Vinnerliste

 1. Andrea

  Andrea

  VIP-medlem


  • Poeng

   25

  • Innholdsteller

   3 093


 2. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   18

  • Innholdsteller

   4 873


 3. lykkelitenen

  lykkelitenen

  VIP-medlem


  • Poeng

   18

  • Innholdsteller

   2 987


 4. Frøken Lilla

  Frøken Lilla

  VIP-medlem


  • Poeng

   18

  • Innholdsteller

   3 674Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 24. april 2019 i alle områder

 1. 6 poeng
  Minnea

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Jeg har ombestemt meg så mange ganger ved striping av håret om jeg vil ha det veldig lyst eller litt mørkere, så det hadde blitt et kaos det var vanskelig å fikse etterhvert. Så farget hele litt mørkere for å ha et jevnere grunnlag for senere. Det er litt uvant ennå. Veldig glad for å ha gjort det, men føler meg fort litt kjedelig, så da må det litt sprekere sminke til 😅
 2. 2 poeng
  Isabel

  Curly Hair metoden

  Om noen her bruker curly hair metoden - så tenkte jeg vi kunne ha en tråd om det. Jeg bruker selv bare produkter som er godkjent for dette nå. Jeg gjør det enkelt og bruker bare denne nettsiden her: is it CG? Ellers så bruker jeg også reddit mest. Den finnes måter å finne ut porøsitet i håret også som som denne nettsiden. Jeg bruker bare produkter uten sulfater, silikon og de alkoholene som virker uttørkende på disse hårtypene. Jeg dusjer håret cirka hver andre uke, men kan dusje hver uke om jeg feks har trent mye eller håret har blitt skittent av andre grunner. Jeg bruker bare balsam de fleste gangene - men noen ganger bruker jeg shampoo og. Cirka hver femte gang tror jeg. Jeg grer også håret sjeldent og bare i dusjen. Og bruker bare microfiber turban til å tørke håret med. Dessverre kan det være litt vanskelig å bare kaste seg ut i dette om det er helt nytt. Jeg kan anbefale subredditen curlyhairuk som bruker produkter som er enklere å få tak i enn det den amerikanske versjonen gjør. Akkurat nå holder jeg på med TBS sin serie med Shea smør - og synes det lukter veldig godt! Og håret er veldig fornøyd Denne tråden blir uansett brukt til å oppdatere hva jeg prøver og hvilke resultater jeg får.
 3. 2 poeng
  Nora

  Problemer med forumet?

  Da tror jeg problemet med at dato/tidspunkt på postene skal være løst. Det var en endring i oversettelse som var problemet.
 4. 1 poeng
  Krystall

  Perioral/Periokulær dermatitt

  Rozex 0,75% som nevnt over her er reseptfritt, og selv om den egentlig er ment for rosacea, tror det er relativt vanlig legepraksis å anbefale denne også for perioral dermatitt.
 5. 1 poeng
  Belle

  Småspørsmål om hudpleie

  Bare hyggelig. Det er den i den rosa tuben. Skikkelig elsk.
 6. 1 poeng
  CaroW

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg føler med deg! Jeg fikk akne etter å ha sluttet på p-pille i 20-årene. Kunne vokse opp fjell i pannen i løpet av en kveld. Jeg satte i gang all verdens tiltak, klarte ikke la være å plukke, så jeg lignet en tørr kjøttkake i et mange år.. 🤦‍♀️ Jeg har vært heldig med en del produkter fra Elixir, blant annet glykolsyrepadsene og anti acne-pads. (Du vet favoritten er Bioloque Recherche, den er i en egen klasse). Det hjalp å bytte til rens basert på olje. Retinol hjalp med å balansere talgproduksjon (spesifikt Retinext fra Elixir).
 7. 1 poeng
  Belle

  Småspørsmål om hudpleie

  Jeg føler sånn med deg @Michelle. Håper virkelig du finner noe som hjelper. Jeg har fått fet ut etter fylte 30, så om det hjelper å bli eldre kan diskuteres. Mitt beste triks er å bruke mattende pudder under (pudder)foundation. Jeg har prøvd så sinnsykt mange, men det aller beste for min hud (som ikke bare er fet, men også fuktfattig og flassende) er altså MUA Luxe Colour and Correct Balancing Kit som jeg kjøper på Normal til svimlende 70 kroner. Den er veldig finkornet, og holder huden matt lengst av alt jeg har prøvd. Kombinert med primer fra Hylamide så holder jeg meg u-blank lenge. Jeg vet jo du liker den mattende primeren til Hylamide, men jeg har nylig prøvd HA-primeren deres, og den er om mulig enda bedre! Den er superekkel når du tar den på - skikkelig oljete, men når den omsider smelter inn i huden er den helt fantastisk.
 8. 1 poeng
  tuffl

