Tone

Informasjon om de ulike forumrommene

Anbefalte innlegg

Tone

Hei, og velkommen hit!

Her på forumet skal det lønne seg å være aktiv, og tilgangen til ulike forumrom avhenger derfor av hvor deltagende man er.

 

Gjest
Som uregistrert gjest har man tilgang til å lese i kategoriene "Informasjon", "Sminke" og "Hud, hår og negler".

Gjester kan ikke skrive innlegg.

Medlem
Dersom man registrerer seg vil man få tilgang til å både lese og poste i de ovennevnte kategoriene pluss "Shopping" og "Parfyme". Disse kategoriene dekker veldig mye som er spennende både å lese og skrive om, blant annet swatches, omtaler og shoppingtips!

 

10 innlegg
Etter 10 innlegg får man i tillegg tilgang til kategoriene "Off topic", "Dagbøker", "Sminkebilder" og "Utfordringer og konkurranser". Denne grensen har vi satt for å verne våre medlemmer slik at man skal føle seg trygg på å poste sminkebilder og annet spennende uten at noen kan være helt usynlige i bakgrunnen. Etter 10 innlegg har man blitt litt kjent med forumet og de ulike funksjonene, og de aller fleste får også veldig lyst til å poste mer! Skravletråden under "Off topic" og Dagens sminkelook under "Sminkebilder" er blant annet veldig populære tråder. 

 

100 innlegg
Når man har nådd 100 innlegg kan man ta i bruk "Kjøp og salg" og gjøre gode kupp eller kvitte seg med ting som ikke får den oppmerksomheten de fortjener!

 

1000 innlegg

Etter 1000 innlegg blir man VIP og får tilgang til den ekstra skjermede VIP-delen av forumet.

 

 

Gjester er selvsagt hjertelig velkommen til å kikke, men man får mest ut av forumet ved å delta selv og å være aktiv :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.