Vinnerliste

 1. lykkelitenen

  lykkelitenen

  VIP-medlem


  • Poeng

   27

  • Innholdsteller

   2 973


 2. Michelle

  Michelle

  VIP-medlem


  • Poeng

   8

  • Innholdsteller

   1 404


 3. Isabel

  Isabel

  VIP-medlem


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   3 007


 4. Wasabi

  Wasabi

  VIP-medlem


  • Poeng

   4

  • Innholdsteller

   2 225Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 16. april 2019 i alle områder

 1. 8 poeng
  lykkelitenen

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Tatt etterveksten, stusset ca 2 cm av tuppene og hatt i ny farge
 2. 2 poeng
  lykkelitenen

  Olaplex

  Jeg er blitt veldig glad i serien! Den var litt uvant i begynnelsen, men nå elsker håret mitt den! Spesielt balsamen var uvant siden den ikke gir den veldig glatte effekten mens den er i håret, men nå er jeg så vant til det at jeg nesten syntes det er ekkelt å bruke andre balsamer som gir den veldig glatte følelsen for håret kjennes ikke rent ut da. Men det er når håret er tørt jeg merker den store forskjellen, for det er så mye sterkere og glattere, mindre brusete og generelt lettete å jobbe med. Stort pluss for at det holder seg rent lenge og ikke blir tungt! Jeg kombinerer den med hårkur med både fukt og proteiner og har jeg ikke hårkur i det lar jeg balsamen sitte i mens jeg vasker kroppen og ansiktet, vanligvis rundt 5 minutter og da suger håret til seg "alt" så det føles nesten ikke ut som jeg skyller ut balsamen etterpå.
 3. 2 poeng
  lykkelitenen

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Jeg hadde spray fra Biorè i fjor med spf50, samt garnier sin spray med spf50. Garnier sin blir litt hvit og kan kjennes litt seig ut på huden i det man sprayer, men den funker og jeg kjøper den igjen i år om den fortsatt er på markedet. Biorè sin er utrolig lett på huden, så lett at jeg flere ganger var usikker på om jeg faktisk sprayet meg nok, men den funket til gjengjeld supert over sminken uten å se blank ut eller få den til å gå i oppløsning.
 4. 1 poeng
  Magpie

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Generelt vil jeg si at ingen amerikanske solkremer er verdt pengene, for de har ikke tilgang til de nyeste og beste filtrene. Da er det lurere å holde seg til noe europeisk eller asiatisk.
 5. 1 poeng
  Andrea

  Småspørsmål om hudpleie

  Vent med syrer til huden er helt fin igjen!! Jeg leste nettopp at niacimide og salisylsyre ikke bør brukes som langvarig behandling mot kviser, og at man heller bør bruke benzoylperoksid eller retinoidsyre? Er det noen som kan mer om det? Jeg føler god effekt av en kombinasjon av glykolsyre og salisylsyre (bruker ikke begge samtidig, veksler mellom morgen og kveld - kan jeg bruke begge samtidig?). Samtidig har jeg mye tilstoppede porer som blir til kviser innimellom, men merker veldig stor forskjell hvis jeg slurver med AHA og BHA. Er det verdt å prøve benzoylperoksid i stedet?
 6. 1 poeng
  Michelle

  Olaplex

  Nå har jeg brukt Olaplex sjampoen og balsamen en stund, og jeg har fått de til å fungere for meg. Håret blir vanskelig å børste ut om jeg ikke har balsamen i håret lenge nok. Har jeg balsamen i håret i 2-3 minutter, så får den tydeligvis tid til å virke og håret blir mykere og lettere å ha med å gjøre. Sjampoen er fortsatt litt kinkig å vaske ut, men det går bra. Og den er helt vanvittig drøy i bruk! Håret mitt er litt vanskelig å få rent pga jeg bruker en del hårpudder i hodebunnen for å få volum, så ofte må jeg sjamponere håret to ganger - men det slipper jeg med denne sjampoen. So far so good, får se hvordan hårets tilstand er etter et par måneder med denne serien.
 7. 1 poeng
  Isabel

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Synes fargen er så fin 😍 du kler sånne farger så utrolig godt!
 8. 1 poeng
  Wasabi

  Hva har du truffet pan på?

  Jeg traff pan på Too Faced primed & poreless-pudderet mitt på tirsdag! Haha, jeg ropte «wiiiiiii, paaaaan!», godt jeg var alene hjemme, haha 😂 Er lite som slår følelsen av å nå pan i et pudderprodukt Ikke mange puddere jeg har brukt opp i mitt liv, men dette blir neppe noe problem å bruke opp siden jeg liker det kjempegodt. Har som mål å få pan i Physicans Formula butter bronzer, H&M blush, Mary Lou highlighter og et par øyenskygger også i år
 9. 1 poeng
  Isabel

  Solkrem for ansiktet, med høy SPF.

  Om du vil ha pudder så har Tarte pudder. Jeg var veldig fornøyd med min, og har kjøpt påfyll
 10. 1 poeng
  Marie Maklo

  Vis oss bilder av håret ditt!

  Dårlig med før-bilde, men sånn ser det ut nå hvertfall! Striper med gyllen vask over.
 11. 1 poeng
  Magpie

  ''Norske'' alternativer etter 2020

  Jeg tror det er noe sånt som 2% forskjell i UVA-beskyttelse mellom spf 30 og spf50+, og egentlig er det sånn at den beste solkremen, er den man faktisk takler å bruke.