Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10. feb. 2019 in all areas

 1. 1 point
  Michelle

  Årsavgift

  Trenger ikke, det fungerte nå! 😊
 2. 1 point
  Kamilla

  Tarte Shape Tape

  Ble plutselig usikker på om denne tråden handler om concealeren eller foundationen?? 🤷🏼‍♀️ Her er hvertfall et bilde med shape tape concealeren i fair til høyre og uten noe på venstre, har en del rar pigmentering rundt øyene.
 3. 1 point
  Maiken

  Fuktmaske

  Akkurat de samme to som @vakkerlakk, faktisk. Liker Origins best, den reddet virkelig huden min da det var iskaldt ute og fullstendig ansiktskrise.
 4. 1 point
  vakkerlakk

  Fuktmaske

  Origins drink up intensive overnight mask Clinique Moisture surge overnight mask
 5. 1 point
  Maiken

  Den generelle ansiktsspraytråden

  Setting, fixing, mattifying, illuminating og alt som kan sprayes i ansiktet, egentlig. Hvilke er bra og til hvilke formål? Var veldig glad i Urban Decay De-slick tidligere, funket meget bra til å holde sminken matt over tid, men i det siste har huden blitt tørrere, så er mer interessert i litt glødende, fuktgivende sprayer. Catrice prime and fine dewy glow fixing spray er den beste jeg har prøvd så langt. Fjerner puddertrynet (med en litt for voldsom dyse, så hold avstand) og synes sminken ser fin ut lengre. Del og spør om erfaringer, så kanskje vi blir litt klokere på dette sprayuniverset. Hvilke er dine favoritter? Gjerne fuktsprayer som ikke nødvendigvis må brukes over/under sminke også. PS. Finnes det en sånn tråd allerede? Kunne ikke finne noe.
 6. 1 point
  Marie Maklo

  Den generelle ansiktsspraytråden

  @Maiken Jeg bruker smashbox mest som fuktspray, har den med meg overalt!
 7. 1 point
  Minnea

  Januarfavoritter 2019

  Uff dette var ikke en god ide. Skulle raske sammen favoritter til bilde mens ungene bader, endte med å knuse en dyr favoritt 😭 (guerlain compacten) Resten er nylig gjenopp dagene naked3. De lyse rosatonene er ikke noen høydare for meg, men de matte skyggene er topp og mugshot er så perfekt som enkel smokey-skygge. De mørkeste er fine til å blende en smokey liner, som er min go to look. Både konturfargen og bronzeren i smashbox-palettet går godt til min hudtone, og jeg bruker også to ulike farger i makeup mekka Ideal skin finish, trenger litt farge for tiden 😰 (igjen en smiley jeg ikke har trykket på og ikke får bort, er det bare jeg som sliter med dette på mobil?) Fuktmasken til Linda Johansen og primervannet til smashbox fordi huden min hater kulde. Fix primer til lepper fra Mac, og syrup leppestift som har overrasket positivt. Oh honey liner fra samme merke. Og favorittkosten fra shu uemura, øyensminke går så kjapt med denne!