Sign in to follow this  
katta

Januarfavoritter 2019

Recommended Posts

katta

Noen av favorittene fra januar!

Hår: Denne sjampobaren https://www.skinlove.no/har/flow-calendula-shampoo-bar-sjampobar-sensitiv-hud.html ! Vegansk, parfymefri og med papireske rundt som eneste innpakning-kan seff resirkuleres. Jeg liker denne fordi håret mitt som vanligvis er tynt og fort flatt/fett får mer volum og holder seg litt lenger fresht. Samt at denne er vanvittig drøy, den varer i 2 måneder, og jeg vasker håret så godt som hver dag. Håret mitt føles sunt rett og slett.

Deo: Brukte en stund en naturdeo som var knallbra, men da jeg kjøpte ny hadde de forandret den og den fungerte ikke lengre. Så da var det tilbake til denne : https://www.blivakker.no/product/helena-rubinstein/3101211/helena-rubinstein-nudit-deo-roll-on-50-ml. Tror denne er mange sin HG, jeg har brukt den i mange år og synes den er super. Svetter minimalt samt at den lukter veldig svakt, og det er et stort pluss i boka for meg som bruker parfyme ofte.

Kropp: Jeg elsker bodylotion, men er superkresen og det er egentlig bare to eller tre jeg bytter på å bruke. Denne: https://www.blivakker.no/product/biotherm/3107346/biotherm-baume-corps-400ml kjøpte jeg sist jeg var tom, og er veldig fornøyd,huden holder seg myk lenge! I samme serie er det en blå og hvit flaske med sitrusduftende lotion, denne er også en vinner, og begge er rimelige, rundt to hundre for 400 ml synes jeg rett og slett er overkommelig når kvaliteten er så bra.

Hårprodukt: Jeg bruker minimalt med hårstæsj, igjen fordi det aller meste ikke lukter godt, og sær som jeg er, klarer jeg ikke å bruke noe jeg ikke liker lukta av uansett hvor svak den er. Denne tekstursprayen: https://www.blivakker.no/product/kms-california/3081628/kms-hair-play-playable-texture-200ml liker jeg veldig godt, håret blir ikke tungt eller stivt, men passe trått og samlet på et vis. Hadde en annen teksturspray som noen her inne anbefalte, mulig @Belle ? Husker ikke hva den heter i farten, denne var nesten bedre enn KMS sin, men den luktet for mye for meg, så den ble ikke brukt.

Håndkrem: Den ikoniske Skin Food fra Weleda! Den er litt klissete til å begynne med og trenger litt tid på å trekke inn, men fy så myke hender man får!! Lukten er urteaktig, men akkurat denne liker jeg. Kjøpte en stor tube som jeg håper holder ut vinteren. Bruker egentlig Neutrogena sin uparfymerte, men klarer ikke å finne den lenger.

Del dette innlegget


Link til innlegget
Del på andre sider
Minnea

IMG_20190209_091128.thumb.jpg.ce39d98a8578de897ad4da440a775cdd.jpg

Uff dette var ikke en god ide. Skulle raske sammen favoritter til bilde mens ungene bader, endte med å knuse en dyr favoritt 😭 (guerlain compacten) 

Resten er nylig gjenopp dagene naked3. De lyse rosatonene er ikke noen høydare for meg, men de matte skyggene er topp og mugshot er så perfekt som enkel smokey-skygge. De mørkeste er fine til å blende en smokey liner, som er min go to look. 

Både konturfargen og bronzeren i smashbox-palettet går godt til min hudtone, og jeg bruker også to ulike farger i makeup mekka Ideal skin finish, trenger litt farge for tiden 😰 (igjen en smiley jeg ikke har trykket på og ikke får bort, er det bare jeg som sliter med dette på mobil?)

Fuktmasken til Linda Johansen og primervannet til smashbox fordi huden min hater kulde. Fix primer til lepper fra Mac, og syrup leppestift som har overrasket positivt. Oh honey liner fra samme merke. Og favorittkosten fra shu uemura, øyensminke går så kjapt med denne! 

 

Del dette innlegget


Link til innlegget
Del på andre sider

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this