Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10. nov. 2018 in all areas

 1. 4 points
  Minnea

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg er egentlig mer en facebook-gruppe person sånn ellers. Dette er eneste forumet jeg henger i. Men samtidig tror jeg at det er nettopp fordi det er et forum at jeg føler jeg hører til her. Det gjør jeg ikke på f.eks fifty shades på face. Jeg tror et forum i større grad tiltrekker seg folk som er opptatt av sminke på en litt nerdete måte, and thats why i love you! For det er folkene som gjør forumet for min del! Og så synes jeg oppsettet fungerer til akkurat dette. En facebook-gruppe hadde blitt mer uoversiktelig. Jeg bruker søkefunksjonen her inne mye, og liker at trådene er delt opp i temaer/hovedgruppe/undergruppe. Så jeg heier veldig på at forumet består, og er gjerne med og betaler. Men jeg savner kanskje et litt mer oversiktelig og forutsigbart betalingssystem. 600 i året er en del, 300 derimot synes jeg er fair. Kunne vi funnet ut om vi er 20 stk som er villig til å betale 300kr? Og at vi så betaler per år eller halvår heller enn ved behov. Jeg merker at jeg er mer villig til å betale min del av noe jeg vet består i alle fall et år til, enn å kaste penger etter noe som kanskje halter seg frem til neste måned.
 2. 3 points
  Frøken Lilla

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Ja, bare tenkte ett litt profft innlegg ja vi trenger litt nye medlemmer og. Noe jeg og har merket er at jeg er «god» på å like innlegg av andre, men ikke kommentere noe mer. Så den like knappen er fin den, men litt for lettvint!
 3. 3 points
  katta

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Jeg skriver jo nesten bare om parfyme, men prøver å vise litt interesse for andre tråder også, men kan helt klart bli bedre. Og ja, det er ikke så inspirerende å skrive noe, når det er lite aktivitet, så her må vi vel alle bidra! Jeg kan ikke love at jeg skriver om sminke, men andre ting som hudpleie/kroppspleie er jo også aktuelt i tillegg til parfyme. Det er synd som du sier @Lucceat det ikke er mer aktivitet her, det er jo folk her inne som har masse å komme med, og jeg tror at vi klarer å snu trenden viss vi bare skjerper oss pittelitt! Jeg tenkte å ha en slags "spørretime" på et FB-forum for parfyme jeg er med i, noe sånt kan vi jo også ha her. Årets nykommer, topp tre sminkemerker du har brukt i år, hypen som ikke innfrir, og den slags spørsmål kanskje?
 4. 3 points
  Frøken Lilla

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Jeg og prøver nå bla tenkte jeg at vi må prøve å få igang mnd favoritter igjen og så har begynt å tenke på den!
 5. 3 points
  Nora

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Jeg vet jo at det hjelper å være aktiv selv, men det er jo ikke alltid like lett. Hvis alle bare prøver litt ekstra en periode tror jeg jo at det vil bli mer aktivitet!
 6. 3 points
  Heidrun

  Donasjoner til forumets driftskonto

  @Nora jeg er en vims, så jeg hadde mye heller betalt en sum i starten av året og så vært ferdig med det, enn det vi gjør nå 😀
 7. 3 points
  Nora

  Donasjoner til forumets driftskonto

  @Minnea og @Belle jeg har kikket på en form for abonnement, men har ikke vært helt fornøyd med løsningen. Skal se på det på nytt, kan hende noe har endret seg!
 8. 3 points
  LinnH

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg er glad i både medlemmene og sminkedelen, og har stort utbytte av forumet. Jeg har donert noe siden de siste årene (og skulle donere i dag, men får bare opp feilmelding). Noen hundrelapper i året donerer jeg gjerne, men ikke 600 kr i året. Jeg er innom forumet daglig, liker å lese hva dere gjør på, bruker den også som min private oversikt over hva jeg kjøper og hva jeg bruker opp. Jeg slår ofte opp på forumet når jeg står i en butikk, og lurer på hvilken farge jeg hadde i det og det produktet. Jeg håper ihvertfall at forumet består i en eller annen form, men ikke som facebook-gruppe. Jeg har ikke ønske at det skal bli kjempestort, det er helt greit med flere medlemmer, men jeg trives ikke om det er for mange "usynlige" som bare leser. Derfor liker jeg godt VIP-delen.
 9. 2 points
  Lucce

