Vinnerliste

 1. Michelle

  Michelle

  VIP-medlem


  • Poeng

   25

  • Innholdsteller

   1 511


 2. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   24

  • Innholdsteller

   4 895


 3. Marie Maklo

  Marie Maklo

  VIP-medlem


  • Poeng

   22

  • Innholdsteller

   3 992


 4. LinnCaroline

  LinnCaroline

  VIP-medlem


  • Poeng

   19

  • Innholdsteller

   3 426Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 26. mai 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Magpie

  Plast i hudpleie

  Jeg ville heller brukt den opp, for om du kaster den, og så kjøper noe annet, genererer du enda mer søppel enn det du gjør ved å bruke den opp.
 2. 1 poeng
  Ingrid

  Plast i hudpleie

  Her er det mer selve plast i havet- aspektet heller enn søppel generelt jeg tenker på. Jeg har mange klær med plast i, og selv om jeg nå prøver å kjøpe uten så kaster jeg ikke de gamle klærne mine av den grunn. Der har jeg heller kjøpt en vaskepose som jeg kan vaske de verste synderne, typ fleece i. Men bruker jeg rensen går det jo ut med vannet🤷‍♀️ Har andre renser liggende uten, så det er nok viktig at jeg begrenser innkjøpene generelt også!
 3. 1 poeng
  Michelle

  REN

  Jeg er så langt kjempe fornøyd med produktene fra REN! Eneste produktet jeg ikke er fornøyd med er Glycolactic Radiance Renewal masken... Den gjør ikke en døyt for huden min, mistenker at den er for mild? Vurderer å prøve Micro Polish rensen, selv om jeg syns fysisk eksfoliering er utdatert... Eventuelt den toneren. Jeg lurer også på om denne rensen kan brukes som oljerens? Høres ut som det er samme konseptet som en oljerens iallefall.
 4. 1 poeng
  Michelle

  OttLite sminkespeil

  Noen som vet om man får kjøpt OttLite speilet med adapter, slik man kunne på blivakker, noen steder? Jeg vil ha et i svart, det jeg har er rosa... Haha. Jeg har hatt mitt siden det ble solgt på blivakker for noen år siden. Forstår ikke hvorfor det ikke selges i Norge!? Edit: Eller.... Jeg kan jo bruke omformeren jeg allerede har på speilet? Om den går an å ta av? Hah! Edit 2: Den gikk an å ta av, så da bestiller jeg meg et nytt speil og satser på at omformeren passer på det speilet også! Edit 3: NEI DE SENDER IKKE TIL NORGE.
 5. 1 poeng
  Isabel

  Curly Hair metoden

  Så kjedelig @Michelle! Dyrt bomkjøp og. Håper du finner noe annet som gir nok fukt.
 6. 1 poeng
  Nora

  Eyeliner problemer

  Du kan prøve et par forskjellige teknikker. 1. Forandre på fasongen til vingen til en mer vinklet liner. Du får ikke en rett linje når øyet er lukket, men det ser likevel ikke helt vilt ut. Se dette bildet for eksempel: Du kan se at selve vingen holdes utenfor creasen (eller i ditt tilfelle der rynken er) slik at den ikke blir forstyrret. 2. Du kan begynne vingen lenger ute. Linda Halberg gjør dette, se f.eks videoen under 3. Du kan lage vingen underifra. Se tutorial fra Karima McKimmie. Vinget eyeliner er supervanskelig og man må rett og slett prøve seg frem med hva som passer best til eget øye.
 7. 1 poeng
  Maiken

  Tråden om sjampo og balsam

  Sverger til Matrix Biolage Clean Reset sjampo for tiden. Har masse tynne hårstrå, håret blir veldig fort statisk, fort flokete og veldig fett i hodebunnen. Med Clean Reset sjampo og Matrix Biolage Hydrate balsam i endene oppfører det seg ganske eksemplarisk i forhold til tidligere. Det er vel kanskje egentlig en rensesjampo(?), merker den er litt hard på hodebunnen ved langvarig bruk, så veksler med Matrix Biolage Scalp Sync, som også er veldig fin og litt mildere for hodebunnen. Nå er det jo vår, så like statisk som på vinteren er det uansett ikke, men veldig fornøyd med komboen. Også har Loco fin pris på disse, som jo er en bonus. 😁