Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20. des. 2018 in all areas

 1. 5 points
  Frøken Lilla

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Kunne man hatt en type avstemning da? Altså om det skal være gratis (jeg mener ikke at det skal det men da ser man om noen (anonym) mener det) mnd betaling eller års betaling ? Også kan man se på beløp når man ser litt hvor mange aktive medlemmer det er ? Også kunne man hatt noe type gratis i en viss tid for nye eller noen åpne gratis områder (Noen få generelle rom) mens (de beste rommene seff) var lukkede og kun for betalende medlemmer? Jeg aner ikke hva jeg snakker om altså, jeg bare lufter løse ideer som kanskje skaper idémyldring hos andre og jeg vet heller ikke noe om hva som er teknisk mulig også må jeg bare si at jeg ikke tenker på spørsmål om donasjoner som mas altså veldig fint å få beskjed at nå trenger vi penger selv om det helt sikkert ikke er kult å måtte legge ut den beskjeden.
 2. 5 points
  Tone

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg synes dette er en viktig diskusjon å ta, og setter pris på at så mange er deltagende i den. Jeg har ikke noe lyst til at forumet skal opphøre, jeg føler jo at jeg kjenner og har fulgt mange av dere gjennom både opp- og nedturer i egentlig hele mitt voksne liv, og blitt veldig glad i dere. Jeg kan ikke love noen konstruktive innlegg fra denne kanten, for jeg har null peiling på forumdrift (rent teknisk i alle fall), men det kan ikke være sånn at Nora må "mase" etter penger hver måned (det er nok en kjedelig situasjon å være i når man egentlig bare vil delta i det hyggelige her) og det skal heller ikke være sånn at folk kvier seg for å donere fordi de ikke aner hva de investerer i. Det er fordeler og ulemper med alle løsninger, og jeg håper at det på magisk vis skal åpenbare seg noe som kan fungere for oss. Jeg føler i alle fall at vi er verdt å kjempe litt for! Takk for at dere er dere, fine medforumere 💐
 3. 5 points
  lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Takk @DivaG Nå er jeg tilbake til lilla. Ble litt mørkere i lengdene enn først planlagt, men gir det to-tre vask så blir det mørk lilla i bunn og mer pastell i lengdene Takk @DivaG Nå er jeg tilbake til lilla. Ble litt mørkere i lengdene enn først planlagt, men gir det to-tre vask så blir det mørk lilla i bunn og mer pastell i lengdene
 4. 4 points
  Nora

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Det går helt fint, vi vil jo ha diskusjon rundt dette! Jeg kan ikke snakke for de andre admins, men jeg er selvfølgelig med å betaler! Jeg vil jo veldig gjerne at vi kan fortsette på den plattformen vi er på. Jeg vet det ikke er den rimeligste løsningen (men heller ei den dyreste), men det er et system jeg kjenner til og jeg har veldig god og rask hjelp fra support. Det er jo også mange andre deler som er med i prisen (https://invisioncommunity.com/features/content/), men som vi ikke bruker for å holde forumet enkelt. Vi kunne jo f.eks ha gjort slik at brukerene kunne hatt blogger her. Jeg er bare redd det hadde tatt fokus vekk fra forumet, så derfor har jeg ikke aktivert det.
 5. 4 points
  Ingrid

  Donasjoner til forumets driftskonto

  🖐️ Jeg synes forøvrig det er tryggere at vip er begrenset med innlegg heller enn penger
 6. 4 points
  Krystall

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg donerer dagens kaffekopp og tar den hjemme istedenfor på kafé. Synes vi har vært flinke til å øke aktiviteten siden sist temaet ble tatt opp.
 7. 4 points
  Tone

  Den generelle ColourPop-tråden

  https://colourpop.com/pages/create-your-own-palette Det kan hende jeg nettopp bestilte meg 24 CP-skygger........ Til mitt forsvar la jeg stor innsats i å velge farger jeg ikke har fra før! Og altså - 44$ for palett og 24 skygger, det må da være innafor 😇
 8. 3 points
  Minnea

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Da er vi allerede oppe i 12 håndsopprekninger, så over halvveis på noen timer her. Og det er uten admins. Beklager om jeg kuppet tråden litt, når en debatt går i sirkler og ikke kommer noen vei kan jeg bli litt utålmodig og får behov for å bare avklare. Selv om det kanskje ikke var min oppgave. Håper det går bra
 9. 3 points
  Minnea

