


 3. DivaG

  DivaG

  VIP-medlem


  • Poeng

   13

  • Innholdsteller

   1 446


 4. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   11

  • Innholdsteller

   4 914Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 22. juli 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Oda

  Småspørsmål om hår

  Noen merker som Sebastian og Kevin Murphy trenger man ikke balsam etter kuren. Shampoo åpner skjellaget eller "døren", kur penetrerer seg videre innover og virker, og balsam lukker "dørene" igjen og låser virkestoffene inn i håret. Skjellaget blir ikke lukket skikkelig med kun kur og det tar noen døgn for håret å klare det på egenhånd. Dermed blir det mye mer mottagelig for slitasje, og over tid kan det knekke og flise seg. De fleste merker bla Redken og Kerastase krever balsam etter kur
 2. 1 poeng
  Marie Maklo

  Småspørsmål om hår

  Min frisør toner(eller hva det er ) håret mitt varmere etter striping for at det ikke skal bli for kaldt, og det er jeg så glad for! Kald blondt blir fort litt "grønnaktig" på meg. Jeg har inntrykk av at veldig mange er redd for gulskjær, og derfor skal ha det så kaldt som mulig.
 3. 1 poeng
  Oda

  Småspørsmål om hår

  Jeg tviler på at du kan reklamere på dette, dessverre. Da burde du gjort det helst innen 14 dager etter behandlingen. Hadde ikke vært et problem med "gul" bunn om hun ikke korrigerer lengdene så kaldt. Mange frisører er redde for å bruke noe med varme i, men ofte trengs det litt varme for å få et jevnere og naturlig resultat. Da hadde det heller ikke vært nødvendig med den mørke bunnfargen hun tok i Fortsett med rensesjampo hvert fall, er ikke så mye annet å gjøre selv.. Det går an å ta rensesjampo tørt hår (kun hvor fargen sitter) og sitte i 10-20min. Ta er varmt handle oppå for å få sjampoen til å jobbe og knitre. Dette fungerer best med Kevin Murphy sin grønne flaske "Maxi.wash" Hvilken type bruker du?
 4. 1 poeng
  tuffl

  Småspørsmål om hår

  Haha, ja som regel er det veldig bra, men så skjedde dette da 😂Heldigvis vises det ikke spesielt godt når jeg har sideskill, så da blir det det framover!
 5. 1 poeng
  Isabel

  Vitamin C

  Jepp.
 6. 1 poeng
  Magpie

  Vannfast mascara

  De sitter som limt, selv etter en dusj.
 7. 1 poeng
  Nora

  Små sminkenyheter

  Det har jo vært litt negativ omtale av merket (ikke produktene). Lady Gaga har jo definitivt råd til å starte et sminkemerke, hun er ikke et indie merke, og hun samarbeider med Amazon. Likevel er det vel sånn at du betaler for produktene nå men får de i september. Folk reagerer jo litt på at det tar så lang tid fra du betaler til du får produktene, når egentlig begge partene som er involvert i salget har økonomi til å ta betaling når de sender produktene...
 8. 1 poeng
  bykatt

  Små sminkenyheter

  Noen som har pre-bestilt noe fra Haus laboratories, Lady Gagas sminkemerke, eller har noen tanker om dette? Jeg liker Lady Gaga, og markedsføringskampanjen så langt treffer godt hos meg. Det kjøres på at Lady Gaga selv har brukt kraften sminke har til å gi henne et mot hun ikke hun visste hun hadde i seg, i perioder med dårlig selvbilde. Men produktene så langt er kanskje ikke akkurat passende som den daglige make up-en, som er det jeg vel "trenger" mest. Nærmest å kjøpe for meg er faktisk Chained Ballerina, et sort liquid shimmer powder. Det er virkelig noe greier jeg ikke har fra før.