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Jeg tenkte å sette igang en liten idemyldring her ☺️ Jeg syns jo dessverre at aktiviteten på forumet har dalt veldig mye, og det er stort sett shoppedagbøker og bruke-opp-dagbøker det går i i tillegg til noen få andre poster som egentlig ikke er sminkerelaterte. Det er jo hyggelig dette forumet med masse kjente fjes som har vært her lenhe, men jeg tror jo at rekrutteringen her blir heller dårlig når folk logger seg inn og oppdager at det er svært lite snakk om sminke her (da går jeg jo ut fra at folk som melder seg inn i et forum som heter sminkeforum er opptatt av akkurat dette). Det ser jo ut til at ikke bare nye medlemmer faller av lasset, men også de gamle. Jeg deltar selv svært lite rett og slett fordi jeg syns det er lite å delta i. Hva skal til for at aktiviteten øker slik at folk kikker innom og kanskje skriver litt oftere? Jeg mener, hvor blir det av trådene der folk leter etter ett nytt produkt og ønsker tips? Hva med tråder som diskuterer nye lanseringer hvor folk kan komme med meninger om de vil/ikke vil kjøpe det? Er det flere ting man kanskje kunne tatt opp for å øke aktiviteten? Sminke er jo i grunn ett stort tema der man kunne snakket mye, så det er jo litt synd at det som er igjen av formuet nesten utelukkende er tråder som ikke handler om sminke i det hele tatt. Hyggelig dem og for all del 😊 Hva tror dere skal til for å øke aktiviteten?
 10. 2 points
  Wasabi

  Hudpleie store porer (trenger tips til gave)

  Jeg vet ikke hvor mye du har tenkt til å bruke, men Paulas choice 2% bha har hjulpet meg masse. Jeg har fortsatt litt store porer, men ikke på langt nær så ille som det var. Jeg bruker denne på dagen (og SPF 50) og Pixi tonic på kvelden. Bha virker nok bedre på porene enn Pixi. The ordinary har også 2% bha til en brøkdel av prisen, jeg har kjøpt den, men ikke testet den enda. Skal begynne på den når Paula er tom.
 11. 2 points
  Wasabi

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Likerklikk er ikke negativt, tvert imot, jeg syns det er kjempekoselig å både gi og få likes, men viktig at ikke likes «tar over» for kommentarer. Sier som Ole Brumm jeg, ja takk, begge deler! Hehe!
 12. 2 points
  Lucce

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Jeg syns ikke nødvendigvis likerklikk er noe negativt. I det minte er det er respons. Om tre likerklikker og ingen svarer vet man iallefall at noen satt pris på innlegget, så det er er fin funkjson. Men gjerne mer av alt tenker jeg ☺️
 13. 2 points
  Minnea

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Det blir fort samme her. Jeg surfer mye på mobilen, men er ikke så glad i å skrive på mobil. Så tenker alltid at jeg skal tilbake og kommentere ting senere. Og det skjer jo skjelden.. Har blitt flinkere til å legge fra meg mobilen siste dagene, heller ta en økt med pcen (eller macen da) på kvelden. Skal prøve å fortsette sånn
 14. 2 points
  Frøken Lilla

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  @katta liker ideen om spørre time jeg er dessverre aldri innom parfyme delen her, har masse parfyme men føler ikke jeg har noe kunnskap. Skal prøve å lese litt der inne allikevel 👍 kanskje jeg plutselig blir hekta er jo mange her inne som er engasjerte og som ikke vil miste forumet så håper vi kan «redde» det! Kanskje @Nora kunne lagt ut noe i fb gruppen som ble opprettet når forrige forum falt plutselig bort? (Hvis den siden fortsatt finnes?) Er vel mange gamle medlemmer der som aldri er innom her lengre, så kanskje vi får lokket noen inn igjen?
 15. 2 points
  Frøken Lilla

  Depotting av øyenskygger, tips, triks og hjelp

  mange år siden jeg depotta nyx så de har jo ny innpakning siden da, men videoer på youtube https://www.google.com/search?q=depotting+nyx+eyeshadows&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwjSq_TqxtbeAhXxkIsKHYmKC-oQ_AUIECgD&biw=1680&bih=939
 16. 2 points
  Isabel

