Gå til innhold

R+Co


Michelle

Anbefalte innlegg

Inntrykket mitt av flere av produktene fra R+Co er vanvittig bra, så nå er jeg på jakt etter andres erfaringer. I kveld har jeg brukt Sunset Blvd sjampo og balsam, samt High Dive Moisture+Shine Crème - og mykere hår enn det jeg har nå skal man lete lenge etter! ;) Trophy Shine+Texture Spray har allerede blitt en soleklar favoritt. Også lukter den godt... VELDIG godt! Flere produkter er under testing.

For meg er dette et helt nytt merke, jeg har aldri hørt om det tidligere, men mulig det har vært populært hos flere ganske lenge. Noen som har produkter å anbefale, eventuelt produkter de ikke anbefaler? 

Endret av Michelle
Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 years later...

Jeg er jo veldig glad i volum, og syns hårpudder sliter noe vanvittig på håret om jeg bruker det for ofte. Samme gjelder tørrsjampo. Derfor har jeg vært på jakt etter hårspray som skal sprayes i hodebunnen og løfte håret ved røttene uten å slite på hverken hår eller hodebunn. Kjøpte R+Co ZIG ZAG Root Teasing + Texture ettersom den høres perfekt ut.......... Men den er jo brun!! Spraya den på et tørkepapir og fargen er mørkebrun! Jeg har ikke testa den i håret enda, jeg er jo ganske blond men har en mørkere blond i bunnen. Litt redd for at den skal sette farge og gjøre at håret mitt ser skittent ut. Ekstremt teit at det ikke sto noe om det i beskrivelsen av sprayen. Mulig fargen blir usynlig i håret, men skjønner ikke helt hvordan det skal fungere? Noen andre som har prøvd denne? 

Bruker også Balloon Dry Volume Spray, syns den fungerer bra, men litt lite hold dessverre. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du prøvd Oribe Dry Texturizing spray? Den er dessverre best, men dyr og lukter sterkt (oseanisk). Tørrshampooen fra Nioxin er også bra for volum.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, Magpie skrev:

Har du prøvd Oribe Dry Texturizing spray? Den er dessverre best, men dyr og lukter sterkt (oseanisk). Tørrshampooen fra Nioxin er også bra for volum.

Ugh, hater hårprodukter med sterk lukt (er en del fra R+Co som lukter mye), men kanskje jeg skal prøve! Takk for tips. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 months later...

Hør, hør!!! Skriver dette i denne tråden siden det er et R+Co produkt. Denne tekstursjampoen er virkelig helt magisk! Har aldri opplevd at et produkt har gitt så mye tekstur til håret mitt uten å gjøre det knusktørt. Håret blir litt tørt, men ikke så mye at det er problematisk. Og det er den første sjampoen jeg har prøvd som samtidig gjør håret mitt rent og gir litt volum i bunnen. Anbefales på det sterkeste! Jeg har tynt hår med mange fine hårstrå, og bruker denne sjampoen når jeg vil lufttørke håret og fremheve de naturlige bølgene mine. Sjampoen heter Cactus Texturizing Shampoo

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.