Gå til innhold

Vinnerliste

 1. Marie Maklo

  Marie Maklo

  VIP-medlem


  • Poeng

   10

  • Innholdsteller

   4 492


 2. LinnCaroline

  LinnCaroline

  VIP-medlem


  • Poeng

   9

  • Innholdsteller

   3 959


 3. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   8

  • Innholdsteller

   5 442


 4. Frøken Lilla

  Frøken Lilla

  VIP-medlem


  • Poeng

   7

  • Innholdsteller

   4 237


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 04. april 2021 i alle områder

 1. Tone

  MAC-tråden

  Handel vellykket! Kjøpte de fire øverste - fikk resten. (Jepp, både leppestift og kajal i fullstørrelse).
  5 poeng
 2. Tone

  MAC-tråden

  Kampanje med 25% på alt samt GWP om man handler over 650, så ypperlig anledning om det er noe man skulle hatt - varer til 12. april står det på FB nå 🙂
  2 poeng
 3. Wasabi

  Små sminkenyheter

  Garnier og EOS har blitt crueltyfree! Jeg er så glad! Selv om de ikke er noen favorittmerker for meg blir jeg utrolig glad hver gang et merke blir crueltyfree. Det er et stort steg i riktig retning hver gang. Garnier er jo så lett tilgjengelig også om man trenger noe fort. Kanskje teste micellarvannet deres som folk har ravet om i sikkert 10 år nå da 😂 Håper flere merker som f.eks Mac følger etter. Mac har jo snakket om å bli crueltyfree igjen i flere år uten at det har skjedd noe. Jeg elsker egentlig Mac, så blir de crueltyfree blir det nok en stor bestilling.
  2 poeng
 4. Michelle

  Rituals

  Syns det er dårlig av Rituals å markedsføre The Ritual of Mehr som "ny duft" og "ny serie" når det bare er Happy Buddha serien i ny forpakning.... Jeg så nyheten hos Lyko og leste ingen steder at det sto at serien erstatter Happy Buddha, med samme duft. Kjøpte håndsåpen for å teste, og ble litt overrasket når den luktet akkurat som Happy Buddha. Men det er like greit, for er den serien jeg bruker av håndsåpe og håndkrem.
  2 poeng
 5. Michelle

  Rituals

  Vær så god! Jeg fant det ut først når jeg fikk håndsåpen, men sjekka på Rituals sine sider og der sto det et sted med liten skrift at serien erstatter Happy Buddha. Ja... Kanskje det er folk som praktiserer buddhisme som har reagert eller noe, så derfor må de endre navnet? Glad de beholder lukta ja, det er den beste lukta til Rituals syns jeg.
  1 poeng
 6. Tone

  MAC-tråden

  Helt fint, ikke noe ekstra (så langt, men sjekket med MAC på telefon på forhånd og de lovet at alt var inkludert) og ingen problemer med dem - kun med butikken som tok i mot Postnordpakken og sa de ikke fant den, men det er jo ikke MAC sin feil (Og feilen lå ikke en gang hos Postnord, utrolig nok, alt var riktig og de hadde nydelig chatservice (dog med lang ventetid) men den butikkansatte var midlertidig blind - løste seg heldigvis etter at jeg fikk bekreftelse fra Postnord på at «joda den er hos dere og står på den hylla»).
  1 poeng
 7. LinnCaroline

  MAC-tråden

  Visste ikke man fikk så mye prøver fra MAC. Fikk lyst til å legge inn en bestilling selv.
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.