  Depotting av øyenskygger, tips, triks og hjelp

  Jeg har akkurat samme erfaring som @Frøken Lilla Har absolutt ødelagt noen øyeskygger. Hadde sjekka godt åssen den er festa, om du kan kutte den opp (cardboard) eller om det er best med rettetang og bakepapir. Finne noe skarpt og tynt så du får lirka den fint ut uten å ødelegge skyggen. Jeg hadde nok prøvd med en lignende palett som jeg ikke hadde vært så redd for, før jeg hadde begynt på en palett jeg var glad i. Snakker av erfaring 🤣
 17. 2 points
  Azur

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg er litt usikker på hva jeg tenker her... De fleste finansieringsløsningene gir meg følelsen av kunstig åndedrett, og jeg tror jeg lander på at forumet selv bør bli billigere for at jeg skal ha tro på at det har sjans til å overleve på sikt. Hadde det vært mulig å se på om det finnes billigere plattformer som er like sikre når det gjelder spamboots etc, og som det ikke blir mye jobb for admin/mod å flytte over til? Personlig er jeg ganske gift med forumgrensesnittet, hadde ikke blitt med over til hverken reddit eller FB. Men jeg er ikke opptatt av design, bare funksjon.
 18. 2 points
  Christine

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg håper selvfølgelig heller ikke at forumet skal legges over på facebook, det er mye lettere å skrive her inne. Jeg skjønner at økonomien til stadighet er en utfordring, og tenker derfor at kanskje man kunne melde seg inn og betale en medlemsavgift, på den måten ville inntektene bli relativt forutsigbare på samme måte som at alle som var medlem var med å betale. Sånn som det er nå, så blir det jo fort de samme som betaler, og @Nora og de andre får hele bekymringen på sine skuldre når det gjelder betaling av programvaren. Er det noen som vet hvordan andre forum gjør det?
 19. 2 points
  Belle

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg synes @Minnea er inne på noe. En mer oversiktlig betalingsplan hadde vært lettere for meg å følge, enn random donasjoner som jeg alltid glemmer. (Donerer en liten slant nå etterpå) Jeg er en av dem som ikke lenger er like aktiv, særlig i sminketråder. Interessen har dalt betraktelig det siste året, og jeg har funnet ''mine'' ting som jeg har slått meg til ro med. Eventyrlysten er der ikke lenger. Men jeg synes dette er et så fint forum med så masse fine folk, og jeg hadde gladelig betalt noen hundre kroner i året for at det skal bestå.
 20. 1 point
  Frøken Lilla

  Hvordan øke aktiviteten på forumet?

  Ja like er jo alltid lov jeg bare vet med meg selv at like har tatt over for mye av mine kommentarer, men det er jo fordi jeg er innom veldig mange ganger iløpet av dagen via mobil når jeg har litt dødtid så jeg må skjerpe meg der jeg synes og det er super koselig å få likes
 21. 1 point
  Belle

  Hva ønsker du deg fra Sephora?

  Hourglass er ett av de merkene jeg har sett på @Frøken Lilla. Tror ikke de har Tarte (i Stockholm), ellers hadde jeg sjekket ut de også.
 22. 1 point
  Frøken Lilla

  Hva ønsker du deg fra Sephora?

  Her var ønskelista mi denne uken, var en hårting og en dagkrem og, men de får jeg tak i andre steder. Mannen er straks på vei hjem fra usa nå ble liiiiitt mye men siden jeg ikke fikk reist selv så ble det sånn! men veldig mye er gjenkjøp, som f.eks nars, tarte, too faced og becca! alt det er ting jeg har brukt opp og som ikke er lett å få tak i her (bortsett fra nars da).
 23. 1 point
  Isabel

  Anti-haul tråden

  @lykkelitenen da finner du meg gråtende i et hjørne av huset på julaften 🎅
 24. 1 point
  Krystall

  Hvilket sminkeprodukt ønsker du deg akkurat nå?

  Jeg ønsker meg Nars Blissful (Lilla blush med blått glitter glir rett inn i blushsamlingen min), men den uteblir fra Kicks så jeg vet ikke helt...
 25. 1 point
  Hege

  Lush

  Hahaha! nå må jeg spørre: FTH = for the hell? Lite visste jeg at hester kan angre Annet enn det så støtter jeg Fairly Traded honey! Naturlig nok