Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 17. jan. 2019 in all areas

 1. 7 points
  Nora

  Årsavgift

  Hei dere Nå skal muligheten til å betale en årsavgift være oppe. Den ligger i menyen i toppen av siden og heter "subscriptions". Der kan man betale 150 kr, og om ett år vil man få en epost om å betale på nytt. Jeg satte prisen til 150 kr, siden vi allerede har litt penger på konto. Det vil selvfølgelig være mulig å donere penger ved å bruke sidebaren på forsiden. Både hvis du allerede har betalt årsavgift, men vil gi mer, eller om du synes årsavgiften er litt mye og heller vil gi litt om gangen. For nå forandres ingenting ved å betale årsavgift, man får ikke tilgang til andre funksjoner eller rom. Dette kan forandre seg etter hvert hvis vi finner utav at det er noe vi ønsker. Årsavgiften kan betales når du vil. Betaler du i april 2019 vil du få epost om fornyelse i april 2020. Hvis det er noen som vil trekke fra det de har donert tidligere i år på årsavgiften, så må dere gi beskjed, så kan jeg ordne det Gi beskjed dersom det oppstår noen problemer underveis. Jeg har bare fått testet dette litt på meg selv, så jeg har ikke allverdens med erfaring på dette enda.
 2. 3 points
  Nora

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Nå skal det være mulig å betale:
 3. 3 points
  lykkelitenen

  MAC-tråden

  Jeg handlet for ca 900kr før jul, varene kom kjapt og ingen gebyrer Husker ikke om det sto noe om avsendersted på pakken, men ingen gebyrer som sagt, så i såfall har de ordnet den delen selv.
 4. 3 points
  idamarkussen

  MAC-tråden

  Jeg hadde en superkrangel med de når de lanserte, for det stod tidligere (vet ikke hva praksis er nå) at pris var ink. mva, men så måtte jeg likevel betale mva når pakken kom i posten. Da var det heller ikke oppgitt at sendingen kom fra utlandet noe sted på siden. Jeg meldte videre til forbrukerrådet etter en mindre hyggelig samtale med kundeservice hvor de prøvde å overbevise meg om at dette var toll (😡) og endte med at jeg fikk en lengre beklagelse fra et advokatfirma, en leppestift (russian red) og pengene tilbake. Har aldri handlet der siden 😛 Håper virkelig de har endret praksis i etterkant av det, ettersom dette er veldig lenge siden. Men basert på samtalen jeg hadde med kundeservice på det tidspunktet virket det ikke som om de forstod konseptet med skattlegging av varer dersom man har lager i utlandet. I og med at det nå står "ink mva" igjen når du legger ting i handlekurven vil jeg anta at du ikke må betale det dobbelt opp og at de har det ryddigere enn når de startet opp. Meld gjerne ifra hvordan det gikk/går hvis noen her tørr å prøve seg! 🙈
 5. 3 points
  LinnH

  Øyenskygger du har lyst til å prøve

  haha ja på tide med en viseaften nå @Christine!
 6. 3 points
  Christine

  Øyenskygger du har lyst til å prøve

  Hadde blitt hyggelig med viseaften, da @LinnH
 7. 3 points
  Nora

  Problemer med forumet?

  Ja, det er litt merkelig den funksjonen. Man må trykke frem like knappen før man kan like... Bra du fant utav det på egenhånd!
 8. 2 points
  Heidrun

  Donasjoner til forumets driftskonto

  God bedring til pappaen din
 9. 2 points
  vakkerlakk

  Problemer med forumet?

  Oppdaga dette for ei stund sidan, men trudde det kun var min telefon som var litt skrullete 🤭
 10. 2 points
  Kamilla

  MAC-tråden

  Åhh alltid like sjarmerende når noen sender nesten samme Mail når man spør om mer informasjon 😛
 11. 2 points
  Marie Maklo

  Problemer med forumet?

  Samme her😂
 12. 1 point
  Nora

  Årsavgift

  Jada, ikke noe problem. Kan du ikke bare sende meg en pm?
 13. 1 point
  Frøken Lilla

  Årsavgift

  ingen problemer når jeg betalte nå iallefall, veldig enkelt og greit!
 14. 1 point
  katta

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Full forståelse for det, god bedring til pappa! Og takk for svar
 15. 1 point
  Maiken

  Donasjoner til forumets driftskonto

  God bedring til pappen din. ❤️Forferdelig når sånt skjer.
 16. 1 point
  Michelle

  Lush

  Yikes, takk for heads up! Jeg får bestille den når den kommer til Norge og sammenligne, for jeg har mer igjen av den forrige.
 17. 1 point
  Kamilla

  MAC-tråden

  Vil tipse om at jeg syns det er mange gode tilbud på Maccosmetics.no! Har fått Look and a box og Patick starrr sommerkolleksjon for til sammen 570kr. Det er til sammen 10 produkter fra MAC med gjennomsnittspris 57 kroner det.
 18. 1 point
  Hege

  Problemer med forumet?

  Altså.. vi er flere som lærte noe nytt nå 😳😂
 19. 1 point
  LinnH

  Øyenskygger du har lyst til å prøve

  Viseaften står også på min liste. Cashmere var nydelig @tuffl! Men frykter jeg ikke finner den igjen i skuffa med alle de nøytrale paletten....
 20. 1 point
  Minnea

  Problemer med forumet?

  Vil ikke kalle det å finne ut av det på egen hånd, hadde du ikke sagt det om å trykke to ganger så hadde jeg sikkert sittet her og grublet ennå 😅 Det var en rar funksjon ja, særlig siden hjertet blir blått med en gang. Jeg har sikkert gitt masse likes som aldri har kommet frem, bare ikke lagt merke til det før nå.
 21. 1 point
  lykkelitenen

  NYX Swear by it palette

  Jeg har så lyst men jeg skulle også liksom kutte ned på impulskjøpene mine 😂
 22. 1 point
  Maiken

  NYX Swear by it palette

  Noen som har prøvd? Denne roper så iherdig ut til meg at jeg bare må ha den etterhvert. Får bli bursdagsønske. 😉 Ser for meg at jeg skal bli supersprek i fargeveien og ta helt av, men sånn blir det jo aldri. Skal prøve, iallefall. Ser den har fått meget gode skussmål til NYX å være også.
 23. 1 point
  Minnea

  Problemer med forumet?

  Tror det har skjedd både på mobil og macbook. De har vært tydelig likt, så ikke noe feiltrykk. Går fra blå til grå igjen. Forsøker en like på kommentaren din nå. Edit: der ble hjertet grått igjen når jeg trykket send på posten min. Jeg trykker like igjen. Edit igjen: nå skjønte jeg hva du mente med to ganger. Det der har jeg ikke fått med meg før 🙈 da er det nok bare på mobilen 😅
 24. 1 point
  Isabel

  IT Cosmetics

  Det er så morsomt, fordi den er HG hos meg. Holder kjempe lenge, og kjempe fint. Men jeg har kjempe tørr hud under øynene og ting creaser veldig fort hos meg.
 25. 1 point
  Magpie

  Alternativ til Lancome Ageless Mineral Setting Powder i Transcludent

  Ikke snakk.