Vinnerliste

 1. Michelle

  Michelle

  VIP-medlem


  • Poeng

   45

  • Innholdsteller

   1 914


 2. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   42

  • Innholdsteller

   5 137


 3. LinnCaroline

  LinnCaroline

  VIP-medlem


  • Poeng

   32

  • Innholdsteller

   3 606


 4. Azur

  Azur

  VIP-medlem


  • Poeng

   28

  • Innholdsteller

   3 343Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 18. des. 2019 i alle områder

 1. 8 poeng
  Nora

  Nå er det tid for å betale årsavgift igjen!

  Hei dere I fjor på denne tiden ordnet vi slik at man betaler årsavgift som et slags årlig abonnement. De fleste av dere kjøpte abonnement når det først kom og da vil dere få en epost om fornying snart, om dere ikke allerede har fått det. Pengene går til å betale domene og forumprogramvare, evt andre kostnader som oppstår rundt driften av forumet. Vi håper jo at flest mulig har lyst til å betale i år også slik at vi har nok penger til å drifte forumet. Dersom dere ikke kjøpte abonnement i fjor, så har dere muligheten til å gjøre det i år ved å gå inn på subscriptions i menyen. Bare spør i vei i denne tråden eller på pm dersom dere lurer på noe! Det er også mulig å lese i tråden fra i fjor om man lurer på noe. Takk for at dere er med på å betale for at vi kan gjøre forumet til den triveligste plassen på Internett
 2. 2 poeng
  LinnCaroline

  Kontroverser - butikker, merker, personer ++

  Jeg er ikke sånn som hiver meg på boikott av alt mulig, men for et surmaga og unødvendig stikk til Nikkie! 🐍🐍🐍
 3. 2 poeng
  Isabel

  Lipgloss

  Jeg er også veldig glad i Fenty Gloss Bomb. Jeg bruker den og den Nars leppeoljen kjempe masse.
 4. 2 poeng
  Magpie

  Oslo skin lab the solution

  Hvis du leter etter faktisk forskning, vil du finne null niks og nada som ikke på en eller annen måte er sponset av produsentene. Jeg synes det taler for seg selv.
 5. 2 poeng
  Oda

  Tips til "toner for å dra over huden på morgenen"

  @tuffl Jeg bruker faktisk Neutral sin toner om morgenen for dette formålet.:) 200ml for 50kr på normal
 6. 2 poeng
  Ingrid

  Charlotte Tilbury Lipstick

  Jeg har utvidet samlingen litt! Jeg var en ekstra tur i London i sommer og da var jeg innom counteren og kjøpte litt forskjellig. Så ble det en ordre fra net-a-porter, og plutselig var det gratis shipping fra Selfridges. Så det ballet litt på seg da Jeg har solgt coachella coral som ble swatchet over her, fordi jeg ikke ble helt venn med formulaen. Jeg har likevel med Bitch perfect her, som nå er den eneste jeg nå har av disse. Ellers er alt Matte Revolution. Bildene av leppestiftene er i kaldt lampelys, mens swatchene er i naturlig lys fra vinduet. Bitch perfect (K.I.S.S.I.N.G), Very Victoria, Bond Girl, Amazing Grace, Lost Cherry Red carpet red, Love Liberty, Walk of shame, Glastonberry Bitch perfect (K.I.S.S.I.N.G), Very Victoria, Bond Girl, Amazing Grace, Lost Cherry Red carpet red, Love Liberty, Walk of shame, Glastonberry Først nå slo det meg hvor like Bond girl og Walk of shame er, men Bond girl er litt kaldere i fargen enn walk of shame, og jeg tror jeg foretrekker førstnevnte. For øyeblikket er det Very Victoria og Love Liberty som er mine favoritter, men jeg liker dem alle sammen Disse er matte, men selvfølgelig ikke like matte som liquid lipsticks og litt mindre matte enn Mac sine. Jeg synes derfor MR er mindre uttørrende enn Mac. De mørkeste fargene stainer også litt når de forsvinner, så man slipper flekkete lepper på noe tidspunkt. Noen farger er mer pigmenterte enn andre (som red carpet red), men også for eksempel Lost cherry kan bli sterkere i fargen med et par ekstra lag. Jupp!
 7. 1 poeng
  Frøken Lilla

