Vinnerliste

 1. Wasabi

  Wasabi

  VIP-medlem


  • Poeng

   11

  • Innholdsteller

   2 517


 2. tuffl

  tuffl

  Medlem


  • Poeng

   8

  • Innholdsteller

   868


 3. vakkerlakk

  vakkerlakk

  VIP-medlem


  • Poeng

   8

  • Innholdsteller

   2 635


 4. Frøken Lilla

  Frøken Lilla

  VIP-medlem


  • Poeng

   7

  • Innholdsteller

   3 923Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 26. april 2020 i Innlegg

 1. 3 poeng
  Azur

  Selvbruning for veldig lys hud

  Jeg likte Clarinsdråpene, men var avhengig av at jeg hadde litt farge i bunnen for at det skulle bli fint, syns den ble for gul på vinterblek hud. Nå har jeg imidlertid funnet en HG til det siste. Liker at det er et serum i seg selv, skal ikke blandes i noe. Gir passe fukt nå, trengte annet serum i tillegg i vinter. Styr unna om du er en som vil bli brun-brun. Må påføres daglig, og det blir mer glød enn farge, man ser bare fresh ut. Den blir akkurat som når min egen hudfarge har fått bittelitt sol, ikke selvbruningsgul. ————— Det har akkurat kommet en ny til kropp. Jeg har sammenlignet ingredienser og konkluderer med at jeg får 3 ganger så mye til ca samme pris. Body inneholder noen flere fuktingredienser + litt koffein.
 2. 1 poeng
  LinnCaroline

  Glöd Sophie Elise

  Skjønner! @tuffl Jeg hadde jo kjemi på videregående, så selv om jeg er litt rusten, så leser jeg nok fortsatt i lys av det jeg lærte da. Men poenget ditt var vel at propandiol fremstår som en snillere ingrediens enn alcohol denat - og det skal jeg ikke si noe imot! Men jeg så litt nærmere på ingredienslista til Ida Warg, og det inneholder også phenoxyethanol (riktignok siste ingrediens). Jeg ser at Skinlove ikke fører produkter med den alkoholen siden de er usikker på om det er en trygg ingrediens. Men hadde jeg skulle kjøpt selvbruningsdråper på nytt, så hadde jeg nok prøvd hennes.
 3. 1 poeng
  tuffl

  Glöd Sophie Elise

  Forskjell på alkoholer Så lenge man unngår uttørrende alkohol, som alcohol denat osv så er det ikke noe problem ut ifra hva jeg har lest meg opp om. Det finnes fettalkoholer i mye, som feks cetyl og cetearyl alcohol og de er gode å ha i hudpleien, bortsett hvis man har ganske acneprone hud slik jeg har forstått. Enda mer informasjon om det her: https://www.byrdie.com/propanediol-for-skin-4773491 *Andre må bare rette på meg om jeg tar feil
 4. 1 poeng
  LinnCaroline

  Selvbruning for veldig lys hud

  Takk for tips @Azur, det høres ut som noe for meg!
 5. 1 poeng
  katta

  Småspørsmål om hudpleie

  Oppdatering på ansiktshud! Plutselig har huden blitt bedre, og jeg tenkte at jeg kunne skrive hva jeg har gjort, i tilfelle det kan være til hjelp for andre. jeg lurte jo på om det var selve hudbarrieren som var irritert eller hva jeg skal kalle det, så jeg gikk over til kun å rense med CeraVe om morgenen når jeg dusjer, og så påføre CeraVe ansikt og kroppskrem etterpå. Om kvelden-ingenting. Ikke rens, ikke krem, nada. Og for noen som har renset morgen og kveld i alle år er dette nokså kjipt, men det funker. Huden har roet seg betraktelig! Ikke så mye røde flekker og småkviser, så da tenker jeg at jeg bare fortsetter slik noen uker til.
 6. 1 poeng
  Kamilla

  Keratosis pilaris (nupper på overarmene)

  Føler dette blir bedre jo mindre jeg diller og prøver å gjøre noe med det..
 7. 1 poeng
  tuffl

  Glöd Sophie Elise

  Det skal jeg gjøre Tar nok litt tid før den blir prøvd siden jeg har igjen litt av den gamle og to av Isle of Paradise (feilkjøp av for mørk farge). I tillegg til at jeg nesten aldri bruker det, haha.
 8. 1 poeng
  tuffl

  Keratosis pilaris (nupper på overarmene)