  Småspørsmål om hudpleie

  Det skal jeg gjøre! Jeg føler ikke Glow Tonic fra Pixi har gjort noe forskjell på huden min, så gleder meg til å prøve noe nytt
 9. 1 poeng
  Minnea

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Tusen takk dere! Merker at jeg blir mer vant til det for hver dag. Og en unnskyldning for å ta frem litt freshe sminkefarger er jo ikke så dumt egentlig 😏
 10. 1 poeng
  LinnCaroline

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Syntes det kledde deg godt @Minnea! Stod veldig fint til øynene dine. Flott leppestift også.
 11. 1 poeng
  Marie Maklo

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Veldig kledelig @Minnea!
 12. 1 poeng
  Oda

  Curly Hair metoden

  Massevis (!!) av fine/tynne hårstrå, men det er fortsatt veldig sterkt.
 13. 1 poeng
  Martine

  Vitamin C

  Jeg bruker Medik8 Pure C15 om morgenen. Serumet kommer i to forseglede beholdere på 15ml slik at det holder seg friskt lenger. Føler jeg får klarere hud og mer glød av vitamin C. Har kun prøvd dette og et kjempe dyrt et fra Skinceuticals.
 14. 1 poeng
  Michelle

  Vitamin C

  Bruker den kun om morgenen. Har så mange andre produkter jeg bruker på kveld, så føler det ikke er nødvendig med enda et produkt da!
 15. 1 poeng
  tuffl

  Fair skin - samletråd

  Jeg fikk prøve på IT Cosmetics CC Cream i Fair idag og swatchet den ved siden av Mac Studio Fix Fluid i NC10. Tenkte jeg kunne dele det, siden jeg selv har lett etter en slik sammenligning Mac SF i NC10 til venstre og IT Cosmetics CC i "Fair" til høyre. Den er med andre ord for mørk til meg 😅 Edit: Burde kanskje si at bildet ble tatt i et gult baderomslys siden det hadde blitt mørkt ute, men føler det går greit uansett, siden fargene er ved siden av hverandre. Man får jo sammenlignet fargene allikevel.
 16. 1 poeng
  Arenika85

  Favorittserum

  Jakten på superserum ja, vet ikke om det faktisk er en ting en kan finne. Men jeg har lest om et som pretty much høres ut som det nærmeste man kommer et superserum. NIOD cais eller copper amino isolate serum. Jeg har ikke prøvd det selv men har lest såpass mye positivt om dette at jeg har veldig lyst. Det skal ha positiv effekt på kollagen produksjon, sårtilhelning, acne, rynker, mørke flekker, rødhet.... Anyhow favoritt serum hittil, esté lauder advanced night repair. Men pga pris har jeg heller kjøpt buffet av the ordinary som gir meg samme effekt.
 17. 1 poeng
  Magpie

  Retinol

  The Ordinary?
 18. 1 poeng
  tuffl

  SOS-produkter for ansiktet

  Til uren hud har LRP Effaclar duo fungert godt til meg. Bruker den både som spotbehandling og i hele ansiktet når jeg har verre utbrudd. Til sår, sensitiv, tørr hud så er REN SOS Emollient Rescue Cream en HG, sammen med LRP sin Cicaplast Baume B5. De siste dagene har jeg også fått øynene opp for Locobase Repair. Den er den kremen som har hjulpet mest med den såre nesen min.
 19. 1 poeng
  Wasabi

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Denne er helt fantastisk! https://skincity.no/no/resist-youth-extending-daily-hydrating-fluid-spf-50 Dyr, men den beste jeg har prøvd. Er vel egentlig en dagkrem med høy solfaktor, men ser den står som både dagkrem og solkrem hos skincity. Er lett og god, ikke klissete og holder huden matt samtidig som den gir nok fukt. Kjempegod under sminke og fungerer også godt å smøre over sminken. Jeg soler meg aldri da, men høy SPF er jo viktig uansett.
 20. 1 poeng
  Vimsefrøken