  Årsavgift

  Jeg ser nå at jeg kunne jo ha sett på første siden her 🙈 var litt vel rask med å spørre, men er jo så mye rart som kan komme på Mail så like greit å dobbel sjekke at det fortsatt var legit
 8. 1 poeng
  Wasabi

  Årsavgift

  Blir fornyet 7.februar hos meg, så betaler da
 9. 1 poeng
  Michelle

  Årsavgift

  Står hos meg at det blir fornyet den 14. februar, så jeg betaler da.
 10. 1 poeng
  Nora

  Årsavgift

  @Frøken Lilla ja, det stemmer! Tenkte jeg skulle lage et innlegg om det, men jeg har ikke kommet så langt enda 😅
 11. 1 poeng
  vakkerlakk

  Lipgloss

  Har blitt glad i NYX Lip oil. SÅ behageleg å ha på!
 12. 1 poeng
  Nora

  Kontroverser - butikker, merker, personer ++

  Hvis man vil være en bevisst forbruker begynner det å bli mange ting å passe på. Her kan vi ha en liste over det vi kjenner til. Skal prøve å oppdatere listen under veis. Del gjerne kilder slik at vi kan få de med. Ps: hvis noen kommer på en bedre tittel er det bare å gi beskjed Butikker BliVakker: Eid av Einar Brandsdal som har kommet med en del kvinnefiendlige, kristne uttalelser, blant annet ang abort (kilde). Personer/merker Jeffree Star: Kat von D : Morphe:
 13. 1 poeng
  lykkelitenen

  Kontroverser - butikker, merker, personer ++

  Hun har lirt av seg en del grums om influensere tidligere og involvert seg på sosiale medier med direkte hetsende mld, deriblant som svar på kommentarer på Instagramen til Too Faced. Hun allierte seg også med en "tea channel" en periode og fikk mye kritikk for å dele ting hun ikke hadde business å dele. Eneste grunnen til at hun ikke har vært sparket tidligere tror jeg er pga broren sin stilling, men det er spekulering fra min side Uansett, bra de tok tak i det, synd det var pga en slik kommentar
 14. 1 poeng
  Tone

  Den generelle ColourPop-tråden

  The pakke has arrived!! Skjeggstubbene kom hjem med pakke i går kveld, da hadde han i hemmelighet fått varsel om at den var sendt ut uten å gi beskjed og kom med overraskelse hjem fra jobb 🥳🥳🥳
 15. 1 poeng
  Azur

  Lipgloss

  Jeg bruker stort sett kun Jane Iredale Just Kissed lip & cheek stain i de fargene med navn som begynner på Forever og er av typen som gir farge etter hud og temperatur. Mest Forever Pink og Forever Red.
 16. 1 poeng
  Magpie

  Lipgloss

  Jeg elsker Dior Lip Maximizer, men fargene er litt kjedelige. Glossene sitter godt på, har litt sting men ikke nok til å irritere, og er fuktgivende. Ellers synes jeg Jane Iredale har veldig gode lipglosser. Disse lukter litt sitrus/granateple-aktig.
 17. 1 poeng
  Christine

  Lipgloss

  Isadora Gloss Crystal Glace❤️
 18. 1 poeng
  LinnCaroline

  Lipgloss

  Jeg er ingen lip gloss jente, men Fenty Beauty Gloss Bomb er den første jeg kommer på.
 19. 1 poeng
  tuffl

  Dupe til Clarins Instant Lip Perfector i "04"

  @Azur Jeg tror faktisk de har sluttet å produsere lipbalmen/stiften og 🤷‍♀️
 20. 1 poeng
  Tone

  Den generelle ColourPop-tråden

  Ja, faktisk! Fikk svar for noen dager siden, men det har tatt minst ei halv uke mellom hvert svar De sender ny! Håper den kommer fram og at alt er i orden!
 21. 1 poeng
  LinnH

  Øyenskygge som passer til alt

  Her er en gammel tråd. Din one and done øyeskygge Jeg oppdaget Inglot 402 den gangen. Maybelline On and on bronze har jeg glemt av og fikk lyst å kjøpe den på nytt! Når jeg reiser har jeg ofte med Nars skyggepenn i Iraklion, den er veldig fin alene.
 22. 1 poeng
  Heidrun