  Jeg har også det nedover armene, hatt det lenge. Har dessverre ingen tips, har fått beskjed fra to ulike hudleger om at det ikke er noe å gjøre med det, annet enn evt Canoderm, men det har ikke hjulpet meg heller. Har sett noen på Youtube brukt kremer med syrer, huske Jamie Page snakket om en krem fra First Aid Beauty, men usikker på om vi får tak i det i Norge lenger? Krem med lactic acid eller glycolic acid mener jeg og ha hørt om. Jeg har uansett gitt opp og prøver å ikke forholde meg til det 🤷🏼‍♀️
 9. 1 poeng
  LinnH

  Linda Johansen

  Du må bare spørre @Belle, har som sagt testet masse av en grunn - jeg liker godt produktene. Det neste på min handleliste er muligens salisylic serum. Men skal se hvordan de andre salisylic-produktene oppfører seg. Og vil ha eye countour cream. Ampullene fikk jeg i adventskalenderen, og de var gode, men liker Babor sine ampuller bedre. Eye recovery mask er også gode, men synes ikke de er verdt prisen. Linda har rabattkoder hele tiden, men ikke så ofte på alle varer. Som regel på et spesifikt produkt eller type produkt. Og ofte lager hun pakkepriser. Liker også veldig godt Flawless foundation, men fargeutvalget er dårlig. Jeg mikser Light og Light/Medium og tror jeg har dekt opp mesteparten av året. Børsten Linda sier et et must til har jeg ikke, da jeg tror en vanlig stor stipplingbørste gjør det samme. Jeg bruker Zoeva sin.
 10. 1 poeng
  LinnH

  Linda Johansen

  Jeg har testet ganske mange av hennes produkter. Bortsett fra 5-0 serien. Litt produkt-oppramsing her: Rens: Cleansing Cream som første rens. Denne har jeg brukt flere av. Salisylic Wash som andre rens. Sistnevnte har jeg nettopp kjøpt. Salisylic Toner etterpå. Gentle Daily Wash følte jeg strippet huden min. Natt: Truffle + har brukt i perioder i flere år som nattkrem. Veldig fin for uren hud. Liker også godt Recovery cream, men passer nok best på vinteren. Dag: Har nettopp kjøpt Healing cream og Salisylic cream, likte de godt de 2-3 gangene jeg har brukt de. Har brukt TLC tidligere, har lyst å kjøpe den på nytt. Glacier Skin Lock legger seg som en hinne og kan rulles av, mulig jeg bruker for mye? Instant Rescue Mask har jeg hatt tidligere, og kjøper den helt sikkert igjen. Likte den veldig godt. Bruker Aqua Radiance Mask som nattmaske, og alltid i ansiktet etter jeg har solt meg. Gullserumet skryter mange av, men ikke noe must for meg. Jeg har brukt å blande den med ansiktssolkrem. Har kjøpt den nye solkremen også, men ikke tester den enda. Double Peel har jeg også. Men bruker opp andre skrubber først. Miracle Glow settet har jeg brukt noen ganger, ikke merket noe mirakel, men burde brukt den ukentlig før jeg konkluderer. Jeg har en kombinert hud, og får lett urenheter (hormonelt). Hvis jeg får mye urenheter stripper jeg rutinen nesten helt ned og bruker Epiduo til det har roet seg. Jeg har testet LJ i flere år, og har nå mer eller mindre byttet ut det meste jeg har av andre merker med LJ.
 11. 1 poeng
  Azur

  Småspørsmål om hudpleie

  Fikk inntrykk av at hudlegen i artikkelen anbefalte den generelt uavhengig av hudtype.
 12. 1 poeng
  katta

  Småspørsmål om hudpleie

  Takk for tips! Skal merke meg den!
 13. 1 poeng
  Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg er spent på om den er veldig uttørkende? For jeg er grundig lei klissete solkremer, og den ny-ishe med spf30 (Ultradefense et eller annet?) fra Elixir er noe av det mest klaustrofobiske jeg har hatt på huden, og mannen min sa bare "fluepapir" da han fikk kjenne.
 14. 1 poeng
  Azur

  Småspørsmål om hudpleie

  Barrieregreier er vanskelig, og sikkert ganske individuelt også. Ren Emollient SOS Creme alene på natten pleier å være min faste redning. La Roche Cicaplast gel (blank gel i liten tube med lang spiss i toppen, ikke kremen som heter nesten samme) om det er veldig ille. Men jeg tror du gjør lurt i å holde deg til det du vet du tåler og bare ta tiden til hjelp.