  Matt foundation

  Selv foretrekker jeg Esteè Lauder double wear når jeg trenger at en foundation skal holde gjennom dagen. Vanligvis om sommeren vil foundation ikke vare på meg uansett hvordan jeg bruker primer, setting powder eller setting spray, da oljeproduksjonen i huden min tar helt av i sommermånedene. Men double wear kan jeg stole på.
 21. 1 poeng
  Nora

  Matt foundation

  Too Faced Peach Perfect er kjempegod, men lukter sterkt og du får den jo ikke i Norge. L'oréal Infallible 24h-matte synes jeg er skikkelig god, men fargeutvalget er ikke det beste. Jeg har ikke prøvd den selv, men NYX Can't Stop Won't Stop kunne kanskje være verdt å prøve? Det er jo også mulig for deg å kjøpe en ganske mørk (for deg) farge fra Fenty og blande etter hvert som hudfargen forandrer seg.
 22. 1 poeng
  Michelle

  Matt foundation

  Jeg kjøpte min på eBay! Fikk ikke tak i den her i Norge jeg heller. Tror den er litt vanskelig å få tak i egentlig, med mindre de kanskje har den i Sverige? Det er så lenge siden jeg kjøpte min fra eBay at jeg finner ikke selgeren jeg kjøpte av heller. Men husker jeg kjøpte fra en amerikansk selger. Jeg har ikke prøvd den i tube, så kan ikke sammenligne. Har dog hørt flere si at den i glass er mye bedre enn den i tube.
 23. 1 poeng
  Michelle

  Matt foundation

  Jeg foretrekker absolutt matt hud, men jeg kan ikke huske hvilke foundationer jeg har brukt, som gir matt finish og som jeg har vært fornøyd med. UD Naked Skin gir en naturlig finish og forholdsvis matt look på meg, men ikke sånn supermatt. Maybelline sin matte and poreless et eller annet er ganske matt! Den i glass, ikke i tube.
 24. 1 poeng
  Wasabi

  Matt foundation

  Har du prøvd UD all nighter? Den passer kjempefint til meg på sommeren siden huden blir fetere da, men på vinteren blir den for tørr for meg. Den oksiderer litt da, så du må kjøpe lysere farge enn du tror du trenger, men den er veldig fin på selv om man er litt spøkelse de første minuttene.
 25. 1 poeng
  Krystall

  YouTube

  Jeg liker at hun sier "NEI! Ikke SPYTT i øyenskyggen!" for så å ta kosten i munnen. Fnis.
 26. 1 poeng
  lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Tatt etterveksten, stusset ca 2 cm av tuppene og hatt i ny farge
 27. 1 poeng
  Marie Maklo

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Dårlig med før-bilde, men sånn ser det ut nå hvertfall! Striper med gyllen vask over.
 28. 1 poeng
  Michelle

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Er vell snart ett år siden sist jeg bleika håret. Var hos frisøren igjen for et par dager siden - legg merke til hvor sunt håret mitt ser ut! Jeg har aldri hatt så sunt hår før tror jeg.
 29. 1 poeng
  Minnea

  Håndkrem

  Jeg må la vanlig krem trekke inn først, men et lag med Rituals sin night balm over forsegler liksom hendene for natten og gjør dem ordentlig myke og gode til morgenen. Har en venninne som liker den veldig godt alene, men det funker ikke helt på mine ekstremtørre hender.
 30. 1 poeng
  lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Takk @DivaG Nå er jeg tilbake til lilla. Ble litt mørkere i lengdene enn først planlagt, men gir det to-tre vask så blir det mørk lilla i bunn og mer pastell i lengdene Takk @DivaG Nå er jeg tilbake til lilla. Ble litt mørkere i lengdene enn først planlagt, men gir det to-tre vask så blir det mørk lilla i bunn og mer pastell i lengdene
 31. 1 poeng
  lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Etter en runde med bleking av ettervekst, bleach bath av legendene og noen timer med påføring av ny farge sitter jeg igjen med solnedgangshår 🤗 Jeg hadde nesten ikke rosa igjen, så ble mer orange enn jeg hadde planlagt, men er sykt fornøyd med resultatet! Gjorde alt selv og det tok sinnsykt lang tid, men resultatet ble verdt det