Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03. des. 2018 in all areas

 1. 1 point
  Isabel

  sneglekrem

  Jeg har personlig likt cosrx veldig godt, og synes den har vært skikkelig god men jeg har ikke likt mizon veldig godt siden jeg synes cosrx sin var bedre og utførte oppgavene bedre. Jeg vet andre på forumet har virkelig likt mizon da
 2. 1 point
  lykkelitenen

  Vippeserum

  Jeg har nettopp begynt på ny runde iglow, var veldig fornøyd sist jeg brukte den. Iglow selges kun hos iglow.no og de er kjappe
 3. 1 point
  Belle

  Din favoritt tørrshampo?

  Jeg synes Colab sin Fresh har minimalt med hvitskjær, og er det tørrsjampoen jeg har brukt med best hell på mitt mørke hår. Ellers er det bare Batiste sin som kan måle seg.
 4. 1 point
  Magpie

  Ny mineralfoundation

  Glo Skin Beauty (nytt navn på Glominerals) kan være et forsøk verdt. Natural Fair tilsvarer ca NC10. Jeg synes de har endret det pressede pudderet litt etter navneskiftet, så det er hardere presset i pan-en, og mindre pudrete på huden, altså mer likt Jane Iredale presset.
 5. 1 point
  Belle

  Ny mineralfoundation

  Jeg er ekstremt fornøyd med Everyday Minerals sin mineralfoundation. Jeg har formulaen som heter Matte, og den er helt super. På EM sine sider kan du bestille gratis tester også. Jeg har den i Golden Ivory, som er den nest lyseste varme fargen (jeg er typisk en veldig gul NC20). Kanskje Golden Fair kunne vært noe for deg? Evt. Ivory, som er nøytral. Min er ihvertfall veldig gul, og for meg er det helt perfekt siden jeg så og si aldri finner noe som er gult nok (utenom denne).