  Hudtone og produkter som passer - et arkiv

  Kunne vi hatt en tråd der vi presenterer oss med fargetone på hud (gjerne etter mac-systemet), og så deler foundationer, pudder, blusher, øyenskygger osv som vi føler virkelig passer til vår hudtone. Har tenkt på det lenge, og nå fikk jeg piffen da jeg oppdaget at her endelig var et medlem til med samme som meg NW15 ( @idamarkussen ) Jeg føler egentlig at jeg hadde bedre oversikt da jeg bodde i USA og var jevnt over mer NW20+, så jeg er kanskje ikke den som har mest å bidra med. Men tror en sånn oversikt kan være nyttig for flere? Foreslår at vi oppretter en post hver, og så oppdaterer den samme posten etterhvert som vi legger til produkter. Så kan vi heller si fra i ny tråd at vi har oppdatert? Eller kopiere over fra tidligere og legge til? Hva er beste måten å få det oversiktelig, uten at posten forsvinner i arkivet? Jeg begynner: Foundation: Mac: NW15 (har fuktfattig hud, så foretrekker studio sculpt) Makeup Mekka ideal skin finish liquid i neutral light 02 (Ellers har jeg tidligere hatt god erfaring med å finne foundationer som blender godt i Maybelline, men da var jeg litt mørkere og hadde mer kombinert hud. Og Rimmel lasting finish i 200 var perfekt på alle måter) Pudder: Tror det var light jeg hadde i Mac Mineralize Natural Skinfinish, og det passet egentlig godt i tonen etterhvert som jeg ble lysere (knuste det og har ikke kjøpt nytt fordi jeg ikke var like begeistret over konsistensen, jeg sliter med å finne pudder jeg liker). Blush: Kaldere: Illamasqua naked rose Varmere: Mac Melba, Mellomting mellom blush, kontur og solpudder: Hourglass mood exposure (jeg legger denne på nederste del av blush-området, og så litt rundt kantene av ansiktet litt som solpudder (men gjerne over solpudderet). Jeg ser automatisk litt mer levende og freshere ut, og sminken blir på en måte mer en naturlig del av ansiktet. Highlight: Becca moonstone (jeg har kun prøvd den flytende varianten) Øyenskygger: Kremskygge: Mac paint pot i painterly Hudfarget skygge: Mac brule, Inglot 330 (her kan jeg fylle inn en god del mer, både global og vanlige skygger, men det er litt mer jobb så det får vente) Kontur: Mac cosmic force Bronzer: (Jeg har flere som funker, men har kanskje ikke funnet den som er helt wow ennå, så lar den stå åpen for nå) Øyenskygger: Kremskygge: Mac paint pot Hudfarget skygge: Mac brule, Inglot 330 Eye liner: Brun: MUS chocolate cheesecake Dempet lilla: urban decay rockstar Jeg vet ikke om det er noe poeng i å ta med bryn og leppefarger? Da spiller jo hår og leppetone like mye inn som hudfarge?
 10. 3 points
  Wasabi

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg betaler gjerne 50 kr i mnd jeg, ihvertfall om vi ikke finner en dugandes billigere plattform. Samtidig liker jeg dette oppsettet veldig godt, det er så brukervennlig og enkelt å bruke både på nettbrett og telefon. Facebook er helt uaktuelt for meg, ihvertfall. Jeg bruker det ikke lenger og grunnet sosial angst liker jeg ikke å vise meg der inne og jeg liker heller ikke diskutere under fullt navn selv om jeg står for alt jeg skriver. Høres sikkert litt rart ut for de som ikke har angst, men sånn er det for meg.
 11. 3 points
  LinnCaroline

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg har også donert. Men når vi starter det nye året med lite penger i kassa, kan det være greit å fortsette diskusjonen om forumet snart blir historie eller hva som er alternativene våre?
 12. 3 points
  DivaG

  Vis oss bilder av håret ditt!

  @lykkelitenen du har en soloppgang i håret! Fortsatt ganske fornøyd med å ha eliminert frisører fra livet mitt 😂 det er bare for dyrt for å stusse tuppene. Burde ta det igjen snart. Men åh, jeg er så glad i håret mitt om dagen.
 13. 2 points
  Michelle

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Veldig enig i dette. Hele konseptet med en skjermet del av forumet er at man må være godt kjent med hverandre, og det er man definitivt etter 1000 innlegg på forumet.
 14. 2 points
  Minnea