  Øyenskygge som passer til alt

  Jeg er så lat at jeg for tiden bruker UD primer potion i fargen sin. Den sitter hele dagen, og lager et subtilt skimmer.
 23. 1 poeng
  Magpie

  Sminkefjerner, øyne

  Jeg er jo glad i mineralolje siden den er lett og aldri irriterer sensitiv hud, pluss er billig og lett å få tak i. Favoritten er den uparfymerte babyoljen fra Natusan, som vi alltid har i hus.
 24. 1 poeng
  Magpie

  Sminkefjerner, øyne

  @Tone, jeg brukte en periode rensebalmen fra Clinique, men jeg er teit, og liker ikke ting som kommer i krukke. Jeg oppdaget dessuten at de vanlige renseproduktene mine tar det meste av sminke uansett, og uten å irritere huden, og hvis det trengs, tar jeg heller en runde babyolje (uparfymert) først.
 25. 1 poeng
  lykkelitenen

  Sminkefjerner, øyne

  Jeg har testet mye siden denne tråden ble startet og favoritten nå er Erborian sin rensebalm! Den er kjempegod og fås hos Vita av flytende bruker jeg fortsatt Etude house til øynene.
 26. 1 poeng
  Martine

  Oslo skin lab the solution

  Jeg har gått igjennom et par bokser med Great lakes Collagen Hydrolysate, der er dosen 12g. Kan ikke si jeg har merket noen effekt. Oslo skin lab har kun 2,5g, så det gjør meg skeptisk. For de som vil prøve kollagen hadde jeg heller prøvd kollagen fra Great lakes eller Vital Proteins. Om det har noen effekt kan diskuteres, men da får man hvertfall mer for pengene.
 27. 1 poeng
  Azur

  Oslo skin lab the solution

  Det at trenden gikk raskt over i USA, faktisk før hypen kom til Norge via sponsede instagrammere, sier også sitt.
 28. 1 poeng
  ToneO

  Nattlysolje kosttilskudd

  Ja, det er helt sant, greit å vite at alt er prøvd først! Var innom å kjøpte Efamol nattlysolje i dag, det har tilbud på Vita nå, så jeg kjøpte 2 pakker, så har jeg til i hvertfall til litt over 2 mnder! 😄
 29. 1 poeng
  tuffl

  Tips til "toner for å dra over huden på morgenen"

  @Oda Ååå, kult! Skal sjekke ut den toneren
 30. 1 poeng
  Tone

  Tips til "toner for å dra over huden på morgenen"

  Oooh godt tips! Jeg bruker den derre witch hazel noe som var så svær på nett og Iherb nå, igrunn ganske samme effekt som LRP, men muuuulig den gjør meg litt strammere, og når den i tillegg må kjøpes på nett så blir det nok LRP fra lokalt apotek neste gang. Men skal se etter Neutral sin
 31. 1 poeng
  Michelle

  Sminkespeil med lys

  Da har jeg fått mitt speil og jeg er som @Wasabi, VELDIG fornøyd!! Det er så stort og fint, og det at man kan dimme lyset og velge mellom dagslys, kaldt lys og varmt lys er jo helt genialt. Eneste minuset er at der er ikke et "nærspeil", men bruker da bare et lite speil om jeg trenger å være up close and personal... Gleder meg vilt til å sminke meg på fredag!
 32. 1 poeng
  Maiken

  Den generelle ColourPop-tråden

  Haha. Fikk tilbud om rabattkode. Så da ble jeg sur, da. "Well that is just unacceptable. I'm not paying another $9.99 in shipping, when it's your poor packaging that caused it. I realize from reading other customer complaints (and there are endless amounts) that you don't really give a crap about good customer service, but what I don't understand is how shipping a new palette or refunding people for broken items could possibly cost you more than the bad rep Colourpop as a company is getting around the world right about now. So bye, I won't be spending my hard earned money here again. " Ikke at de kommer til å bry seg, men godt å få sagt det. Har lest så mye dritt om kundebehandlingen deres at dette er på vegne av oss alle.
 33. 1 poeng
  lykkelitenen

  Charlotte Tilbury

  What? Ingen swatcher i denne tråden? @Ingrid og @Aurora, skjerpings! Holde kjøpene deres for dere selv på denne måten? *hinthint*