Belle

Skincity Skincare

Anbefalte innlegg

Belle

Er det noen som har prøvd noe fra Skincity sitt eget merke? De har såååå mange spennende ting som jeg har så lyst til å prøve, men det er alltid gøy å høre om det er noen som har erfaringer med det. :popcorn:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Magpie

Jeg fikk en prøve på serumet/essensen som heter First Concentrate, og likte det såpass godt at jeg vurderer å kjøpe det etterhvert. Generelt har jeg tro på serien, ut fra det jeg har lest, men jeg er ikke typen til å bruke ørten steg i hudpleien, så jeg er litt utenfor målgruppen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Krystall

Jeg har bare registrert at de først lanserte hudpleie i stiftform ala Milk Makeup, og det er så lite hygienisk og dustete at jeg ikke orket å se mer på det. Nå selger de sett med type Koreansk ti-stegsrutine? Liker Skincity som butikk, synes ikke de hadde behøvd å lansere en egen produktlinje. No thanks.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
BD

Jeg fikk toneren og soft calming second concentrate til jul 🙂 Toneren har en litt fyldig konsistens, gir passe med fukt og føler også at den roer ned huden litt. Soft calming concentrate tenkte jeg kunne være et alternativ til Paulas choice sitt redness relief serum som jeg har brukt før. De er relativt like, men skincity sin variant har litt tykkere konsistens. Gir litt fukt (nok for min kombinasjonshud) i tillegg til å roe ned, men ingen dramatisk effekt på rødhet. Mulig jeg ender opp med gjenkjøp etterhvert. Jeg liker begge produktene, men falt vel ikke helt pladask for noen av dem

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.