Vinnerliste

 1. Frøken Lilla

  Frøken Lilla

  VIP-medlem


  • Poeng

   8

  • Innholdsteller

   3 998


 2. LinnCaroline

  LinnCaroline

  VIP-medlem


  • Poeng

   8

  • Innholdsteller

   3 773


 3. Wasabi

  Wasabi

  VIP-medlem


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   2 569


 4. lykkelitenen

  lykkelitenen

  VIP-medlem


  • Poeng

   5

  • Innholdsteller

   3 159Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 05. aug. 2020 i alle områder

 1. 3 poeng
  lykkelitenen

  Barberhøvelen Estrid

  Testet både blader og barberkrem i dusjen i dag, liker begge deler godt! Under armene ble det kun barberbladene sin egen "glid" og det fungerte bra! Stort pluss for at de ikke løser seg opp slik som gilette sine barberblad med puter gjør. På leggene ble det ett tynt lag med krem, men med vannet på svakt trykk ble det skylt av ca halvveis og det fungerte supert like vel. Ikke sår eller rød. Til intim ble det med krem og det var lett å komme til uten å skjære seg og bladet hadde perfekt størrelse for området det ble brukt på. Stort pluss for at det kjennes ordentlig skarpt ut og var lett å skylle rent (gilette sine med skumputer er klin umulig å få hårene utav uten å skylle av hele puten).
 2. 1 poeng
  LinnCaroline

  Barberhøvelen Estrid

  Høres ut som dette blir «forumhøvel’en».
 3. 1 poeng
  Magpie

  Langtidsholdbar neglelakk? CND Vinylux?

  Ja, den krever bare litt ekstra innsats. Jeg pleier å legge biter av bomull gjennomtrukket med fjerner en liten stund på neglen, og så går jeg over med fjerner og bomullspads. Men jeg liker jo skarpe farger, og legger gjerne to lag, og går over med ett lag til etter noen dager, og gjerne også nytt lag med topplakk, så det blir en del å fjerne.
 4. 1 poeng
  Nora

  Glöd Sophie Elise

  Jeg tenker det er en selvfølge at influencere kjenner på usikkerhet. De får hundrevis, om ikke tusenvis, av negative kommentarer om utseendet sitt. Etter hvert må man jo bli påvirket. De aller fleste viser jo sine beste sider i sosiale medier, eller de sidene av en selv som man tror andre vil se. Jeg anbefaler å se videoen til Sam Ravendahl hvor hun forklarer litt om hva som skjedde bak kamera på en del av bildene hun la ut på instagram