Vinnerliste

 1. katta

  katta

  VIP-medlem


  • Poeng

   38

  • Innholdsteller

   1 171


 2. Wasabi

  Wasabi

  VIP-medlem


  • Poeng

   15

  • Innholdsteller

   2 330


 3. Tone

  Tone

  Administrator


  • Poeng

   14

  • Innholdsteller

   5 005


 4. Stjernefrukt

  Stjernefrukt

  VIP-medlem


  • Poeng

   11

  • Innholdsteller

   1 034Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 10. okt. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Azur

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Har du prøvd Fungoral Shampo fra apotek? Kan også brukes på huden. Min mann hadde den panna hele sitt voksne liv, men de siste årene har han vært helt fin. Eneste hudpleie han bruker er Cosrx Snail 92 i ansiktet etter dusj (og cosrx solkrem). Så fint å se deg her igjen, forresten!
 2. 1 poeng
  Magpie

  Småspørsmål om hudpleie

  Vi har tidligere fått lov til å behandle eksem på øyelokket med kortison, og mildison eller liknende er så svak at det skal mye til for å skade. Men sjekk ut om det er virkelig eksem eller noe annet. Datteren min på 10 får Protopic mot eksem rundt øyne/munn, men det er etter lang tid der ingenting annet egentlig hadde noen særlig effekt, inkludert kortison.
 3. 1 poeng
  Heidrun

  Småspørsmål om hudpleie

  @Krystall jeg har behandlet mine seboreiske utslett på øyelokkene med ørlite Kerium DS noen ganger. Vet ikke hvor lurt det er da, så sikkert lurt å sjekke m lege.
 4. 1 poeng
  Bitteliten

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Takk for tips. Skal vurdere Linda
 5. 1 poeng
  vakkerlakk

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  @Bitteliten, hadde eg vore deg så ville eg sjekka ut produkter frå Linda Johansen. Det er produkter av høg kvalitet for voksen hud i alle aldre. Dei tilbyr også veiledning per tlf. Har fått ein ny favoritt i Glacier Skin Lock som gir mykje fukt Men altså, dei har mykje bra med både antiage og for rein fukt. Drøye produkt som varar lenge. Har prøvd litt av kvart av koreansk osv, men syns heilt ærleg ikkje det kan måle seg med produkta frå feks Linda Johansen. Eg sliter også i perioder mykje med kløe i hodebunn og øverst i panna. Syns olje ofte hjelper på huden, og feks The Ordinairy sin Squalene gir mykje fukt og roar ned huden min. Billig og bra.
 6. 1 poeng
  katta

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Sant det altså @Bitteliten, når høsten kommer så blir huden litt rar. Og på etterjulsvinteren når det er kaldt ute og varmepumpa står på inne, da trengs det litt ekstra for huden, helt enig.
 7. 1 poeng
  katta

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Av og til tenker jeg at huden har det bedre med minst mulig styr og remedier. Rens og fukt er bra altså, men jeg har egentlig kutta ut mye. Kunne tenkt meg en god øyekrem til bruk på natta, men jeg er dårlig på å gidde å lese meg opp på slikt. Så bruker en fra LRP både dag og natt, rynkene dukker opp uansett !
 8. 1 poeng
  Bitteliten

  Hudpleie for 30 -og 40-årene (og/eller fuktfattig hud)

  Så flinke dere er til å ta vare på huden. Jeg er waaay beyond når det gjelder aldringstegn, - de er her for lengst kan du si, og nå har jeg nådd den astronomiske alder av 63, så jeg føler meg litt som et utskudd her 😋 Men, jeg har jo fortsatt lyst til å se ok ut. Forsåvidt får jeg mange fine tilbakemeldinger på at folk synes jeg har fin hud, men... Problemet mitt er at jeg alltid klør så himla i pannen, og huden er liksom ''bulkete'', og blir veldig tørr hvis jeg ikke smører hele tida. Jeg innbiller meg at det må være noe jeg reagerer på. Tidligere har jeg brukt diverse serum, men har sluttet helt å bruke dem fordi de har gitt forverring av kløe etc, og jeg har måttet slutte helt med produkter i håret, fordi de ga både håravfall og en infernalsk kløe i hodebunn/panne. Nå er jeg nede på kun shampoo og litt hårspray. Veldig rike kremer tar evigheter å trekke inn. Det virker som det beste når det gjelder daglig fukttilførsel er lette produkter med mye oomph (hva nå det er - jeg har ikke energi eller hukommelse til å tilegne meg forskningsdata slik @Magpie kan 😉 ). Det eneste jeg føler meg helt trygg på at jeg tåler av de remediene jeg har i skapet ut over Toleriane-produktene er hyaluronsyresheet-ene fra Mandom beaty, så de bruker jeg når jeg husker det. Jeg bruker ikke mye produkter. De fleste dager bruker jeg kun makeup på øynene, og da er kveldsrensen svært enkel - dvs ''såpa'' til Estee Lauder og kanskje en toner + LRPs Toleriane nattkrem/øyekrem. Har jeg brukt makeup på huden renser jeg med Bioderma + Lancômes balm og følger opp med toner. Morgenrutine er samme renseprodukt fra EL og Toleriane dag/øye. Litt ''forskningsaktivitet'' gir tro på at problemet nok ikke er renseproduktet fra EL. @Minnea , hvilke typer sheetmasks har du valgt? Har dere andre noen bra tips og råd ?
 9. 1 poeng
  Maiken

  Piercingtråden

  Jeg så ikke nålene en gang. Fikk bare enkle instruksjoner som "breathe in... and out" så var det gjort. 😆 Tok i Praha. Men klart, er man redd nåler, er man redd nåler, forstår det. Hilsen 34-åring som for 30 minutter siden fikk seriøs hjertebank av en kvist på veggen som lignet en edderkopp.
 10. 1 poeng
  lykkelitenen

  Vitamin C

  Jeg gav opp C20 pga dårlig holdbarhet (oksiderte og krystalliserte i flasken uansett hvordan jeg oppbevarte den). Nå bruker jeg Korres sin 15% vitamin C i bi-phase, dvs vitamin c (super c) og roseolje blandet. Jeg er VELDIG fornøyd med denne, den er nemlig fotostabil samtidig som den er effektiv. Dvs ikke samme problemet med at den oksiderer og den gir fukt i tillegg til vitamin c effekten, noe som gjør den veldig behagelig i bruk. Jeg bruker den hver morgen over toner og lar den virke så lenge som jeg gidder. Den er ikke klissen til tross for oljedelen, så jeg går rett på med serum og krem når jeg er klar