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg er enig med Martine i at forumet bør være åpent for ikke betalende, helst til man føler nok tilhørighet selv til å ville bidra. Man kan jo finne på å melde seg på, glemme av det en stund, og så kikke innom igjen og bli mer aktiv. Jeg har veldig mye mer betalingsvilje på årsavgift enn på tilfeldige donasjoner. Fordi jeg rett og slett mister perspektivet på tid og summer ved donasjoner. Jeg aner faktisk ikke hvilken kategori jeg havner i for 2018, og når jeg søker i arkivet på nettbank finner jeg kun det som er fra etter at jeg opprettet paypal i oktober. Jeg vet jeg har donert en god del ganger, og oftest mer enn 50 i gangen, men det kan like godt ha vært andre år. Med små barn og veldig mye nattevåk så går tiden både enormt fort og veldig sakte på samme tid. Jeg har ingen begrep om hvor lenge vi har holdt på med donasjoner heller. Jeg er aktiv her i perioder, og så har jeg perioder hvor jeg ikke er innom. Hvis vi runder opp månedlig avgift til 400 NOK for å være sikre på dollarkursen, og legger til 120 for årsavgift så er det opp mot 5000 i året. Om 20 personer forplikter seg til å betale 250 kr i årsavgift, innen en måned. Så har vi løst problemet. Om flere vil betale bidrar det til neste års. Jeg rekker opp hånden som en av de 20 med en gang!
 15. 2 points
  Heidrun

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Interessant oversikt @Tone 😀. Det jeg får ut av det er at vi er ca 30 som betaler. For min del kan jeg godt tenke meg å betale 150- 300 i en engangssum på starten av året og da vite at "jeg har gjort min del". Mulig jeg er rar?
 16. 2 points
  Heidrun

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg er blandt de m grei økonomi her inne, for min del går d mer på hva jeg er villig til å betale. Skal få ut fingeren og betale i morgen, akkurat i dag vil jeg være lat og ikke voksen.
 17. 2 points
  Nora

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg ser at det er mange som gjerne vil finne en rimeligere løsning, og det vil gjerne jeg også. Problemet med de rimelige løsningene er at man hoster forumet på eget webhotell. Det er som regel en del mer utfordrende mtp oppdateringer og hvis det skulle gå noe galt har man ikke support. Forumet vi har i dag er på en løsning som inkluderer webhotell og support, slik at når det oppstår problemer så kan jeg få de til å hjelpe og fikse. Jeg er rett og slett ikke kunnskapsrik nok på dette feltet til at jeg er komfortabel med å ordne disse tingene selv. Hvis det er noen her inne som kan html, css og php (gjerne også Ruby, for det tror jeg brukes litt) og har drevet webside før, så må de bare si ifra! Da ville det å flytte forumet til en rimeligere løsning vært langt mer oppnåelig!
 18. 2 points
  Azur

  Amberly Cosmetics

  Haha! Tok arketypetesten. Burde være enkelt: jeg har varmt grønne øyne, lys hud og varme lepper. Resultat: «denne arketypen finnes ikke» 🤣 —— Ikke hørt om merket jeg heller. Fikk homepartyvibber av produktdesign og forenklede forklaringer. Føler ikke jeg er i målgruppen deres. Edit. Fikk bekreftet siste i linken til Tone. «Produktene skal ikke ut i kosmetikkbutikker - enten kan du kjøpe dem i nettbutikken deres, eller via deres egne selgere. Litt a la Forever Living eller Tupperware.»
 19. 2 points
  lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Etter en runde med bleking av ettervekst, bleach bath av legendene og noen timer med påføring av ny farge sitter jeg igjen med solnedgangshår 🤗 Jeg hadde nesten ikke rosa igjen, så ble mer orange enn jeg hadde planlagt, men er sykt fornøyd med resultatet! Gjorde alt selv og det tok sinnsykt lang tid, men resultatet ble verdt det
 20. 1 point
  Mariann

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Hånd ✅
 21. 1 point
  Stjernefrukt

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Hånd! 😊
 22. 1 point
  Lucce

  Nabla Cosmetics

  Takk, det var veldig hyggelig å si
 23. 1 point
  Frøken Lilla

  Donasjoner til forumets driftskonto

  Jeg håper også litt på en type «års betaling»
 24. 1 point
  Tone

  Natasha Denona

  Takk for svar! Jeg begynner med Neutral Mattes fra Viseart, så får det bli ND på neste tilbud hvis de har flere typer på lager
 25. 1 point
  Magpie

  Fin gull glitter neglelakk?

  Jeg har (hatt, den ene kastet jeg i frustrasjon!) to lakker fra Smith&Cult, og synes de er skikkelig dårlige. 🤐Legger seg ujevnt, og sitter knapt i to dager, i tillegg til at korken er ekstremt tung og klønete å holde i. I den prisklassen (250 kroner) finnes det i mine øyne mye bedre lakker.